106

Анонимен

преди 9 години

Пак ли ми хвалите Русия а не България?!?Да ви е....а в *** не грамотни!Жалко за България и хората тук!Нещастници!

105

мунчо

преди 9 години

СЕГА Е РЕД НА АВАКОВ ......ЯЦЕНЮК.......ТУРЧИНОВ....

104

xxx

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВМного си ербап бе! Май игите ти идват в повече!

103

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

СЪОБЩЕНИЯТА НА ТУРЧИНОВ ЯЦЕНЮК АВАКОВ СА ПРОТИВОРЕЧНИ НА ИСТИНАТА НЕ ИМ ВЯРВАИТЕ ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА ОТ ОЧЕВИДЦИ.ЦЕЛТА НА ТЕЗИ ХОРА ДА ВКАРВАТ РУСИЯ ВОЙНА СЪС ТЯХ ЗА ДА МОЖЕ САЩ И ЕС ДА УНИЩОЖАТ РУСКАТА ИКОНОМИКА.И ТЕ СА ФИНАСНСОВ ОБЕСПЕЧЕНИ ОТ САЩ

102

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

До До trafoPOST ДЕСЕН СЕКТОР СА БЕНДЕРОВСКИ ФАШИСТИ КОИТО Е БИЛ ВЪА УКРАЙНА И РУСМЯ ИОВА ГО ЗНАЯТ

101

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

До Шоп *** ПУТИН ЩЕ ХВЪРЛЯ И СЕСТРАТИ НА ВОИНА ПРОТИВ ЕВРОПА

100

Анонимен

преди 9 години

Еще трое подонков, сжигавших людей в Одессе, нашли свой приют на кладбище.Остальных участников одесской Хатыни просьба не беспокоиться - Вы уже в списке и не сегодня, так завтра к вам придут молчаливые, но не вежливые люди. Охота объявлена. И теперь охотиться будут за вами.

99

трафоПОСТ

преди 9 години

blitz.bg/news/article/266875

98

phg

преди 9 години

Тия пък... Няма ли по-ячки дървета в центъра на града?

97

До trafoPOST

преди 9 години

"Убийства, отвличания, всяване на страх така действат комунистите" Странно, за първи път чувам, че евро....ейците, хамериканците и десен сектор са комунисти!

96

До 146

преди 9 години

Това на какво са готови българските медии вече го видяхме, но това да ги обвиняваш в русофилство, по-голяма смешка не съм чувал. Не знам дали обесения е ръководителя на милицията, но това че е задържан Олег Ляшко май е вярно. В Мариуполе, когато се е опитал да избяга от там. Трябва да ти кажа, че не ми се иска да бъда на неговото място. Дано само за сега го скрият от хората.

95

trafoPOST

преди 9 години

Защо цитирате ИНТЕР ФАКС, а не напишете истината? Директорът на полицията се е противопоставил на сепаратистите при превземането на сградата на полицията в града и е бил отвлечен от тях на 9 май. 2 дни по-късно е намерен обесен. Това се е случвало и след 9 септември тук. Убийства, отвличания, всяване на страх така действат комунистите, така управляват.

94

До 142

преди 9 години

Абе я не му се коси! Той 140 явно по погрешка се е родил човешко същество. То такова мозъчно затъмнение даже и при маймуните го няма, то и те интелегентни, могат и зъбите да си мият и да се пощат взаимно. Но не съм чула да са се изгаряли и да се радват на убийствата си.

93

До 140

преди 9 години

Ами псувай си, то нали това е най-голямото достойнство на каруцарите. А и краварите, от всички краища на земята. А що се отнася до истината, трябваше да слушаш Елена Йончева току що говори от Донецк. То и от луната се вижда, че твоите "кравари" са виновни за целият този ад, но се надявам да стигнат до съда. Макар че не съм сигурна, американците никой още не ги е осъдил, дано да има кой да ги накаже.

92

Анонимен

преди 9 години

Кацнал на едно дърво. Да бе мирно стояло, не би чудо видяло казват. Както е тръгнало банеровците ще гризнат дръвцето в най-скоро време.

91

Анонимен

преди 9 години

Как превръщат хората в зверове да се изтребват едни други в името на някаква кауза.И тази кауза изчезва кагато стане дума за пари.

90

#$%

преди 9 години

До 125:Я, бе я ни разкажи за истината:) да ти се посмеем.. пази боже кьораво да прогледа казват хората на това..

89

Георги

преди 9 години

Айде псувай бе анонимни юнако. Украйна е толкова европейска, колкото и ти си европеец.

88

Анонимен

преди 9 години

Слaвa Богу Бългaрите сме съвсем нaясно със ситуaциятa в Укрaйнa, въпреки неистовото русофилско грухтене, целящо скривaне нa ИСТИНAТA! Долу русия, СЛAВA НA ЕВРОПЕЙСКA УКРAЙНA! Aйде дa не продължaвaм, че ще е якa псувня по руски aдрес!!!!!

87

Александър Йорданов

преди 9 години

Шефът на милицията се е самообесил, както се самозапалиха, самоизгоряха, самоотровиха, самозадушиха, самопребиха и самозастреляха тези в Одеса. Днес е хубав ден за българската демокрация.