71

Анонимен

преди 10 години

До ОбективенОбясни ни само що за референум е този референдум, който е направен под зоркия поглед на автоматчици без опознаавтелни знаци

70

Анонимен

преди 10 години

Евроинтеграторя е прав! само дето европа ще е клекнала и фалирала пет месеца по рано!! то като оня виц, дето група *** участвали в съпротивата, като стискали гевреци, докато ги ръчкали! да ги боли агресорите! та и европа така прави със своите измислени и мазохистки санкции!

69

Леле че народ

преди 10 години

До Евроинтегратор По-скоро ЕС се вкара в тази игра и за тях всички ходове са губещи. И да налагат санкции ,то техния бизнес ще пострада повече. И дори и да оставят югоизтока да се отцепи,пак ще го лапат. Очакват ги милиони ,гладни,мързеливи украинци Да им е честито,осигуриха си милиони като нащите ***

68

Перко

преди 10 години

До Анонимко 110Аз ще спусна кубинка над малумната ти тиква и ти най-добороволно ще ми прехвърлиш банковата си сметка и имуществото си. Европейско и демократично, на чист украински, ду ю ъндърстенд ми?

67

НОВОРУСИЯ

преди 10 години

Оформя се Новорусия ! Честито на хунтата в Киев за два месеца загуби една трета от територията си, една четвърт от населението и 40% от БВП ! Продължавайте да слушате ЦРУ и скоро унгарците и румънците ще си върнат загубените територии...

66

Анонимен

преди 10 години

Като чета коментарийте разбирам защо българите не живеят добре и нещо повече-никога няма да живеят добре.Дерзайте братя!Утре като осъмнете с руско знаме да не плачете.

65

Анонимен

преди 10 години

*** както винаги демостира наглост и безочие, дори и в страната на референдумите Швейцариа не можеш да организираш референдум за 2-3 сермици

64

наемник

преди 10 години

Току що немските информационни агенции съобщиха, че в редиците на т.н. "украинска армия" се бият 400 американски наемника. От филиала на Цру - Academi, познат още и като Blackwater.

63

Тончо

преди 10 години

От Македония, Източна и Западна Тракия,Волжка България и До̀бруджа искаме референдум за присъединяване към България.

62

Joro

преди 10 години

Колкото тоя референдум е законен, толкова и *** те е направила законна.

61

Анонимен

преди 10 години

"Да, господа румънци, скоро ще ви обясним какви сте и какво мислим за вас", продължи да пише в "Туитър" руският вицепремиер ДРогозин.Засега на румънците.Нашите "русофили" да не се радват,защото бомбите не разпознават -фили и -фоби.

60

Леле че народ

преди 10 години

А двамата евроинтегратори 98 и 99 да ги питам. Абе пичове,то в Киев как взеха властта а ? Кажете бе мамини сладки ***? По незаконен начин. Та щом за някои хора в Киев са законни ,то и тоя референдум за мене е законен. Спазваме ваште правила ,боли ли ва като са срещу вас а ???????????????

59

Анонимен

преди 10 години

Каква е разликата в действията на властта на Янукович и тази на Турчинов и майдановци,има ли недемократично и незаконно в протестите и исканията на гражданите на Украйна преди и сега.Има ли съществена разлика в ситуацията и действията на властта в Сирия и Украйна.Законна ли е изобщо сегашната власт в Киев след преврата.Може би недоразумението Плевнелиев ще обясни.

58

Shark

преди 10 години

До 91 А какво е демокрация можеш ли да обясниш?Референдума е един от атрибутите на демокрацията!! Или то на практика не е като на приказки, т.е. имаме разни права, уж, ама когато решим да ги упражним - ааа не, вие сте неграмотни, това не е демокрация. А кое е демокрация, да узурпираш властта и да упавляваш без избори и да избиваш тези, които не са съгласни с теб. Това ли!!!!

57

Алекс

преди 10 години

До АнонименТи сам каза, руското общество, не техния президент. А какво да кажем за ценностите на нашето общество? Нали сме в ЕС? Виж кой ни управлява, къде са им по-висшите ценности? Не ви ли омръзва от палячовщината и политическото говорене? Колективна система за сигурност, европейски пари, стратегии... а с другата ръка крадат. Къде точно го видя обществото?

56

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ОТВЪДОКЕАНСКИЯ МАЙМУНЯК ДА СИ ГЛЕДА НЕГРАМОТНОТО СТАДО *** И ДА НЕ СЕ БЪРКА В РАБОТИТЕ НА РУСИЯ И ЕВРОПА .

55

Peshonizer

преди 10 години

Почна пропагандното размиване на референдума. Ама как можело да се тълкува? Гласуващите са наясно за какво точно гласуват - отцепване и присъединяване към РФ(да или не).Естествено ЕС трябва да се застрахова - ако случайно референдума е успешен, ако случайно се гласува за отцепване и присъединяване към РФ, да може да пищят "Ама не е ясно за какво са гласували". Браво. Мен ми харесва как се опитват да манипулират собственото си население...

54

do 82

преди 10 години

А ТИ ХОДИЛ ЛИ СИ В САЩ БЕ ТИКВО ТАМ ИМА 265 МИЛИОНА НЕГРАМОТНИ *** ,ЛАТИНО ,НЕГРО ,ЖЪЛТУРИ И ЗБИРШТИНА ОТ ИЗМЕТА НА СВЕТА .

53

Лоша работа

преди 10 години

До 74: Аз съм от Бургас. Вярно тука по морето сума ти руснаци накупиха къщи и апартаменти, но не съм чула някой да се е отказал от руско гражданство. А щом купуват, значи имат пари. А пък дъщеря ми за 10 години откак работи не може да си купи жилище...

52

Alex

преди 10 години

До Киро кофражистаНито в Украйна, нито в България, дори и в Полша не е кой знае колко по-добре. И от тук хората отиват на запад. Защото сме бедни. Свободата не може да върви ръка за ръка с равенството. Видяхме комунизма, видяхме и капитализма, там където има равенство няма свобода и обратното. Изключителността на ЕС е в отстояването на солидарността. Тя трябва да приобщи Украйна и Русия. САЩ си живеят в студената война и никога няма да ни разберат нас, ЕС и Русия