179

Мезепа

преди 10 години

1. Украйна няма да се разпадне а ще се консолидира в реално защитими граници.2. Поведението на двете страни в конфликта покава, че се върви не към мечтаната от Путин федерализация с която да държи Украйна за гушата, а към разделяне на несъвместимите части.3. Путин казва за пред света че е против референдумите, но на агентурата нарежда - давайте.4. Разделянето на Украйна по етническите и граници е добър изход за украинския народ и държава и за ЕС, НАТО и САЩ. Създава се антипутинска държава.

178

Анонимен

преди 10 години

Спонги,просто си влязъл в грешният сайт.Погледни в нета кои го държат и мноого неща ще ти сханат ясни за подтовете .И... умната!

177

До 185

преди 10 години

Лора, поживем увидим.Респект.Дано да си права.Има само един малък проблем,че тези де...демек масоните дето са турили разни там надписчета и символи на зелената банкнота с надпис 1 и която няма никакво покритие златно или друго все още държат световният контрол над финикийските знаци. и пишат сценарии в тяхна полза.

176

nik

преди 10 години

grigorsimov.blog.bg/politika/2014/05/09/djulieto-kieza-zapadyt-gotvi-voina-sreshtu-rusiia-i-kitai-av.1263471

175

Анонимен

преди 10 години

198. Спонгиии ,Защитава Русия , всичко което става в момента е насочено точно да удари Русия и да си настанят военни бази още по-близо до нея. Причината е да контролират руския газ и разпределението му и да се запази $ долара на международния пазар .

174

Анонимен

преди 10 години

199 БГ.Там са един народ и една вяра - православни християни ( не се мразят че едните са клали другите да ги мюсолманизират ) . Това не са Балканите .Има голяма разлика И без викане , ще си решат въпроса , защото не искат да са в ЕС и да им закрият промишлеността , като в България !

173

Анонимен

преди 10 години

198. Е защо ненавиждаше жестокостите в Киев ?

172

Анонимен

преди 10 години

196. СпонгиЧети чети други информации да се просветиш , че само злоба бълваш..Путин си защитава неговата страна , а ти кой си да му как? Не е отишъл в Мексико на границата със САЩ да прави преврат и да налага санкции на САЩ !!!

171

rumen221

преди 10 години

И в ЕС имало честни хора- Около 400 елитни наемници от известната частна военна компания "Академи" участват в операцията на украинските фашисти в Източна Украйна - "Билд ам зонтаг- Политологът Йохан Бекман, от Университета в Хелзинки: Това, което стана в Одеса, е истински геноцид! И със сигурност отговорност за това носят националистите и Десен сектор. Но и ЕС има своята вина В Киев управлява хунта, профашискта хунта- Горят живи хора в Одеса, в Мариупол убиват случайни миновачи Обикновен фашизъм- НО В КОЯ ДЪРЖАВА ФАШИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ?!Та какви из

170

Анонимен

преди 10 години

Кафе Эверест в Омске. АД! - потърсете в Гугъл, да видите какъв е животът в Русия.

169

Анонимен

преди 10 години

192. Ти сега ли се събуждаш ?Всички новини го отчетоха , дадоха снимки на Запад от гласуването - вътре в сградите !Хората там - Няма да си дадат промишления район от който живеят . Иначе трябва да си напуснат домовете и се тътрят на запад да си търсят работа .

168

Анонимен

преди 10 години

За какъв референдум става дума, референдум не се е състоял.

167

Анонимен

преди 10 години

Донецкая народная республика (ДНР) начала создание собственной армии, заявил во вторник сопредседатель правительства ДНР Денис Пушилин. "Сейчас у нас создается армия. Те незаконные формирования, что все еще находятся на нашей территории после оглашения официальных результатов референдума, являются оккупантами. Они должны покинуть нашу территорию, и это может быть сделано с помощью армии", сказал Пушилин в прямом эфире латвийской радиостанции Baltkom.

166

Анонимен

преди 10 години

Спонги,Защо си толкова елексир ен,Демокрацията да не ти даде възможност да продаваш наркотици и да забогатя !Иначе няма обяснение да се правиш че не виждаш истината . Не се безпокой за Донецк, няма да си подарят лесно промишления район , ще обесят и някой от ЕС ако се появи там, това не са такива като теб ... И българските правителства от 26 години насам !

165

до 183

преди 10 години

Сопредседатель правительства Донецкой народной республики Денис Пушилин заявил о намерении руководства ДНР провести переговоры об объединении с коллегами из Луганской области, которая также провозгласила суверенитет - сообщает Интерфакс.

164

Анонимен

преди 10 години

184.Да, Украинския ПРЕНОС на ГАЗ , се хваща от САЩ... , ( което е Руския газ )Както стана в Ирак, Либия .. след това народа е по-зле , отколкото при " режимите ", но никой повече не го интересува , никой в новините ( на САЩ ) не споменава ,колко бедни са станали хората там ?! Преди използваха думата " внасяне на демокрация" в страните. Тази банална дума я замениха вече с "ИНЕРЕСИТЕ на САЩ.", Сега може открито да се каже - интересите на САЩ в Украйна ?

163

Лора

преди 10 години

Скоро доларът ще е във всички музеи на света! Россия приступает к эвтаназии США.На практике же это будет означать, что новые контракты на экспорт будут заключаться с расчтами в рублях РФ, возможен и пересмотр действующих. Теперь будет так: покупатель оплачивает в евро, банк конвертирует сразу в рубли, минуя доллар, и переводит сумму на счт экпортра. - politikus.ru

162

1945

преди 10 години

За тия дето още подкрепят нацистите от Майдана,само да им кажа,че от днес сина на американския вицепрезидент Джоузен Байдън,е назначен за шеф на украинската компания за пренос на газ,направете си изводите сами,защо американците подкрепят украйна,дали заради човешките права...............

161

Анонимен

преди 10 години

И за Крим тук имаше много наистина ,,компетентни'' коментари как Путин няма да се реши да го присъедини, а някакво компромисно, решение, което да удовлетворява поне външно всички.Видяхме какво стана.Тук е различно, но двете области ако искат да са ефикасни, бързо трябва да създадат своя армия, очертаят граници и решително да се дава отпор на пратени от хунтата шайки с недорасли рамбовци.Още - да поканят 2-3 руски дивизии за съвместни учения на своя територия.

160

Анонимен

преди 10 години

След проведения референдум, всяко присъствие на паранормални военни глутници от жандармерията на киевската хунта присъстват на територията на Луганска и Донецка област в разрез със здравия разум и международното право.Тези дечурлига, гледали малко повече екшъни скоро ще разберат какво значи истинско сражение и мераците им ще бъдат охладени.Дано се изтеглят с мир. Яценюк. Турчинов, Аваков и оная с плитката да отиват да воюват те.