240

коко шанел

преди 10 години

господи милостиви боже,слезни и си прибери вересиите.

239

Българе

преди 10 години

Махи се бе, ***! Ти не си Президент а мекотело! Вредно мекотело!

238

Анонимен

преди 10 години

От 322 коментара се виждат 282.Разликата са изрязаните.А иначе ни убеждават колко са демократични и,че нямало цензура.Плюя ви на псевдодемокрацията,близачи на *** ***.

237

Гарибалди

преди 10 години

Плевнелиев комсомолчето и отроче на Герб Повтаря като папагал казаното от най реакционните сили.По отношение на ситуацията в БГи сега ЗаУкрайна,че който не знае откъде Е тръгнал. Ще сипомисли Че е член на неофашистка партия. Изглежда ще надмине Паси във войственатариторика.Но скоро ще иде на буниощето на историята и ще буде цитиран само за лошо.

236

обикновен патриот

преди 10 години

Поздравления,г-н Плевнелиев, за гъвкавата позиция и интелигентно поднесените анализи,такава убедителност е много необходима за цялата ни външна политика и дипломация особено в критичен момент за международните отношения като сегашния.Вигенин също се изявява в добра и адекватна насока от известно време.България има нужда от такива политици и дипломати.

235

Анонимен

преди 10 години

М

234

anonimen 55

преди 10 години

Puhlyo....toya samo kato go gledam i mi se gadi!Ako si otvori ustata samo gluposti ple6ti,podloga gadna!

233

Наблюдаващ

преди 10 години

Оставете го Плевнята, той не знае какво говори. Това са му казали господарите оттатък океана, това си мечи. Няма нищо нормално да критикуваш някакви въображаеми "действия" на Русия, докато се дупиш, ровейки глава в пясъка и се правиш, че не виждаш геноцида на вампирясалия фашизъм, който САЩ възкреси и издигна на власт в Киев.По-добре всички вече да си опичат акъла дали ще продължат да гласуват за такива чужди слуги на антибългарски, антиправославни, антихристиянски и империалистични интереси.

232

Анонимен

преди 10 години

.Какви такива сте че плюете човека,личността и самата институция която представлява и най лошото е че Вие сте го избрали.Не Европа, а бой глад и е..ън заслужавате?

231

Мислещ

преди 10 години

Това куче заслужава смърт , смърт и пак смърт по особено мъчителен и жесток начин.Дано господ му го върне многократно.

230

Българин до №268

преди 10 години

"'до 266: Коко си българин може да покаже само ГЕН тест,... но че си путинофил не означава, че си русофил. "'БРЕЙ ГОЛЯМ МИСЛИТЕЛ И ФИЛОСОФ ИЗЛЕЗЕ. АВТОРИТЕТНО :)))

229

Iva Hikova

преди 10 години

Много е чувствителен Плевнелиев на тема Крим, а в същото време дори не си прави труда да свика КСНС по този въпрос, а призив има и от ГЕРБ. Иначе гръмки изказвания нонстоп прави.-

228

Анонимен

преди 10 години

Тоя умник, сякаш цялата му работа в България е за пример, сякаш той самия не е автор на ред безобразия против "реда в Европа", ами през ден се репчи на Питин и Русия?!?Интересно, ако в замяна на неуморните му усилия ни подгонят руснаците, той сигурно в къщата си в Гърция ще иде?Такъв смешен "лидер" такава шушумига никога до сега не е стигала до такъв пост!Дори Желев, с неговите глупости на фона на Плевнелиев изпъква като нещо, заслужаващо все пак някакво уважение...

227

мина

преди 10 години

Този индивид е много, ама много зависим, освен че е и ***.А сигурно е и ***. Ако имаше и грам мозък щеше да се научи поне кръгом да прави .и да не ходи на пръсти като балерина с гордо вдигната глава и идиотска усмивка. Нарочно ни го натрапиха за да ни унижат.Мутрата си отмъсти. Роднините му би трябвало да се срамуват от него, защото не всичко е пари.

226

Анонимен

преди 10 години

Не му се притеснявайте,тоя като влезе в обществена тоалетна,пикае на тъмно щото не го засичат датчиците за движение

225

Атакист

преди 10 години

А действията на Плевнелиев са като на жалък ...!

224

морски

преди 10 години

Плевнелиев,от корумпирани еврогейове акъл не щем!

223

Анонимен

преди 10 години

"Значи, ако си съсед на Русия или се намираш в сферата на нейните интереси, това означава, че не можеш да станеш член на ЕС, независимо от това, че народът ти го желае. Аз не разбирам това."Роска, ти май забрави, че Украйна беше изкарана със сила от ОНД. Не ми се прави на ***, щото ако влязат в ЕС и руснаците изиграят същия номер, правят един майдан и ги вкарат от Европейския в Евразийския, ти първи ще захленчиш като девица, подлого долна.

222

Анонимен

преди 10 години

до 266: Коко си българин може да покаже само ГЕН тест,... но че си путинофил не означава, че си русофил.

221

Българин Русофил

преди 10 години

Íсторически Европа навлиза в нова фаза преди и след събитията в Крим, а последиците от нарушаването на международните правни норми от страна на Русия ще са осезаеми в дългосрочен план. Това каза президентът Росен Плевнелиев "Плевел посочи точно къде Русия е нарушила международните "норми". И защо си казал "норми", а не "договори". ЗАЩОТО НИТО ЕДИН ДОГОВОР НЕ Е НАРУШЕН. Нарушени са само някакви норми съществуващи само в твоята глава и в главите на европейските ти господари.