92

ha ha

преди 10 години

"СЪЕДИНИТЕЛ" хайде да не ви го превеждам буквално какво значи, всеки кара кола и знае какво е.

91

Анонимен

преди 10 години

Един политик да си върши работата и много друсливци веднага се обаждат!

90

xxx

преди 10 години

До Анонименi kakvi sa interesite na bg naroda ?

89

Анонимен

преди 10 години

"Нашият президент" в ролята си на *** и послушко продължава да играе ролята на шута за своите ментори от Европа и САЩ.Щом чуе нещо от тях, веднага бърза да го преповтори могократно и на висок глас, без да го интересуват интересите на собствената му държава и народ.Тоя ***, който собствените си дела не може да свърши като хората, в почивката от срещи с ЕРП-тата по кьошетата, се заел да реши световните проблеми!...Каква карикатура на БЪЛГАРСКИ президент!

88

Крис

преди 10 години

Не мога да повярвам,че това мекотело говори за характер!

87

Анонимен

преди 10 години

това е да си смениш вярата. неговите деди са я сменили турска, така и тоя *** само се кланя но да внимава да не счупи кръста

86

ще бъдете съдени

преди 10 години

Господа платени *** ( bg.wikipedia.org/wiki/Интернет_трол ), искам да ви уведомя, че вашето занимание е престъпление, както всяко друго. Не сте по-различни от другите предатели от историята на България. Mанипулирането на общественото мнение в полза на друга държава и/или престъпна групировка е измяна и ще бъде осъдено рано или късно.Най-големия ви грях е, че обезверявате народа и внушавате, че нищо не зависи от нас. Не е вярно и изборите имат значение.Общественото мнение има значене

85

Анонимен

преди 10 години

Тоя Плевнелиев голям мазохист, изпитва удоволствие от това след всяка своя *** изява да го плюят като за световно!!!

84

E

преди 10 години

Бегло погледнах постовете по-долу...абе къде е оня от предишния форум, дето питаше няма ли някой да каже поне една добра дума за плазмодия от снимката горе? Сигурно смяната му е свършила, а няма заместник.

83

8888

преди 10 години

--------- Защо имаме полза от Европа визията на една нова държава- членка.------ Незнам как да се искажа,..........КАКВА визия бе...гьотферен......пудел нещастен.....аааааааааааааа.....нямам нерви и думи вече......И това ни е президент----едноклетъчно...

82

замълчи

преди 10 години

Замълч,млъкни,не говори,трай бе.........медузо.Позора на България.Оставка и вън от Родината ни....

81

Банално

преди 10 години

Това е само една от баналните, *** и неуместни фрази на предателя. Поредният ни позор.Да се запише в кандидат-листата за "Златен Скункс".

80

Анонимен

преди 10 години

"ЕС да покаже характер, за да помогне на Украйна!''Аре бе, Плевньо. Нали преди дни бяхме (или по-точно ти) беше против. Май доста често си сменяш таковата отзад. За едно си прав - стават де-ееее-бати. Ама това не значи, че винаги трябва да бързаш за тях нали, г-н Плевенлиев. Г-жа, г-ца, г-н ... ??????

79

Alex

преди 10 години

В Украйна украинците си носят кръста. Тежко на държава в която лидерите я добутат до това дередже. Какво обаче прави нашия ***? Ходи и клати глава, питайки се защо това и как онова... Сигурно немеца министър си мисли:"да, г-не, голям си ***, ама дай тук да се снимаме, може и да свърши работа..."

78

Анонимен

преди 10 години

Каква мазна усмивка е вкарал Чехларов, направо ще се разтопи от подмазване.

77

Пепо

преди 10 години

В Украйна тази вечер загинаха над 50 души /засега!/, застреляни от снайперисти, изпратени от фашистката власт! Не знам Путин докога ще ги бави, но когато ги смаже като ***, искам да видя физиономията на този *** на снимката!

76

майорски

преди 10 години

Срам ме е че имаме такъв Президент !

75

Поп Грую

преди 10 години

Ами да ти покажем сапуня и въжет, че да се поспреш малко, а?*** недосмачкан.

74

i

преди 10 години

Все е било некадърни политици, но тоя напълни глупомера на макс. Срам, цяла Европа ни се подиграва вече.

73

Анонимен

преди 10 години

Мархаба "Юруш" !