93

xx

преди 10 години

вие не сте добре да пубкликувате такива измислени простотии и да промивате хората. но все пак предполагам затова ви има все още в интернет "ефира". очаквайте скоро 'демокрация' и в нигерия

92

Анонимен

преди 10 години

Трябва да му се види сметката на този ***.

91

Само ГЕРБ

преди 10 години

Боко харам и Боко тиквуня - двете лица на една и съща монета

90

Анонимен

преди 10 години

"Боко харам" означава в точен превод - "Боко", всеки знае кой е Боко, "харам" означава "грях", тоест "Боко е грях".

89

Анонимен

преди 10 години

"Боко харам", което значи "Западното образование е грях" - като доказателство Боко посочва журналистката *** от "Днес".

88

Нищо ново

преди 10 години

Движението обвинява западните ценности, наложени от британските заселници, че са отговорни за злините, от които страда Нигерия, като плъзналата корупция и огромната бедност сред по-голямата част от населението...Така е и в България днес.

87

Анонимен

преди 10 години

Холивудски сценарий, съвместна продукция с ЦРУ. Все едно са го извадили от поредния екшън. Работил съм в чужбина с арабски мюсюлмани, с *** мюсюлмани, с филипинци мюсюлмани. Съвсем нормални и възпитани от религията хора. Социален е проблемът, особено в Нигерия, където край петролопроводите се стреля без предупреждение, а мизерията е ужасяваща. Както в почти цяла Африка, а днес вече и в България.

86

sylar

преди 10 години

pyskaite go toq v na6iq parlament

85

чики рики

преди 10 години

Мирната и толерантна религия ислям в действие. Всички *** на Марс.

84

Реалист

преди 10 години

Този на снимката е класически продукт на исляма!

83

Анонимен

преди 10 години

Няма кой друг освен Русия да финансира този ненормалник.

82

Анонимен

преди 10 години

Този е човек на руските терористи!Русия доказа, че е една терористична страна и от нея могат да се очакват всякаква ***!

81

SS

преди 10 години

Гледах клипчета в Тубата за този. Очевидно човекът не е съвсем сам в главата. На някои кадри се виждат модерни леко бронирани машини. Как са закупени и от къде пари? Най-вероятно САЩ финансират подобни групировки за да държат страната в хаос и да отслабват местната власт чрез корупция в поза на "Шеврон" и Тексако.

80

Анонимен

преди 10 години

Едно към едно е този със Станишев.И двамата избиват хора - единия малко по "демократично".

79

102г истинска любов

преди 10 години

Нигерийският вариант на Боко харем

78

Килъра

преди 10 години

А в *** на такива им правят паметници и даже си правят партии, за справка ДПС!

77

Анонимен

преди 10 години

Тези хора явно са склонни към жестокост генетично. Човешките жертвоприношения в тоя район на света, човекоядството май са разпространени доста...Но тезата за Нигерийския нефт ми звучи най-убедително, заедно с тезата за износ на "демокрация". А антируската истерия е направо жалка, колкото и атакистките неуравновесености.

76

s

преди 10 години

Мдаа, абсолютно си намирисва на вече изтъркания познат сценарий - демокрация чрез бомби. Там просто скалъпени преврати на полит ниво няма да свършат работа. А иначе, явно всичко що е свързано с Боко, дали става въпрос за харам или тикувня, все е на лошо. В случая и двамата взимат пари отвън, и двамата са терористи спрямо народа и родината.

75

Анонимен

преди 10 години

Не знам за тия,много са далеч, ама в България престъпната организация "Боко Тиквун" за 4 г. разката майката на народеца!

74

Анонимен

преди 10 години

този дори не е религиозен фанатик - няма нищо общо с тероризма. Той е стандартен патологичен случай на психопат. Въпросът е защо му се връзват тия около него?А отговорът на това може да се крие в парите. Забелязахте ли как напоследък в Нигерия се увеличи насилието? Изглежда местните не могат да се справят? Май ще им трябва помощ и "демокрация"? Да не забравяме,че Нигерия е един от най-големите производители на петрол в света. Само очаквам кога ще дойдат да им "помогнат" войниците на корпорации