57

До 75

преди 10 години

Печатна грешка,чоджум.А ти от кой нужник изскочи?

56

до 65

преди 10 години

Трият те защото си *** и неграмотен. Откъде я измисли тая кирЕлица, че чак толкова се палиш за нея.

55

Анонимен

преди 10 години

В Мариуполе зарегистрировано 344721 избирателя. Доступно 4 избирательных участка, работающие с 8:00 до 20:00. Для того, что бы референдум состоялся, должны проголосовать >50% или 172361 человек. 43091 чел. на участок. 3591 чел. в час. 60 чел. в минуту. 1 чел. в секунду

54

Анонимен

преди 10 години

Мащабите на пропагадната война и бълването на лъжи от страна на Запада са потресаващи, това ли е ЕС, това ли е Земният рай!!! С лъжи и дезинформация сте само и единственно за Ада!!!

53

Анонимен

преди 10 години

До БългаринНе, има и вонящи фашаги като теб, които оправдават избиването на мирни хора. Та, дано си го намериш скоро същото. Може и жив да те изгорят, като в Одеса. Ще се радвам тогава в предсмъртния миг да проявиш известно разбиране.

52

Хари

преди 10 години

До Анонименоня с 99-те% Имаше навремето един като теб, казваше се Юда. За 30 сребърника си свърши работата. Ти си програмиран да си баеш едно и също, та друго от теб не може да се очаква. Това усърдие съвсем ще ти изглади малкото мозъчни гънки.

51

Българин

преди 10 години

ТУК САМО ЧЕРВЕНИ ЧУКУНДУРИ И *** НА РУСКИ *** ЛИ ПИШАТ?!

50

АБВ

преди 10 години

До 65Нямам представа защо са изтрили коментара ти, но е добре да се постараеш поне да пишеш на правилен български език.

49

Анонимен

преди 10 години

99.99 %, преди и при нас имаше такива т.н. избори

48

Защо ме триете

преди 10 години

Изтрихте че 11 май е избран НАРОЧНО. Това е деня на св. братя Кирил и Методий по православния календар. С вота хората казаха на света, че са ПРАВОСЛАВНИ и че се прекланят пред КИРЕЛИЦАТА. Украинците им наложиха да пишат с допълнителни букви, осакатяващи кирелицата. Колко от вас биха били готови да умрат за да защитат кирелицата? Помтите ли Петър Стоянов, който предложи да сменим кирелицата с латиница? Това сте вие продажници гадни, а сега пак ме изтрийте! Искам референдум за или против санкциите

47

Гошо - продължение

преди 10 години

Да се просвещава СпонгиТоку-що се усетих, че не бях коректен към Спонги, като го повиших в по-висш тип - Мекотели. А той си е една проста спонгия (морска гъба). С нея можеш да си измиеш *** и гърба, докъдето стигнеш.

46

Хари

преди 10 години

На глистата спонги ще му открехна мизерния мозък, че за да има Украйна в състава си областите на Новорусия (Малороссия)- т.е.- цялата Юго-Източна Украйна - и Крим, заслугата е изцяло на комунистите Ленин, Сталин и Хрущов. Така че всички, които сега *** за някаква си анексия и агресия, са чисто и просто верни ленинци и сталинци.

45

Хари

преди 10 години

Линкът не се отваря, затова можете да намерите видеото чрез търсачката на YouTube и с името на клипа: 11.05.2014. Стрельба в Красноармейске-2

44

Хари

преди 10 години

Европа, опомнѝ се! Това ли е твоята демокрация??https://youtube/watch?v=lLWGkVRh1MQ Мерзавци от батальона "Донбас" завземат избирателния участък в Красноармейск и не позволяватна хората да гласуват. Върпреки насочените към тях дула и автоматните откоси, хората не се разотиват, а продължават да настояват за правото си да гласуват. В резултат на откритата стрелба, двама от жителите получават смъртни рани и загиват. Поклон пред героите! https://youtube/watch?v=lLWGkVR

43

Гошо

преди 10 години

До СпонгиМекотело нещастно, ти наистина ли мислиш, че твоите жалки напъни могат да отделят адреналин у някого? Колкото до това кой колко е прочел, да знаеш, че в тази страна стотина могат да ми съперничат. Споменах Толстой. В библиотеката ми на куп са 52 сантиметра негови произведения, а имам доста, купувани отделно, на руски. Ако искаш, ела със свидетели в "Менса", да проверим кой какво IQ има.

42

Анонимен

преди 10 години

Кой нормален човек иска да го управляват фашисти, педофили, гейове и чужди продажници!

41

Анонимен

преди 10 години

Защо не направите допитване и в Българтия, дали се одобрява референдума в Украйна. Резултатите няма да са изненадващи, но ще са доста различни от официалните на ЕС.

40

Спонги

преди 10 години

До ГошоДобре Гоце, вече ще използвам само прякорът на Диктатора Путин - Джуджето.ПП. Да беше прочел още някоя книжка, та да научиш имената на още двама писатели. Много съм доволен от теб. Когато комунист се дразни от мой пост, значи съм уцелил Истината.

39

TrollTerminator

преди 10 години

До Попа с картечницатаПо измислени проценти не бях виждал! Това е нереално!

38

Анонимен

преди 10 години

"Демокрация" в която допитването до населението е в нарушение с правото!Демокрацията (от гръцки: δημοκρατία, народовластие)