13

ТТ8989

преди 10 години

--------------------Българите - оптимистите в Европа за бъдещето---------------?????????????????????? Просто нямам думи......това е наглост и дебелоочие......и колегата 15 е много прав-----тия демократи вече надминаха и *** в лъжите си...............

12

Анонимен

преди 10 години

Българите -оптимисти за Европа. Еииии!!!!!Тези ,,свободни , демократични и независими ,,журналисти, взеха да лъжат по-вече ,многократно по-вече от в.,,Правда ,, и,,Работническо дело,, Ама много,, мноооооого повече! Ей така, демокрацията се удави в собствените си лъжи! Щото има за слуги ,,свободните ,демократични и независими, -,папагали.

11

Лора

преди 10 години

И какво като ще можем да избираме председателя на ЕК,след като със 130 гласа "за" Парламентът ни каза "да" на европейския фискален пакт.По същество фискалният пакт е пълният отказ и подчиняването на държавите в централната власт на Брюксел.Сред основните моменти е това, че условието за балансираните бюджети трябва да бъде вписано в националните закони, по-възможност да влезе и в конституциите, за да бъде по-трудно то да се промени в бъдеще.Европа на две скорости-богати и бедни-послушковци.

10

ТHE Патриот

преди 10 години

защо не питаха мен да им кажа хубавичко каква ми е позицията спрямо еврогейският фашистки съюз!

9

иликтутатъ

преди 10 години

"(46 на сто в България)" били за пряк избор. Значи толкова % от допитаните са ........ и то пълни. Кога малка 7млн българия ще събере гласове за председател? Толкова ли не могат да сравнят броя на населението????????? И това на фона на "облъчването" за връщане на уравниловката през тошово време !?! Мъ туй джурналята верно за мноо прости ни имат.

8

Анонимен

преди 10 години

Боли ме ....как ще се избира председателят на ЕК!!!!!КАКВО СТАНА С ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕДИННА СТАВКА НА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯ ЕС???ИЛИ БЕШЕ ПРЕДИЗБОРНА ПАРТЕНКА!!!!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Спада на заплатите, скока на цените и мизерните заплати са много по-важни въпроси

6

Анонимен

преди 10 години

Българите - оптимистите в Европа за бъдещето ЛЪЖИ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ, лъжат като брадати ***...

5

Анонимен

преди 10 години

"Мненията са раздвоени по въпроса за обособяването на европейска армия - 46 на сто в ЕС са изцяло "за" или "по-скоро за", а 47 на сто са отчасти или напълно против. ЕС не беше ли икономически съюз? За каква армия на ЕС става дума. То и сега има военнен щаб на ЕС които планират военни операции в Африка - eeas.europa.eu/csdp/structures-instruments-agencies/eu-military-staff/index_en.htm Военните от щаба на ЕС проливат кръв в Африка, но за това не се говори по медиите.

4

Анонимен

преди 10 години

Скивайте ся, тая пропаганда минава при тъпите кравари! Ние, колкото и да сме оскотяли, все още можем да мислим! Очакваме от вас, журналистите, да не ни подценявате и малко да се стараете, когато се опитвате да ни промивате мозъците!

3

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М

преди 10 години

Щом сме такива големи евро оптимисти ние българите, дайте да направим един референдум за членството на България в ЕС !Такъв не е правен ! Натикаха България без да ни питат там.Нека народът си каже тежката дума ! Глас народен - глас Божий !

2

нещастници

преди 10 години

Машалааа,вече знаят и какво си мислят хората!Кой ги съчинява тези простотии?На кафе ли гледа,боб ли хвърля или звездите му го говорят?

1

ами

преди 10 години

Егати стъгмистиката!99 процента не искат фалшивата Европа с фалшивата й демокрация!