9

работяга

преди 10 години

Когато съм на работа тогава ми се плаща.Но живота не е само работа така ,че нито губя нито печеля само си почивам или си върша моята работа.Какви пари какви 300 милиона .Това ,че някой не е спечелил не значи , че е загубил!

8

Българин

преди 10 години

Много си е добре така. А който смята че когато се отработват дни не се работи да влезе в някое предприятие, не офис, и да види. Стига само е плещил глупости.

7

Анонимен

преди 10 години

На .... и така нататъка нецензурни слова. Хайде да работим 365 дена в годината.Смятам, че повече от 4 часа работа на ден са съсипия и робия. Никой не се ражда на тоя свят за да работи в смисъла в който първобитно, изкривено, извратено и абсолютно неграмотно разбирате работата.

6

Анонимен

преди 10 години

Загубата за едни е печалба за други. Печелят в туризма, печелят собствениците на бензиностанции, печелят в търговията с бързооборотни стоки и т.н. Туризмът се води структуроопределящ отрасъл (в някои отношения - доста надценен), възлагат му се големи надежди за приходи в бюджета, туристическото лоби е силно - е, как няма да има сливане на почивни дни? Ще има и още как. Превърнали сме се в държава от третия свят, щом сал на един туризъм разчитаме.

5

681

преди 10 години

До Анонимен 1 Абсолютно прав си !Многото почивни дни се ползват от тези дето ги гласуват за законни екзотични почивки ,а простолюдието няма тази възможност, ама то и затова толкова работи в дните за отработване -иде изпие си кафето и хайде чао,утре така и аз ще направя!

4

анонимен

преди 10 години

Това е платен коментар на някой мафиот - мултимилионер. Нека многолюдието да бачка, за да има повече за "боговете".

3

Хм

преди 10 години

Ние губим, но гърците печелят много и на едро.

2

Да така е

преди 10 години

Хората губят много от тези почивки, но държавните чиновници не губят нищо. Те нямат никаква работа и парите им ги раздават защото управляващите са прости и не разбират как ги будалкат.

1

Анонимен

преди 10 години

Това го въведоха гадните седесари преди 20 години . И набутаха що има измислен ден- за празник. Е къф празник ми е Гергьовден? Или 21 септември? или понеделника и петъка преди великден? Да не говорим и деня на бъдни вечер... Абе пълен хаос и всичко направено държавните служби да праят тумбаци!