238

Анонимен

преди 10 години

До Stamatшматок пише се EU

237

Stamat

преди 10 години

BG vun ot ES!

236

Да живее България!

преди 10 години

Атакист, Атака нека се скрие някъде и да не се показва повече! Тя държи на власт антиконституционната партия ДПС!!!

235

Русофил

преди 10 години

Ами когато България беше *** на СССР, беше силна. Въоръжена до зъби, индустриализирана, без безработица, без престъпност, нямаше гладни и бездомни. А откакто България е *** на САЩ и ЕС е разграден двор и противоположно се на всичко по горе изредено. Вие НАРОДА изберете приятелите си сами, а после недей те да хиените като бити *и. А ако се заблуждавате, че малка нация може да е независима и не ***, крайно време е да се пробудите!

234

Да живее България!

преди 10 години

Поне да имахме някаква полза от това предмостие, а ние плащаме най-скъпият газ в Европа, не ни дават да влезем в Шенген и т.н. Ритат ни и от изток и от запад, а нашите политици се чудят кя задна час по напред да излижат :( Време е вече някой да се заеме с българските национални интереси!

233

до Путин

преди 10 години

Просто мачкай !!!

232

Анонимен

преди 10 години

българите никога не са били европейци и въобще не са за европа

231

анонимен

преди 10 години

280,пич не зная ,кой какво и от кого получава, ама по цял ден висите по форумите и дращите.Вие не работите ли бе?Не учите ли ?На 25 ще гласувам , но не за ГЕРБ.Това кефили те?

230

х

преди 10 години

Длъжни сме всички да гласуваме на 25,или ни чака евразийски съюз! А комунистите които ни управляват в момента и получават рублите ги обръщат веднага в ееро и когато нас ни продадат на руснаците те ще избягат на запад в ЕС.

229

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 275.Защо си анонимен ? Представи се , обоснови се !пишат се много глупости по тези форуми , но и много истини.Анонимни са доносниците, анонимни са страхливците. Анонимно да коментираш политиката в днешно време е гнусно.

228

анонимен

преди 10 години

273,като пишеш глупости , поне не си слагай плюса САМ.

227

спиро

преди 10 години

В момента България наподобява Куба преди революцията. Тя е добра дестинация за алкохолици, мошеници и всякаква друга ***. Евтини жени , евтин алкохол , евтина дрога, казина , игрални домове , публични домове и никакъв контрол.Неадекватна полиция и политици, закони които могат и да не се спазват / така са написани/и един застаряващ, беден и отчаян народ .Народ , не нация Един изчезващ народ.

226

до 271

преди 10 години

Де да бяха американски *** във властта, България щеше да процъфтява. Лошото е че от 12 години освен руски *** никой друг не може да се добере до властта у нас.

225

Анонимен

преди 10 години

Предизборна пропаганда.Опитват се да привлекат малоумната част от русофилите. Всички във властта са американски ***.

224

до евала

преди 10 години

А,теб,*** такъв,даже и не те използваха,като фалшифициран "избирател".Теб и всички нас,ни натикаха като *** в еврейската империя ЕС и ни превърнаха в торище,за изхвърляне на отпадъци.За съжаление,наличието на тор като теб,потвърждава успеха на операцията.

223

параграф 22

преди 10 години

Ами,нормално е.След като ЕС превърна София(България), на свой заден ***,логично е да избере да бъде предмостие за Москва.Така ще станем преден мост на Руската империя в Четвъртия райх на Германия и ще се осъществи мечтата на де Гол,за една държава от Атлантика до Урал и даже ще преизпълним "нормата" - до Владивосток.

222

Анонимен

преди 10 години

Нашите политици винаги са били продажници (особено червените) криейки се зад народа, че работят в негова полза

221

konsa

преди 10 години

Германците откриха топлата вода.Ами то Русия е била,е, и ще бъде империя.Към какво се стреми една империя?-Към стабилност и експанзия.Как става това?-Чрез активна външна политика(агентури,посолства,резидентури,шпиони,сътрудници и доносници) една империя си действа по задачките.Всяко едно силно външно министерство в света работи по този начин.Просто някои са безочливи и нагли,като братушките,а други са по-лицемерни и елегантни(американците и англичаните).Аз предпочитам американците.

220

Анонимен

преди 10 години

Каква България? цялата и територия е Руска собственост....Колкото паспорта искат руснаците толкова им се дават.,,. После се чудим къде са ни работните места в Европа,,заети са от руснаци с български паспорти....

219

Анонимен

преди 10 години

Като пишеш с големи букви да не си мислиш че си по-умен от другите? ***!