27

Анонимен

преди 10 години

Защо ликвидирахте общинските болници,по две три общини няма болница а иначе откривате частни такива като гъби???Защо една чистачка в АЕЦ Козлодуй или секретарка в съдебна система взима по голяма заплата от един лекар в Спешна помощ?Вие сте разстрел бе всичките!!!

26

ветеринарен лекар

преди 10 години

за какъв *** са ви толкова много болници ?! вместо да има 50 супер-работещи , имаме сигурно поне 500 ,източващи хазната

25

лекар-пенсионер

преди 10 години

Много отдавна казах , че тази жена не става за министър. Т. Андреева остави болница Шейново с огромни дългове, защото просто е некадърна. Тя участваше в трафик на бебета и едвам отърва затвора. Проста та проста, но крадлива и е.....ва

24

психолог

преди 10 години

Вярно е , че в този сайт тролят основно слугите на мутреса Моника, ама малко по спокойно. Те като чуят името на Б.Борисов, Ц.Цветанов и ГЕРБ и вече са с пяна на устата. Така никой няма да ви повярва. Вярвате си само вие в Позитановсия клозет, че ви мирише на парфюм. Айде малко по скромно, хората не ядат доматите с колците.

23

Анонимен

преди 10 години

KOLKO OT DIRECTORITE NA BOLNITZITE IS POSTROIHA VILI S PARITE I MATERIALITE ZA REMONT NA TEZI ZAVEDENIA?RAIONNA BOLNITZA KAZANLAK E EDNA OT TIAHBIVSHIAT I DIRECTOR GO IZRITAHA AMA SLED DUJD KACHULKAKOLKO OSHTE SA TAKIVA DETO KRADAT...LI KRADAT...PROVERKI BE...I TE IMAT SCHETOVODSTVO - AMA OT VANSHNI I NEZAVISIMI ODITORI...NE TEHNI HORA DA GI POKRIVAT...SAMO ZARADI KRADENE FALIRAT NE OT DRUGOMINITSRAKATA...VARSHI RABOTA...NE SAMO PRIKAZKI...

22

историк

преди 10 години

Другарки и другари привърженици на комунизъм-созиализъм-БКП-БСП , ще ви задам един лесен въпрос. Щом като толкова ви харесва времето преди 1989 г. , защо не направихте партизански отряди и с оръжие да защитавате социализма както сега правят в Украйна. Защото се искат топки, а вие нямате . Предпочитате да стоите при полите на жените си и да псувате, ето това сте т. н. социалисти. Така беше и през 1944 г. . Дойдоха Руснаците и бяхте първи с погачата и солта да ги посрещате. След това обаче мандраджиите бяха много смели когато убиваха невинни Българи и ги затваряха по лагери. Това е истината.

21

Анонимен

преди 10 години

"...на ръба на фалит".....еми хайде де какво чакате...ФАЛИРАЙТЕ ГИ.

20

не син

преди 10 години

"50 болници са на ръба на фалита"-и затова ти е виновен Бойко Борисов ! Нали бе,крокодил зъл ?

19

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б. Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .

18

ОХ

преди 10 години

Ами поправете проблемите, не само да ги посочвате. То така всеки може. Тая само приказва, а прави ли нещо? Или до изборите едно, след тях народа ряпа да яде. Е*ахти популизма !

17

Анонимен

преди 10 години

" буксуваща реформа" а ? А цяла година какво правихте ????? Крадохте парички нали ??

16

Анонимен

преди 10 години

Болниците фалират , защото Андреева е явно много кадърна.

15

Анонимен

преди 10 години

Абе откъде ги вземат тия sекси каки бе?

14

Джони

преди 10 години

Когато и да я махнат, или се махне, все ще е късно.

13

asd

преди 10 години

Закривай. Колкото по-бързо ударим дъното, толкова по-бързо хората ще отрезвеят. Като останат без болници и лекари, като започнат да измират от глупости, тогава може и да се сетят, че така не можем да продължаваме. И при цялата тази подигравка, отново ГЕРБ, БСП и ДПС да са водещите политически сили, е *** народ сме.

12

Доброжелател

преди 10 години

Д-р Андреева, правете това от което разбирате, а това със сигурност не е държавната администрация. По-добре уважаван акушер отколкото осмиван министър. Не ставайте за посмешище.

11

Х

преди 10 години

Вие държавата фалирахте ,тя за 50 болници казва.

10

sharky09

преди 10 години

При такова компетентно управление и такива специалисти това е резултата!!!

9

Колега

преди 10 години

Андреева, *** си с някакво достойнство. Предполага се, че повече те бива за лекар отколкото за администратор, а за последното явно не ставаш. Достойно е да си кажеш, че не можеш да се справяш, което е очевадно, така, че не мъчи себе си и пациентите - от това никой няма полза. Да си министър е въпрос на назначение, а да си управленец и добър мениджър е въпрос на компетенция и опит ... в твоя случай последните две болезнено липсват.

8

иво калпазанов

преди 10 години

А сега вземете обратно парите НИ дето ги раздадохте на ляво и дясно с цел да подкупите изпростялият електорат (комай са 5 милиарда вече) ,и ги дайте за болниците.Само че тогава няма да можете да изсимулирате и създадете илюзията "АХ КОЛКО СМЕ ДОБРИЧКИ" в очите на разни хорица с ниско духовно и интелектуално ниво