134

Анонимен

преди 9 години

А ВИЕ СТЕ МНОГО ЗАКОННИ

133

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСъветвам те да не ходиш в Либия,нито в Ирак .От както дойдеха демократизаторите от Запад там е много опасно и неспокойно.Може да избухнеш на пазара или да те гръмнат ,или отвлекат.Като бяха Кадафи и саддам нямаше такива неща.При милицията на Тодор Живков също нямаше бомби ,отвличания и показни убийства-сещаш се защо-имаше строги наказания,а сега е демокрация,а при демокрацията бандитите имат права повече от гражданите.

132

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКаква свобода-кой те е излъгал.Искам да си направя фирма -нямал съм право,щото лекувам хора,а не съм бил доктор,а аз какви да умирам ли във гадната територия наричаща се още ***.Български *** сте вие.*** *** с претенции за велик народ,а сте по малко от 5 милиона нето.

131

Анонимен

преди 9 години

До #$%Правилно-нещо да си усетил по заплатата си от Европата? предполагам нищо.

130

Анонимен

преди 9 години

До койчоВреме е кадировците да се заемат с наемната американска пасмина-ще има живи одрани и набити на кол агло-американски ***.

129

Анонимен

преди 9 години

НАТО е незаконната организация.

128

койчо

преди 9 години

Колко членове на частната американска охранителна фирма "Академия"се бият срещу Донецк и Луганск. Според германското разузнаване са не по малко то 400!!

127

К-Анал-Изатор

преди 9 години

Открийте каква е приликата между следните лица Линин,Сталин,Хитлер,Маркс,Путин Ротшилд.Всите са от един род,изповядват една вяра-вярата в финикийските знаци.Всите са борци.Борят се....за световният ред.

126

Растаман

преди 9 години

Ха сега да ги видим цар Путин пардон Шаломович и сие какво ще направят¿Хем оная работа ...до края, хем душата в рая т.е. как ще покаже че рашаните могат да патуватв в европа и че той не е рашист(рашън и фашист)

125

с любезното съдейств

преди 9 години

Статията е написана с любезното съдействие на отдел Лъжа и дезинформация на Цру!

124

Лисан

преди 9 години

Вигенин, айде отваряй посолство в Донбас бе!

123

Анонимен

преди 9 години

русия и демокрация,две напълно противоположни неща

122

Вокс попули

преди 9 години

Киев не е Украйна, както София не е България. Защо си мислите, че някой, който се е добрал до жълтите павета или до майдана с безброй сви..и има право да крещи и с крясъците си да определя политиката на цяла страна. Защо не нададохте вой, че правителството в Украйна е незаконно? Още повече, че Украйна не е член нито на НАТО, нито на ЕС.

121

мария

преди 9 години

До АнонименБоклук в разрез с конституцията е сегашното правителство! ясно ли ти е ? Те как бяха избрани. кой ги сложи там кой им даде право да управляват? Отговори сорсоид мръсен.

120

Анонимен

преди 9 години

Демокрация е волята на народа, а не "манипулираната воля на народа, която ни изнася". Бюрокрацията не е мерило за законност. Закона произтича от народа и за народа!!!! Стига вече словесни хватки и упражнения.

119

4-тия райх аут

преди 9 години

Светът ще бъде много по-добро за живеене място, ако всички държави забранят на американски и английски граждани и поданици да стъпват на територията им. Да си седят на островите и нека са най-богати и щастливи, но да нямат право да ги напускат.

118

за 146

преди 9 години

Никога не е целял по времето на Тато да се стигне до "референдум", те промиваха мозъците на мюсюлманите, как били пренебрегнати, използвани, колко зле живеели при бай Тошо и как трябва с оръжие в ръка да се "освободят". Политиката на неоосманизъм никога не е била снета от дневния ред на съседите и продължават. Питайте по старите мюсюлмани при кого са живели по добре, ще останете много изненадани. И мюсюлманин не е етност, не е равно на турчин, да си имаме уважението!

117

mariq

преди 9 години

До антимутра и василев Много ви боли нали хората си избират къде да са и с кой ! Браво за избора им Всичко си е законно. Травестита законен ли е а? Боли ви. че хората обичат Русия и Путин не е като нашата мишка президент! Да живее Русия и България !

116

Хаха

преди 9 години

Референдумите в Украйна били незаконни,а брадатите жени на Запад законни.....Аре стига бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

115

alexander.rangelov.3

преди 9 години

Razbira se ,che za EU i USA izborite sa nezkonni . Nali iskat da kupiat ukrainskata ikonamika za niakavi si 17 miliarda .