72

gogo

преди 10 години

aaa, значи дойдохме си на думата - турското робство е било само "турско присъствие", както сега го пишат по учебниците, а освобождението от него - "най-свирепия насилнически режим в цялата ни нова история"... Мда, кой е писал статията... ясно...

71

ни съ знай

преди 10 години

Някакъв зловреден *** продължава с лъжите по адрес на Кунева и моля да напише също така, кога Кунева е била компетентна да решава сама съдбата на АЕЦ Козлодуй.Също така му предлагам да помисли малко повече, като има предвид намерението на НДСВ да се строи АЕЦ Белене,дали са нужни съмнителните 4 малки блока на козлодуйската АЕЦ.А ако продължава старата песен, то искрено му пожелавам Сугарев за Премиер!

70

AZ

преди 10 години

ПО *** СТАТИЯ НЕ БЕШЕ ИЗЛИЗАЛА СКОРО ТУК

69

шщд

преди 10 години

Едвине, наяде се и започна да говориш глупости! Я направи една диета пак за освежаване на паметта.

68

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 39Искаш да кажеш "на анексирания с кръвопролитна война от Мексико" щат Калифорния?! A освен това си направил съществена грешка пред щат Калифорния си пропуснал да поставиш числото 5000. Но ти е простено ти си бил дете със специални образователни потребности.

67

Анонимен

преди 10 години

Сусарев, гледай си дърташката кама сутра, *** се там, колкото щеш, но не ми навирай пред лицето извратеняшките си размисли. Че ти какво търсеше в Монголия бе, извратеняк ментален и сексуален? Какъв дипломат си ти, та стоя там толкова години. Не забогатя ли оттам? Сега лижеш западни дирници, за да ти пускат по някой гущер. Фашист може да нарече Путин само човек с рухнала психика, и ... с плетена шапка с пискюл. Ти къде завърши висше, синя подметко. Знай, ОТКАЗЪТ ОТ ГЛАСУВАНЕ Е ГЛАСУВАНЕ СРЕЩУ ТАКИВА КАТО ТЕБ.

66

г.о.л...

преди 10 години

Предишният ми коментар се отнася до аФФФтора на статията,,,,,нямам предвид коментар 70.

65

г.о.л...

преди 10 години

Луд умора няма--само се поти и вонята е навсякаде........както винаги--глупава статия и доста наведено мнение.С две думи--поредният евро-***....

64

луд умора няма

преди 10 години

*** генетичен.Ти и всички като тебе.Какво сте залаяли срещу Азия и вес лижте *** на "Европа".Ставате смешни и жалки.Виетнам,една азиатска държава,от ВСВ до сега е изпитал две ужасни десетгодишни войни,водени от държави от "демократичния запад".Над 2 млн.убити само от САЩ,унищожена икономика,обезлесени гори и т.нВъпреки това,сега Виетнам се развива с темпове,с които ще надмине много страни от "запада".А ние къде сме?В чий *** ни набута този "демократичен запад"?!

63

Анонимен

преди 10 години

Гласувам за БСПБългарски Социален Провал

62

БГто

преди 10 години

Изкам да живея в 21 век, на мира и развитието, а не в 19 век на войни и разруха и робство.

61

попитали

преди 10 години

Вуте-ти за Европа ли си,или за Азия?За да не сбърка,он отговорил-е ,па за Евразия.

60

аМИ ДА

преди 10 години

Тоя дето е писал това горе си е направо ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ !!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 10 години

Щом авторът е против издигането на антифашистки лозунги, значи очевидно е фашист. И само се мъчи да се изкара демократ. Просто драпа за кокала, белким се закачи някъде пак.

58

Анонимен

преди 10 години

Интересно, защо тоя си позволява подобни изказвания, смърдящи на расизъм? И какво има против Япония, Южна Корея, Сингапур, Хонконг? Те да не би да са в Азия?

57

Анонимен

преди 10 години

Тоя блогър е извън всякакъв дневен ред..или е на хонорар в някое либерално НПО или е поредният нискоинтелигентен промит мозък на прехода!

56

Костадин

преди 10 години

Че те всичките ни десни и леви партии пък ицентристите и либералите са недоносчета пръкнали се след повалянето на БКП.Всички са крадци ,разбойници или както му казват по света -мафиотиКолко хубаво ще е на крадците всички хора масово да гласуват за тях

55

xxx

преди 10 години

Политически труп!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 10 години

До Наш човекАми щото не са му платили тогава да се възмущава :))) Сега ББ му е обещал да го прати консул в някоя топла страна и той се въмущава.... Вива Еди, Вива Сугарев :)

53

ASANAKKI

преди 10 години

EVROPA ILI AZIA-IMA DARJAVI NA DVATA KONTINENTA-TREBVA DA SE UCHI POVECHE ,A NE DA SE PLYMPA/PRAZNI PRIKASKI