24

див селтак

преди 10 години

Миекащите,особено Бургазлиий мразят софиянци,много ще се радвам столицата да се премести и всичката тази селска *** да се махне .

23

Анонимен

преди 10 години

SELTACI....UNISHTOGITE SOFIATA.......POMEN NE OSTANA OT KULTURATA NI!!!!!!!!!!!

22

Nai-obi4am...

преди 10 години

Nai-obi4am da slu6am eka6tite i meka6tite sofiqnci, doskoro profansalci, kak se nabivat edin drug na Carigradsko kat padne malko dujd, kak parkirat za 3 koli, kak manevrirat i se uslu6vat kato lalugeri koq posoka da izberat, osobeno s nomer ot H,VH,M,PK,P i B..koito karat kato Fitipaldi da ni pokazvat, 4e i te sa ne6to na sveta, kak nikoi ne proqvqva putna tolerantnost za6toto go s4ita za slabost, kak kato si naprimer v Burgaska oblast moge i karuca da kara no 6te te izprevari.Obi4am selendurite

21

Анонимен

преди 10 години

*** СОФИЯ.

20

Анонимен

преди 10 години

До бгпри ***

19

satana

преди 10 години

';;маlko im e na naglite sofiqnki mutrite mosenisite za vsicki sofiqnsi boi

18

Ало!!!

преди 10 години

Фъндъкова!!! Мостът на булевард "Владимир Вазов" кога ще го оправите? Потрошихме си колите на тези разбити железа! Да не говорим за изкривените от удари мантинели, които си стоят така от години. Ами стига сте крали!!! Дайте пари за ремонт и поддръжка на тази инфрастуктура! Който е минавал от там, знае за какво говоря... Отделно, много нови дупки се появиха по улиците, бе кметице! За кварталните да не говорим. Все пари няма. Стига с тези оправдания! Вземете си свършете работата!

17

svejarov

преди 10 години

Столицата на милиардите дупки затваря кръстовища

16

alkap

преди 10 години

plovdiv stolica barekov genii. are zimaite Nigh fly i gaz kade poleto tapi seltaci. mahaite se kum smradlqsaliq plovdivvvv- kuchuk paris

15

бг

преди 10 години

Първи етап : , БКП , ОФ , Доносник , Активен , Текезесар ,... еталон за Софийско жителство ,Втори етап / поколение / : неграмотен / по наследство / , нежен , лакиран , мързелив , алчен ,..вече "софиянец" ...а къде са Столичани ???

14

бай марин

преди 10 години

С просто око се виждаше, че никой не работеше през това време. Какъв ремонт- какви затваряния- 6 дни ядене и пиене, сега затваряне......Няма такава държава! Фандъкова омаза всичко!

13

Калоян

преди 10 години

Стига с тея селяни бе, големи сте ***. Какво да кажат местните които живеят в Лондон, Париж ? Това си е свобода на човека да си реши къде да пребивава. За да стане всичко по нормално, хората трябва да се научат да съжетелстват заедно. Аз не виждам вие с какво сте повече от останалите хора които наричате "селяни"

12

Язе

преди 10 години

До 5Селяните ти пречат викаш? А това, че из централните части е пълно с всякакви мюсюлмански момчета и си плямпат от единия тротоар на другия, че да се чува от всички, че това всъщност не е БЪЛГАРИЯ? Това не е проблем. На вас ви пречат "чекащите" и "мекащите.

11

не може с лошо:)

преди 10 години

Айде сега,да ви е честито Софиянци

10

Софиянец от центъра

преди 10 години

Фандъкова - сега е момента за оранжева зона в Лозенец

9

Анонимен

преди 10 години

Егати *** заглавие!

8

сд

преди 10 години

Никакъв ужас пък не е за мен.Въобще некарам 2-тонно чудовище, защото ме мързи да си вдигна г*за да се придвижа с нещо друго.Ужас за Софянци е мръсния въздух(най-мръсния в Европа) и бездомните кучета и липсата на осветление в топ център и паркове вечер !!!

7

az

преди 10 години

6 почивни дни имахте за това, къде спахте?

6

име

преди 10 години

Фандъкова, кога ще оправите улиците и булевардите в Младост....там е ужас

5

Анонимен

преди 10 години

Селяните не стига че придойдоха от селата, но си докараха и таралясниците. И то не един таралясник общо, а по един на селянина и един на селянката. Малките селянчета, за които опищяха орталъка че нямало места в детските градини, като станат на по 18 години, татко селянин и на тях ще им купи по една кола и по една книжка също.После от какво ставали задръстванията ...