17

шами

преди 10 години

Тюрлюгувеч!?!! Оправдаващ глупавите бизнес стъпки на президентчето!"Да не говорим, че от месеци отказва да каже (а и почти никой не го пита) за какво са си говорили 5 часа с шефа на "Газпром" Алексей Милер на 31 октомври 2013 година"-Изпълнителна власт -това и е работата! А рошко лобист!?

16

Костадин

преди 10 години

Абе и този автор иска да надмине св. неизвестната ни джурналистка Писковица.Като всеки ветропоказател и той се ориентира по вятъра който му е най- близко Ами като спре кой ще го клати налява и дясно?

15

Анонимен

преди 10 години

Единственият мишок е Плювналиев! По-голем мишок в българската политика нема! Мишок-мушморок!

14

Бардак О'Баня

преди 10 години

До Анонимен - Съд и затвор! Всеки който предава страната и народа си заслужава да баде съден и тикнат в затвора. Да видим дали тогава САЩ ще му помогнат. Дори собствената му жена го отсвири само ние го търпим още. Едно обаче му признавам - достоен последовател на ГЕРБ е!

13

Ради

преди 10 години

Първанов добър президент ли беше,

12

Плевнелиев е:

преди 10 години

Умен и почтен държавник(+) Смотан и неподходящ за този пост(-)

11

Боко Тиквата

преди 10 години

ѝ, бе колко ти платиха за тази статия от Гангстери за Ефикасно Разграбване на България? Мутро - ченгеджийницата на бившите комунисти бате Боко и кака Цеца - не Цачева , а Борисловова? Щото поръчителството ти се вижда отвсякъде? Или и ти си си просто на хранилка към някоя соросоидска НПО - най - рафинираното изобретение след йезуитството и масонската ложа!

10

$$$$$

преди 10 години

трябва да пратим президента на евровизия ....ще я спечели е и брада да пусне да стане човек...новата реклама на Жилет обръсни се бъди мъж.....

9

Анонимен

преди 10 години

Арсенчо, мишок е президента ти ! Не е мишок, а подъл плъх, който тайно и коварно се срещ на с крадците от ЕРП-та. Ако не беше се разкрила случайно заверата, всичко щеше да е шито-покрито. Досущ както правят комунистите, какъвто е той барабар с началниците му. Те са изучили добре конспиративните теории от учителите си - юдо-масоните и се мъчат да ги практикуват навсякъде! Айде сега, изтрийте написаното отново !

8

aster

преди 10 години

Не президент,а ......***!!!

7

Анонимен

преди 10 години

ЧЕРВЕНО-КАФЯВИ ,ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА. Изпитвам погнуса само като видя физиономията на фрау магда ташева.Такива като нея са се гаврили с удоволствие с пленниците в рагерите на смъртта по времето на Хитлер.

6

емо

преди 10 години

това не е президент а слуга на западниоте престъпници

5

Novobranec

преди 10 години

Добавка. Промяната на тръжните условия стана при неговото министерстване точно.

4

novobranec

преди 10 години

Вярвайте, Плевнелиев не е цвете за мирисане. Освен старата му "слава" като управляващ разни българо немски дружества и оффшорки, заради него промениха тръжните документи и изисквания за АМ Тракия и сега вече имаме нова АМ Тракия, но сякаш е използвана 10 години, нов асфалт на вълни и с кръпки. И просто заради пустите мънгизи:):):)

3

Анонимен

преди 10 години

напразни словоизлияния

2

d

преди 10 години

Няма дим без огън....няма!!!Плевнелиев все пак,а не Петното!

1

читател

преди 10 години

Най-после един разумен текст лишен от русофилско-комунистическа . истерия