139

moshe

преди 10 години

До JustTomЕдин цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. ЛъвскийИ също цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.и

138

PPETKOV766

преди 10 години

ZZAPADAT PI6E A 6TO NE PI6E DALI IZBORITE U ANS SE PROWEJDAT 4ESNO AMAN OT MO6ENNICI OSTAWETE HORATA NE SE ME6ETE BRE NEHRANIMAIKOWSCI

137

alkap

преди 10 години

rusnacite ne se namesvat v momenta USA shpioni se opitvat da se vnedrat v ukraina

136

JustTom

преди 10 години

Реално погледнато, един вот винаги може да бъде манипулиран... Но тази анти руска пропаганда в стил "Мая Манолова" вече доста мирише... Всеки средно статистически и интелигентен човек, може сам да извлече изводите от създалата се ситуация в Украйна, без мнението на разпадащия се 'Хамеркинаски модел за "обединена" Европа!

135

Анонимен

преди 10 години

До хахаАми да направят един ИСТИНСКИ референдум !С тази ПАРОДИЯ никой НОРМАЛЕН човек не може да се съгласи !

134

ме

преди 10 години

До Анонимен *** 33Думата "либерален" произхожда от латинското liber ("свободен"), от което идва също и терминът на английски език за свобода - liberty, а на френски - liberté. Т.Е. всеки има право да извоюва това, което счита за "свобода" според собствения си мироглед!!" Как само си противоречиш!! Ти отричаш ," мъдрия самодържавец '"-някои от тях, и в същото време величаеш други "мъдри самодържавци".Разбери:"По вкус и по цвет, товарищи нет"

133

Анонимен

преди 10 години

Ами демокрацията има "рамка" в която трябва да се вмести.На първите избори във ФРГ след войната е било взето решение в парламента да влязат определени съсловия в определена пропорция (богати, средна класа, земеделци, работници). И на изборите били избрани точно тези партии представляващи тези съсловия в точно тези пропорции, които били зададени.Иначе изборите били свободни и демократични.

132

хаха

преди 10 години

Всички медии реват и се тръшкат, че референдумите са незаконни, но някой пита ли народа който живее там какво искат?

131

MSC

преди 10 години

Значи мистралите ще ги доставят все пак!Ех душици златни!

130

Анонимен

преди 10 години

До до 141 Чакай,чакай малко!Какво казваш ?Сирия била нещастна държава ЗАРАДИ РУСИЯ?Е ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО!Човече ако наистина мислиш това.... жалко за теб!

129

ПСПК

преди 10 години

До 142 -на тази опашка не видях нито едно дуло на автомат.https://youtube/watch?v=1RVSygH1ix8https://youtube/watch?v=_wyTT3aVqFA

128

rumen221

преди 10 години

Според Женевското споразумение- Нали властта в Киев трябваше да разоръжи фашистите-майдановци?!? - Ако преговорите и споразуменията продължават както до сега, докато почнат новите преговори, фашистите-майдановци и частната армия на ЦРУ, камък върху камък няма да оставят- Съгласно предишните споразумения - Колко разоръжени есессовци-"майдановци" има (от 6 000-те), които свалиха с оръжие ЗАКОННАТА ВЛАСТ в Киев...???Вместо това фашистите Турчинов и Яценюк, превзели с преврат властта в Украйна, ги изпратиха да избиват мерни жители в югоизтока!..

127

Коста Илиев

преди 10 години

А, прощавайте още нещо - защо Западът плюс Хамерика се правят на глухи и слепи, когато Каталуня и Баския искат да са извън Испания? А да сте чували за Северната лига в Италия? За мъчениците в Северна Ирландия? Да, за Косово, където умишлено прокараха ислямска дъга, може, но за руснаците в Украйна - не може. Обама, Нюланд и още там някакви си *** ще ми говярят за справедливост, закон и право. Айде, няма нужда!..Като осрахте пътеката с шиптърите, сега ще се берете горчиви плодове..

126

Коста Илиев

преди 10 години

В Косово нещата се наредиха "демократично" - Хашим Тачи ебна дъртата *** Мадлин Олбрайт и она го подкара по "демократски". Да кажете, че шиптърите са ангели, пък сърбите - терористи, не върви. Такава манипулация върви сега и покрай Украйна - фашистите на Турчинов са "добри", щото американците им дават да папкат и ги насъскват. Не че Чичо Сам мисли за Украйна, не. Просто иска да пречи на руснака. Ама Путин не е Милошевич и Русия не е Косово!

125

Теню

преди 10 години

*** *** искат да си разширят *** към Украйна. Хвърлили са око и на България. Тук едни прости *** - платени от кремъл *** се кефят.

124

Анонимен

преди 10 години

Сега е време Русия да действа

123

Алекс

преди 10 години

До НАБЛЮДАТЕЛА вие видяхте ли, един го влачиха насила да гласува... Аз това го пропуснах, но прочетох как на други са им затворили секцията за да не гласуват. Вече си мисля, че западните политици (бизнеса и хората виждат нещата много трезво) са решили да не спират да говорят докато не се убедят, че никой не им обръща внимание. Така някак нещата ще се решат от само себе си...

122

Новинар

преди 10 години

Има съществена разлика между Косово и Украйна !@!!! Във Косово тези който разстрелваха мирни Сърби бяха демократи и запада ги подкрепи, като без дори референдум ги призна като независима държава....Докато във Украйна тези който наистина проведоха референдум въпреки терора наложен им от ХУНТАТА чрез наказателните отряди / Национална Гвардия, Днепър 1/2/3, Азов, Дон и други / запада не ги признава !@!!! Тук няма двоен стандарт, това е дългата ръка на ЦИОНИЗМА който окупира Украйна !@!!!!

121

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=vmT8A0Ah-18 ЗА ТЕЗИ ДЕТО ВИЖДАТ РАЗЛИКА МЕЖДУ КОСОВО И УКРАЙНА. РАСТРЕЛ НА МИРНИ ГРАЖДАНИ Е ТОВА

120

Новинар

преди 10 години

Току що прегледах 056.ua и направо останах поразен докъде може да стигне Украйнската преса!Водещото заглавие " Повече от ДВА милиона Луганци и Дончани гласуваха за присъединяване към Днепропетровск " и статията продължава така: Във някой части на Донецка и Луганска област контролирани от проруски "сепаратисти" във неделя се опитаха да проведат анкета за независимост !@! А тук е мястото да спомена, че Коломойски се явява губернатор на Днепропетровск и също така собственик на 056.ua :))))))