25

партиен член

преди 10 години

Какви програми какви 5 лева.Сега почва сезона и се наемат повече сезонни работници.А като стане септември какво ще стане с безработицата???Нагли лъжливи политици.

24

ояьо

преди 10 години

Това е преувеличено, че всеки 7 едва ли не се е възползвал от програма. Така би трябвало да бъде, но не мисля, че е вярно.

23

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости.

22

ds

преди 10 години

До млад червен бунакСмешно е, но червените бунаци всъщност не работят за малки заплати, а след промените разграбиха капитала на България и сега са на висши позиции или в чужбина.

21

Бивш член на БСП

преди 10 години

Как за толкова години Българина не разбра , че управление на БКП-БСП-ДС е пагубно за Държавата. От 70 години лъжат и грабят хората. Преди 1989г. дадоха на хората да крадат от фабриките и ТКЗС-тата и с това необратимо развалиха морала . Същевременно на хората с висше образование заплатите бяха 105 лв. НА МЕСЕЦ. Сега е същото само, че му викат демократична кражба. След 1989г. ограбиха спестяванията на хората чрез фалшиви банки и 1 долар беше 3000 лв. Сега се чудя след всичко това как им вярват.

20

напушен

преди 10 години

Тук не става въпрос за пари,а за липса на каквото и да е бъдеще за младите...Ако ще чакаме на програми да затваряме България и кой от къде е....***...Защо са учили толкова време като не могат най-елементарни сметки да направят...

19

Анонимен

преди 10 години

При положение, пазара на труда в Европа е отворен за българи, трябва да си много загубен, да работиш за 500-600 лв в БГ, освен ако нямаш някаква наистина сериозна причина да останеш в тази наистина загубена държава, ръководена от наследници на нагли и безскрупулни селски бандити нарекли се комунисти.

18

адругарко траверсче

преди 10 години

безработица във твоят род и бизки и във ваща партия майка БКП нямате позитански *** масони мултимилионери ........ДРУГАРКО ТРАВЕСТИТ ЩО ТВОЙТЕ ДЕЧИЦА НЕ ОТИДАТ ЗА 400 ЛВ ДА БАЧКАТ НА НЯКОЙ ЧОРБАДЖИЯ И СЛЕД ВТОРИЯТ МЕСЕЦ ДА ИМ НАБИЕ ШУТА И ДА КАЖЕ НЯМА ПАРИ ......ДРУГАРКО ТРАВЕСТИТ ЦЯЛАТА ПАТИЯ ОТ ПОЗИТАНСКИ МАСОНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ САМО ЕДИН *** ЩЕ ВИ ИЗЛЕКУВА ОТ ЛЪЖИТЕ И КРАДЛИВИТЕ РЪЦЕ

17

Анонимен

преди 10 години

За 25 години успяха да унищожат реалната икономика,а сега ще дават милосърдие от човешки ресурси.Купчина *** давайте,щото за вас хората в бг се изравниха с най-пропадналите нации по света.Скапани ***

16

Кончита Вурст

преди 10 години

Едно предизборно хип-хип УРАА...клоуни.

15

ilko

преди 10 години

mda...zaetostta ima visok rast - urnali se bulgar bezrabotnite zaedno s bulgar jandarmeriata da tarsyat bulgar izbegalite zatvornici...

14

САМО ГЕРБ

преди 10 години

Дано скоро бат Бойко дойде на власт да измете червените *** като намали заплатите защото е криза и трябва да спазваме дефицита-вие де а аз ще лапна дърводобива че деца имам и те учат в Англия. Знаете ли колко струва?Много.Ако разчитам като вас на 400 лева по добре да умра.Моля се ден и нощ бат Бойко да се върне на власт иначе умирам прав без кинтите които ще ми падат от нищото защото аз обичам ГЕРБ и Бат Бойко като му галя егото.Той обича ласкатели и интриганти като мен.Боже помогни ми!

13

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

До Анонимен 11,08,07 1.Швабовете са най-големите кърлежи и финансови *** в EU ако оставят кравата от която смучат значи да бъдат обречени !2.Германците са нагли и лицемерни защото те си доставят от Путин газ на 50% дискаунт по северен поток а искат да отрежат икономиките на Австрия, Италия и Испания !

12

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

!!!!!!!!!!!!!!!!ПРОГРАМАТА ЗА ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ Е МАЩАБНА КАКТО ПРОГРАМАТА ДА ВИ ОБИРАМЕ НАЦИОНАЛНИТЕ АКТИВИ , БНБ, ЗЛАТОТО , ШИСТОВИЯ ГАЗ,ЗЕМИТЕ И ГОРИТЕ !ПО СЪЩИЯ НАЧИН ВИ ОБИРАМЕ И ЧОВЕШКИЯ РЕСУРСИ И ВСИЧКИ НАШИ *** ЗОМБИТА ПО ЦЯЛ ДЕН ВИ ВМЕНЯВАТ ,ЧЕ НЯМАТА РАБОТА В ТАЗИ СТРАНА КОЯТО СИ ИМА ВСИЧКО А ТРЯБВА ИЛИ ДА ЕМИГРИРАТЕ ИЛИ ОСТАНЕТЕ ТУК КАТО РАТАЙ В СОБСТВЕНАТА СИ КЪЩА!

11

Анонимен

преди 10 години

До до 8Испания се спасиха от държавен фалит само благодарение на помощи от Германия. Холандия се издържат само от наркотърговия и проституция.

10

млад червен бунак

преди 10 години

Обичам да работя за 200 евро цял месец кат гламав.

9

Анонимен

преди 10 години

На митинг на 9 май на два м от председателя на ПЕС др,Станишев негов съпартиец гори знамето на ЕС.Вижте снимката-обикаля Европа.А долу един *** ще ми разправя,че в Ирландия и Гърция нямало БСП.Слава Богу.

8

до 7

преди 10 години

Не споменавай Ирландия.Комунистите от икономика не разбират-иначе сега щяхме да приемаме Испания и Холандия в СИВ.След този провал и кражби как имате лице да се пенявите?

7

Анонимен

преди 10 години

До Бивш член на БСПДа бе те и в Гърция или Ирландия пак са БКП на власт и затова имат такава безработица или банките им фалираха.

6

Анонимен

преди 10 години

Безработицата в нито една страна в света не е намалена с книжни програми за човешки ресурси,а със реално създадени работни места във фабрики,заводи и т.н.Производство и износ.Само Дачия в Румъния е причина за увеличаване на БВП с 4,5 % и създаването на над 80 000 работни места с мултиплициращш ефект.Така че,госпожата да не плямпа глипости-нали щяха да създадат 250 000 работни места-къде са?