101

АНТИМУТРА

преди 10 години

Това не са принцеси а drag queen кралици ;D

100

Анонимен

преди 10 години

господ или Господ

99

tr

преди 10 години

ами какво да говорим то така започва, първо жени с бради после единия принц ще се целува с друг, децата свикват с извращения и след няколко поколения ще преобладават лезбийки и гейовете по улиците. гейовете ще започнат да съдят за дискриминация и ще стане като с малцинствата, те ще имат повече права от нормалните също както в Америка.

98

Шоп

преди 10 години

До АнонименЗащо не ни занимават с изкуство, култура, музика, а предимно с ******астии--------------А защо не те водят на баня под строй?

97

Шоп

преди 10 години

До Анонимен 93Сега и моето дете 20 години по-късно ги гледа с огромен интерес и иска да ги гледа пак и пак. Но като му кажа за Шрек например, отговорът му е, че не иска да го гледа.-------------------Епа сигурно не един и два шамара е изяло, докато се научи да дава правилните отговори. А иначе Шрек е страхотен филм.

96

Мартин

преди 10 години

До казахКак не се научихте кога се пише И и кога се пише Й???? Има разлика между двойно И и Й. Звучат по различен начин и се пишат така. Произнася се и се пише МЕДИИ, а не МЕДИЙ. Кой е Медий, брат на Нострадамус ли? ***.

95

Анонимен

преди 10 години

До казахвсеки да си вземе икона на свещената *** беатрис

94

Анонимен

преди 10 години

-Мамо, мамо, какво е Дисни? А Евроврозия?-Имало едно време...

93

Имани

преди 10 години

Само над две неща имаме контрол и те са - иэборът как да се въэприемаме и поведението ни в эависимост от това как се въэприемаме!!! Това е иэвращение и беэчувствено отношение към живота и всички ДОБРОДЕТЕЛИ!!!

92

АНТИМУТРА

преди 10 години

Новото брадато барби скоро излиза на пазара :D

91

АНТИМУТРА

преди 10 години

МАМО МАМО КЪДЕ СА ИМ БРАДИТЕ НА ПРИНЦЕСИТЕ !!!!ЕПА ОБРЪСНАЛИ СА ГИ *** ЕПА ОБРЪСНАЛИ СА ГИ :)

90

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 95Не ЕС е проблема а медиите и хората които обръщат внимание на такива индивиди. Азис си го имаме доста преди да влезем в ЕС. Не харесвам визията на такива индивиди и не им обръщам внимание и ако всички правеха така никой изобщо нямаше да се интересува и нямаше да бъде проблем.

89

Емо

преди 10 години

Пресвета дево от Гваделупе, колко комплексари има в тази иначе малка страна... пък някои чак за психиката на децата се притесниха. Колко лева дадохте вие притеснените на "Българската коледа" или по-добре да не питам. Свикнали сте само и единствено да плюете, по когото сметнете за добре - по гейовете, по Европейците, по ***, по турците, по всеки който не се вписва в рамките на собственото ви комплексирано тесногръдие... "България на комплексарите"

88

Анонимен

преди 10 години

Сигурно в арабските страни затова са със завити глави, може да са брадати по рождение!

87

така решил

преди 10 години

човека,така се появил.Ама с уйдурми да става победител,че и светът да полудее по този стил-не.Жалко за фестивала,догодина какво ли ще измислят.

86

Анонимен

преди 10 години

Атака към децата на подсъзнателно ниво? Когато порастат момчетата да бъдат привлечени от това, което са свикнали да възприемат - брадати "принцеси"?ЕС се опитва да наложи нормативи против родителите, ако се опитват да възпитат у децата си на не харесват всичко различно?!То остава и в училищата да почнат да преподават сексуална култура в 1-ви клас, как правилно да се мастурбира, как не е лошо да целуваш другарчето от същия пол и т.н.Иде нещо, бъдете внимателни!

85

до 93

преди 10 години

Значи детето ти е сбъркано.Като порасне ще си пусне брада, ако е момиче, а ако е момче ще пак ще си пусне брада, ама и дълга коса.

84

Анонимен

преди 10 години

Отврат. Сега разбирам защо не давам на детето да гледа никакви нови аним.филмчета, които не съм гледал и одобрил. Имам записани на ДВД много от старите детски сериали и анимации, които бяха култови като бях аз дете. Сега и моето дете 20 години по-късно ги гледа с огромен интерес и иска да ги гледа пак и пак. Но като му кажа за Шрек например, отговорът му е, че не иска да го гледа.

83

анонимен

преди 10 години

Отврат...на къде отива света..да коментираме такива гнусни, нелепи, грозни неща като жени с бради...

82

Анонимен

преди 10 години

Жени с бради, педофили, инцести - всичко под егидата на Celebrity Culture/Култура на знаменитости.