206

Кристин Попова

преди 9 години

Това че най-много се надпреварвате да не харесвате мнението ми,няма да ме убеди в противното!Какво ли да очаквам!Поздравявам всички с победата на Кончита Вурст миналата Неделя!Браво!Наистина очаквах този край!

205

анонимен

преди 9 години

рокля не се връзва с брадаотврат

204

...

преди 9 години

Типичен *** избор. Емблема на гражданина на ЕС.

203

Анонимен

преди 9 години

Грозен и гнусен.

202

Анонимен

преди 9 години

Е какво по-хубаво потвърждение, че този конкурс не заслужава никакво внимание??? Отдавана беше ясно, че там никога не печели най-добрата песен... Радвам се, че тази година не я гледах и слушах. :)

201

Анонимен

преди 9 години

Жената с брадата винаги се е харесвала в цирка та остава и да не спечели :D

200

Анонимен

преди 9 години

Направих си труда да чуя песента и я спрях на първата минута. Тоя е спечелил само защото всички гейове и *** са гласували за него от цяла Европа (а те явно не са малко).

199

huk

преди 9 години

Gnusen i bez talant..bolen dushevno i mutiral fizicheski mangaloid! Avstriya nyala nishto identichno s tozi chigut!

198

Анонимен

преди 9 години

Откакто съществува човешкия вид съществуват и хомосексуалистите.През различните периоди в различни общества по различен начин.Но за да се възпроизвежда човешкия род Природата е сътворила два пола.Това е нормалното, това е истинското.Има вибратори,изкуствено оплождане,ГМО,клониране на овци и какво ли още не.Но който е тръгнал срещу природата загива.

197

Фюрера

преди 9 години

Е вече нема се срамуваме от Азис :D :D :D

196

ВВ

преди 9 години

Геовете са дразнещи не по причината че са гейове а поради причината че го натрапват.Аз не натрапвам постоянно с кого спя и не искам някои да ми го натрапва.Те се задълбават много във това,според мен има много по важни неща в живота от това с кой спиш.

195

Същата

преди 9 години

До Wahn Sinn*полуфинала

194

Wahn Sinn

преди 9 години

По принцип не следя Евровизия, защото има много чалга в нея, но, провокирана от реакциите срещу Кончита, гледах полу-финала в четвъртък. Нейното изпълнение беше забележително. Ще й стискам палци, понеже е прекрасна.

193

за 243

преди 9 години

***, азис кой ни го натресе? ЕС или онова *** слави?

192

Анонимен

преди 9 години

Абе хора, вие сериозно ли твърдите, че всички хетеросексуални са добри и добродетелни хора? От тах нама крадци и убййци и подлеци? За мен има талантливи хора и бездарни хора. И например факта, че дизайнерът Джани Версаче беше хомосексуален, не пречи да е велик дизайнер. Аз съм левичарка и преди много години в едно друго време, децата левичари ги насилваха да се учат да пишат с дясната ръка, защото другото било ненормално и извратено??? Аз се гордея със себе си, каквато съм. Такава съм родена.

191

някой

преди 9 години

Че това Азис откога го прави ... е хе- ее ...

190

Арети

преди 9 години

Да ви имам ХИТА и ЕВРОТО - ПОБЪРКАНЯЦИ!!!!! Както е тръгнало ни въвеждат нови стандарти и виэии след МИЭЕРИЯТА и ГЛАДА и всичко случващо се в таэи побъркана ЕВРОИНВИЭИЯ!!!!

189

do 243,244

преди 9 години

Колкото си злобен, два пъти си по-***. Хомосексуалисти е имало винаги и както виждаш света става все по- пренаселен. Щели да направят задължителен хомосексуализма, ами ти тогава съвсем спокойно ще можеш да се опрашваш без да се притесняваш че ще те говорят. Това е единственото което сега те спира. Колкото до пожеланията за децата ми, имай грижа за твоите, че ако станат като теб, ти няма да доживееш старост.Нямам намерение да ти отговарям повече, не заслужаваш даже и запетайка.

188

Анонимен

преди 9 години

Много е гнусно.

187

Анонимен

преди 9 години

Както е възкликнал поета :Днес свестните смятат за луди