64

НеБезХаберен

преди 9 години

Нека многоуважаваните избиратели се замислят над следното:1. ПП АТАКА е ЗА "християнските ценности", а в съшото време повече от година вече е ПАТЕРИЦА НА ДПС...2. ПП АТАКА се имат за ултра-десни, а подпират БСП и празнуват двевети май на Червения площад пред Кремъл...

63

Ники

преди 10 години

Излагат се тези хора,сега на всички е ясно,че го правят запари и да ги дават по телевизията. Смятам,че с това повече се злепоставят,от колкото смятат,че са злепоставени в клипа.

62

тя

преди 10 години

Не мога да разбера "Атака" що прави реклама на тия?

61

националист

преди 10 години

Тия защо пък ще се жалват след като клипът е публичен в интернет пространството и достъпен за всички или е поредната предизборна провокация, защото на клипът не се виждаха ясно хората и всеки може да претендира, че той е на клипът!

60

Дая

преди 10 години

Тези хора явно се опитват да спечелят някой лев. Не виждам друга адекватна причина за това да не искат да представляват патриархалната рамка и високия морал,свързващи се със свещения брак.

59

Ниа

преди 10 години

Принципно да,не е редно да се слага в дадено видео човек,без негово съгласие. Само че тази двойка направи от мухата слон,чак пък заради клипа щели да имат сериозни проблеми и за в бъдеще. Какви проблеми извинете,че ви дават като пример за морал и ценности? От това ли се дърпате?

58

фес-националист

преди 10 години

Гласуваш с бюлетина 20, получаваш ДПС !

57

Анонимен

преди 10 години

Трябва да съдят партия Юруш и сидероглу ефенди. А за драскачите в този форум- хубаво ли ви стана когато сидер паша осигури кворума за ДПС?!

56

студент

преди 10 години

Пусто дърво неокастрено. Сбъркали. Да бяха сложили Путин. Нали са приятели. Ей тъй по братски...

55

Иван

преди 10 години

Стига сте спекулирани и обвинявали Волен и Атака.Стана ясно на всички,че това е техническа грешка на фирмата,която е правила клипа!

54

Volen Pizderov

преди 10 години

Предлагам да направим Волен Сид ЦАР , а пък той ще обяви война на САЩ и Турция едновременно , те ще ни превземат и ще ни оправят :)))

53

Запасен

преди 10 години

Срам, срам за семейство Беловарски! В клипа свързаха лицата им с една от най-важните християнски ценности - семейство, показаха ги като положителен пример, а те се дърпат като магаре на мост - колко ги били ощетили, видите ли!. Искали били наказание! Защо не казаха какво наказание искат?! Нали човекът пое лично вината и им се извини?! Какво искат повече?! Попита ги дали искат пари, а те подскочиха като ужилени - сакън, не искаме! Получиха и извинение, какво повече от това?????

52

Stamat

преди 10 години

Sud!

51

V

преди 10 години

Не бъдете наивници .Естествено ,че са знаели за участието на клипът им в предизборният клип на АТАКА . Срещу определена сума сега плюят . Това е българинът - продажна ,безпринципна ,духовно и културно низша *** . Богатите срещу бедните и резултатът -разделена и окупирана от англосаксонска имперска армия (Бази на НАТО ) - *** и асимилиран от чужда култура народ . За пари българинът яде скорпиони в ефир пред цяла България . Да отнемеш достойнството на някога и да докажеш , че с пари се купува всичко и всеки е основната духовна храна на богатият продажник . Но понякога се бъркате п

50

Анонимен

преди 10 години

volene podigra se s bylgarite predade Bulgaria na dps , sega se podigravsh i s hristianskata religia kato ja izpolzvash za politi4eski celi , gospod zabavia no ne zabravia volene ti si nai golemia prodajnik predatel na Bulgaria , shte gorish v ada mizzerniko prodajen

49

Съдете!

преди 10 години

Щом сте си качили клипа в Youtube, значи нямате против да Ви гледа *** и пульо. Ама поне сега ще може някакви кинти да изкарате от тази работа, тъй че - съдете ги без да се замисляте. Вместо да ги дават по командировки в чужбина с цел почивка и скъпи вечери, по-добре на Вас да ги дадат! Go for it. Да се начуват друг път да внимават какво използват в скапаните си предизборни агитации.

48

ДФ

преди 10 години

До Анонимен 53Не съм почитател на батака юруш , но тоя клип качен в сайт за споделяне на видео пише ли , че е авторски ? По тая логика сниките от плажове , в които попадат случайни хора , когато някой снима би трябвало да са дадени на съд , защото и те се качват в социалните мрежи. Като искаш да не ти гледат снимки и видео не ги качвай в такива сайтове .

47

ЗОКО

преди 10 години

И вчера като закършили ръце пред ония ти телевизии, като забелили мученически очи към небето колко са онеправдани и как им са навлезли живота, направо сърцето да ти се скъса от мъка...

46

В .Петков

преди 10 години

Пропаганда ...в най-чистата и еврейско-ку*венска форма ! Продавате се за пари *** . После ще ревете , че продажните ви майки са избивани като нматовски кучета през социализма .Имало е защо .

45

Анонимен

преди 10 години

Това ако сме в една цивилзована държава и това си случи, това младо семейство е осигурило и старините си, така хубаво може да ги осъди.