35

Нема такава държава

преди 10 години

До le6tanСравнението не е глупаво , защото касае частта със злоупотребяване на термина "нарушаване на правата" , това . че ти не си го разбрал вероятно се дължи на дългогодишното кръвосмешение в рода ти.

34

men

преди 10 години

и едно въпросче с мъжки или с женски униформи ще са чикс уид дикс? полички молички това онова...

33

men

преди 10 години

фашистката американска армия са изпаднали до там че и мъжете ги изнасилват вече редовно а тези котенца просто няма да излизат от спалното. а жените в армията им не смеят дори да отидат до тоалетната нощем защото там чакат загорели хуманоиди от латино/африкански произход с много големи пушки.

32

Анонимен

преди 10 години

Напротив - армията на САЩ трябва да е САМО от ***...

31

rusnak

преди 10 години

То и Хитлер, накрая мобилизира и децата.. хамерикански смешници!

30

vdch

преди 10 години

До Анонимен 32Представете си Кончита Вурст с автомат на мисия ха ха ха хаТи ме подсети как ще бием на Евровизия. Пъхаме Филип Димитров в рокля. Приятелчето му Егений Дайнов ще му напише някоя рок-балада и готово.

29

Анонимен

преди 10 години

За пореден път се убеждавам, че западните висши чиновници, са абсолютни психопати с увредени мозъци.

28

иван

преди 10 години

вече няма да има израза -'ще се лее кръв' а ,ще бъде '-ще се лее вазелин' хахаххв плен да не попадаш ти си мислиш ,че жена а то какво ...... изненада

27

Gosh

преди 10 години

така поне няма да има войни ... само две армии които се сърдят една на друга

26

Анонимен

преди 10 години

Представете си Кончита Вурст с автомат на мисия ха ха ха ха

25

le6tan

преди 10 години

До Нема такава държаваСравнението е глупаво - може да си трансексуален в армията и да си изпълняваш добре задълженията. И няма да вредиш както педофил в детска градина. Въпроса е доколко другите ще те приемат, защото в армията все пак живееш голяма част от времето си с останалите в затворено място.

24

барако бама

преди 10 години

а съм малко черно пидирасчи и искам войник да хода в казармата много хубаво има батковци с големи черни маркучи секи ден ше ми прават клизма

23

Нема такава държава

преди 10 години

Това е като педофил да иска да стане директор на детска градина. Що да му ограничават правата ?

22

иван

преди 10 години

Без транссексуални в US армията? Да се преразгледа!-хахахах аххаха .сега направо -едно време пуснаха дрогата в АМЕРИКА има си и филм за това ,за да смажат негърските бунтове и до някъде успяха.сега пускат *ите напред на първа линия за да ги убият легално ,как иначе тези демократи да изринат тази масова *астия .съчетават полезното с необходимото

21

Анонимен

преди 10 години

То във вашата държава останах ли хора да работят изобщо? Или всички се опитвате да ги натъпчите в армията и после се чудете защо са ви толкова високи разходите.

20

Анонимен

преди 10 години

Двама *ве в окоп по време на война. Единият към другия: - Скъпи, погледни моля ти се, идва ли врага? Онзи си подава носа над окопа и докладва: - Няма го още, миличко. След малко пак същото и така няколко пъти. В един момент докладът гласи: - Ето го, идва!!! Другият гей: - Ами хубавец ли е? Приятелят му: - Ами не, доста е грозничък. Първият дава команда: Еех, ами огън тогава! Вторият мята една граната и се провиква: - На ти враг проклети, една бомбичка.

19

Кикс

преди 10 години

До 3А представяш ли си, както беше писал преди време един колега, как би изглеждало бойното поле когато се срещнат две такива армии...

18

12345

преди 10 години

От историята е известно, че ядрото на армията на Александър Македонски е било съставено от 300 хомосексуалисти, които са били и любовници. Тъкмо поради тяхната емоционална обвързаност те са се биелли най- настървено и са били най- жестоки. Както също е известно, това е била най- добрата армия на древността. Не че предлагам армия от хомосексуалисти, но е добре историята да се познава.

17

Анонимен

преди 10 години

Стегни халката и води в плен.хахахахахахахахаТе това е начина да се справят с арабските терористи.хахахахахахаха

16

Анонимен

преди 10 години

Ние се прочухме с розови BMV-та, ама тези ще ни задминат.Скоро ще има розови танкове.