4

помисли

преди 10 години

До Боев-кои са европейските ценности-сваляне на законно правителство с платени наемници,признаване на президент без избори а с избиране от народното окупирано от платени въоръжени протестиращи,да за европейците у нас няма берлинска стена,но за нас в Европа има Шенген, има еврозоната, нашите фермери получават субсидии два три пъти по ниски от западните и т.н.

3

наш човек

преди 10 години

Цитират се клишетата на пропагандаторите от CNN , като в същото време се прнави анализ. Преврата в Киев го провокираха САЩ, признаха си го и за никого не е тайна, че свалиха Янукович, защото не ги слушаше. А естествено при кризи цената на златото се вдига но това не е инвестиция, подходяща за обикновените хора. Така, че от графиките му се иннтересуват само специалистите.

2

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Не е точно така, просто, ако го разработят украинцитен е само няма да чакат газ от Русия, но могат да подават и в Европа, там е зарито кучето !

1

Анонимен

преди 10 години

Не само златото и нефта, а преди всичко шистовия газ !!!Говори се за находище от 8000кв.км в източна Украйна в района на Славинск .Това им гложди на САЩ и ЕС.Просто всички го искат за себе си!!!