23

aaa

преди 10 години

ediniat ot postradalite e edno mnogo krasivo momiche.Vidqh q v pirogov i ako chete 6te se radvam da se svarja s neq

22

Анонимен

преди 10 години

До свидетелбях там ,видях какво се случи ,но за съжаление не постнаха коментара ми....знам кой е виновен ,но на кого му пука

21

свидетел

преди 10 години

Омръзна ми.Шофиора на камиона бил виновен.Виновни са учителите ви от първи до седми клас.ШофЬОр се пише,уважаеми разбиратели.Но това Вас не Ви интересува.Разбрали,неразбрали,важното е да се оплюва.Типична балканска черта.Ето за това ще продължаваме да дълбаем дъното.*** народ,слаба държава.До нови срещи,аз емигрирам

20

Анонимен

преди 10 години

Явно на някого истината не му изнася...два коментара пуснахме,не са публикувани...жалко,а претендираме за свобода на словото!!! :)

19

Анонимен

преди 10 години

Значи нещата стоят по следния начин - изпреварваш си на околовръстното с 90 и зад теб винаги ще се намери да се залепи играч с 20 годишно бмв и ще почне да свири и да мига да му направиш път. Естествено играчът дори не предполага, че може да убие някой с агресивното си поведение. Също не знае, че рано или късно ще попадне на мен и ще яде шамарите, както са го правили много дурги на*рани играчи

18

Анонимен

преди 10 години

До РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ, 14.Какво тъпо чувство за хумор!... И 8 простаци - явно любители на *** хумор, са гласували положително!...Ех, пълно е с долнопробни хора сред тълпата!... Изобщо хората поне от културна гледна точка са много различни - едни са долнопробни простаци, други не чак толкова. Проблем е, че простаците непрекъснато "напират" да се изявяват, да си "казват думата" и да завладяват общественото пространство! "Плевелите бързо растат!" (латинска поговорка)

17

Анонимен

преди 10 години

По-некадърни шофери от БГ шоферите нема, а само макетата и братушките

16

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов е виновен ! Защо построи Околовръстното ? Когато от Борово до Младост се пътуваше по 75 минути ,и колите караха с 5 км/ч нямаше катастрофи !Сега ,като се стига за 7 минути ,виж кво нещастие ни сполетя !Не ни трябва околовръстно, кога си бехме с каруците, си беше най-добре !подпис: Андрешко- ще гласувам за БСП !

15

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б. Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .

14

Калоян

преди 10 години

Хората и то не малко забравят, че околовръстното не е магистрала и място за наваксване закъсненията от задръстване. Глупави са българските шофиори, не всичките, но голяма част.

13

Анонимен

преди 10 години

До художникаКъде я видя тая отбивка? По вероятно е, да е бил засечен и да се е набил в камиона.

12

gf

преди 10 години

Тираджията засича форделата, защото не преценява разстоянието и не си представя колко малка е точно колата и те така, майната е виновен. Всички майни вън от сф...

11

художника

преди 10 години

Тоя в колата в последния момент е видял отбивката и за да не я изпусне, без да се огледа е тръгнал да завива. В това време камиона е минавал покрай него, като правилно си е карал в дясната лента.

10

DARK

преди 10 години

Като гледам снимките освен камиона да е карал назад не виждам как може да се е ударил с колата!Кола се удари с камион е точното заглавие!Даже така като гледам стъклата са на място демек най вероятно камиона е бил спрял по някаква причина там!

9

Анонимен

преди 10 години

до 9:камионът може да не е бил в тази лента в момента на катастрофата...до 1:много от катастрофите стават заради данък обществено мнение - хората ги е страх да не ги помислят за нещастници и затова бързат кат 'пичуве'. Аз пък си карам колело 9 месеца в годината и хич не ми пука за колите да ви кажа честно - даже ги съжалявам някои хора дето живеят по-близко от мен до работа пък идват с кола, че и сами вътре.. разбирам да превозиш още някой.

8

запознат

преди 10 години

До Анонименна 50 метра преди Симеоновско шосе, в посока Младост.

7

Анонимен

преди 10 години

Камиона гледам си е в лентата май, по-скоро може техническа неизправност на колата или някой по-бърз да я е засякъл/избутал - там това си е нормална практика

6

Анонимен

преди 10 години

Дано оцелеят хората, ама пасажерското място хич не изглежда добре."Камион се е ударил" също е доста некоректно за това, което виждаме на снимките. Такъв удар отзад в голям камион или е след като някой друг е засякъл малката кола или след някаква техническа неизправност. За да влезе така под камиона обаче бая бързичко се е движил или пък камионът е бил спрял където не трябва.

5

Анонимен

преди 10 години

Тариката в таратайката - наречена лека кола , май не е спазил дистанцията за да се забие така жестоко отзад в камиона ....

4

Анонимен

преди 10 години

Маината с камиона смята че щом е голям значи е с предимство.