237

ira

преди 10 години

До Анонименto4no taka e

236

ник

преди 10 години

Браво на героите, затова тази държава е Русия е велика , защото голяма част от мъжете и имат топки и са готови да умрат за родината си. За съжаление в БГ вече няма хора готови да загинат заради общото благо , затова и такова ни е дереджето........

235

moshe

преди 10 години

До тяогава излъганото рускоезичное население на Украйна много бързо ще разбере, че Русия го е преметнала: че никаква заплаха от фашизъм в Украйна няма и не е имало. Напротив, вместо националистическия фашизъм, който Русия приписва на Украйна, съществува много по-страшен имперски фашизъм, който съществува в Русия.

234

моshe

преди 10 години

До тяTOВА СА РУСКИ ТЕРОРИСТИ - УБИИЦИ !!!

233

Анонимен

преди 10 години

*** и предатели.Продажни газпромофили. *** и нищо друго

232

пенко

преди 10 години

Демократична Европа ,в полза на АОК, хвърляше бомби и ракети по Сърбия -няма санкции няма изолация. Преди доста години китайска армия нахлу на остров Дамански на река Усури -още има кристали от китайци. Европейският съюз бе създаден не срещу Русия ,а срещу САЩ- Гнусните еврейски подметки организираха войната срещу Ирак защото той не искаше доларовите хартийки и почна да продава петрол за евро /*** в бъдеще/

231

до 58

преди 10 години

До Анонимен 58Или си много *** или много ти плащат.Тебе "анонимния" те разпознавам веднага по "почерка".Има те под всяка статия в този вестник на ,тази тема. ***!

230

тя

преди 10 години

Браво на тези момчета - смели патриоти!

229

Дълбоко законспирира

преди 10 години

До Анонимен 246Изобщо не се чудя, защо не те трият и чии майки са за....Но ако ти ми паднеш!

228

Писател

преди 10 години

До читател 249Льольо, учи значението на думичките и тогаз ги използвай! Справи се какво значи "ментален"! Абе простото си е просто!

227

Анонимен

преди 10 години

До Дядо ПетърЗащо не се представиш на адаша си - Св.Петър?

226

!!

преди 10 години

249. Читател :Пропускаш другата половина на земното кълбо, където пропагандата е , че Американския президент е Лидер на света !! Това не е фашизъм , нито комунизъм ! Това е Империализъм !

225

Дядо Петър

преди 10 години

Смърт на руските окупатори!И на техните агенти и *** в България!

224

111

преди 10 години

ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ ПОЛУОСТРОВ НИ ПРИНАДЛЕЖИ, НИЕ СМЕ ТУК ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ОЩЕ ОТПРЕДИ И ДРЕВНИТЕ ЕЛИНИ. ВСИЧКИ ДРУГИ СА НАТРАПНИЦИ НАСАДЕНИ ОТ ЛЪЖИТЕ НА ПСЕВДОИСТОРИЦИ.

223

Българин

преди 10 години

" Гьобелсовата " пропаганда в действие.Няма един "свестен"лидер на тези които не са на "майдана".Явно американските господари ви диктуват какво да пишете ,какво да показвате ,какво да мислите, но в глобализирания свят можеш да прочетеш и други неща .Стига да искаш и можеш.

222

Сашо

преди 10 години

Разликата от Българските мутри е минимална. А Българския "Народ" точно такива харесва.

221

читател

преди 10 години

Очевидно промити мозъци има не само в Русия , има ги и тук.Само крайно прости, ограничени и ментални хора не могат да отличат речите и действията на Путин от тези на Хитлер в навечерието на Св.В..За справка - четете анексията на Данциг и Австрия.Комунистите и фашистите никога не са се различавали. Единствената разлика е в мащаба - комунистите избиха в пъти повече хора, те доразвиха и усъвршенстваха това което фашистите започнаха.

220

Рушан

преди 10 години

Тоз под мене е много ***.

219

Анонимен

преди 10 години

Ало поръчковата преса, кой изгори и изби стотици мирни и невъоръжени жители на град Одеса,Славянск и Андреевка??? КОЙ бе г-да платени журналистчета??? Понеже сте *** ще ви кажа кой беше!! Бяха КАСАПИТЕ от Киев и техните съюзници от САЩ и ЕС!!

218

Анонимен

преди 10 години

До СПАСНАЙ-ДОБРЕ Е ВСИЧКИ ДЕТО НЕ ХАРЕСВАТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗНЕСАТ. СЛЕД ТОВА ДА СЕ ОТМЕНИ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО И ДА ВЪРВЯТ КЪДЕТО ИСКАТ.-----ако още веднъж споменеш за "клипчета" в youtube ша ти *** мамата...