116

анонимен

преди 10 години

Този ден на Европа нямаше да го има ако Русия не беше я освободила от Хитлер.

115

хх

преди 10 години

Западноевропейците изграждаха своята социална държава с много демокрация и то РЕАЛНА, върху нейните принципи се роди и ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА, която стана първата предпоставка западноевропейските народи да се вдигнат огромната разруха на войната и достигнат огромен материален духовен просперитет. Сега западноевропейците от северна и средна Европа- Швеция, Финландия, Норвегия , Дания, Холандия, Германия, Австрия и Швейцария са построили изцяло развития социализъм на Маркс и се считат за най-добре изградени социални държави, те достигнаха с точно 15 пъти по-висок жизнен стандарт от българите.А на

114

Анонимен

преди 10 години

от каде го измислиха ден на ЕВРОПА ,няма що , ден над победата над хитлеписка германия ,срамуватса да кажат истината , това е

113

Арети

преди 10 години

В контекстта на това словосъчетание ЕС да се подраэбира МАРИОНЕТНИЯ РЕЖИМ на окупираните държави, подвластни на финансивия терор на европеиските лидери!!!!

112

Анонимен

преди 10 години

Ден на Европа? ?И ся какво, гей парад ли ще има? 9-ти май е ДЕНЬ ПОБЕДЫ! !!!Не се мъчете да набивате еврогейскипростотии в главите на родолюбивитебългари.

111

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

До 1569 Май 1945 деня в който България спря своето западно развитие, и така до днес.-----Два пъти бяхме съюзник на западна страна - Германия! Видяхме катастрофалния резултат!

110

Анонимен

преди 10 години

Какъв е смисълът от военен парад? Цивилизованите народи имат военно-исторически музеи.

109

Анонимен

преди 10 години

9 Май 1945 деня в който България спря своето западно развитие, и така до днес.

108

Анонимен

преди 10 години

9 май - Ден Победa!

107

Анонимен

преди 10 години

До 153Как успя да намесиш ГЕРБ в цялата работа изобщо не ми стана ясно ...

106

Анонимен

преди 10 години

Да оставим без отговор простотията, неблагодарността, еврофъшкиите, от ГЕРБ и други, и тези, които смятат, че сме били изгубили от тази война, защото не са прочели нищо.Нека се удавят в глупостта си и блатото на покварената си ценностна система!Да ги оставим да се радват на това, че простащината и цинизма стреля върху истината, историята, страданията и паметта на милиони хора.Поп-гей ще ги изповяда , ще им платят сребърници от форума и готово!Не отговарям на нискочели.

105

Анонимен

преди 10 години

09.05.1945г. - Честито начало на Студената война!

104

Анонимен

преди 10 години

Черната армия и Вермахта провеждат заедно парад на победата в град Брест през септември 1939г и празнуват заедно подпалването на Втората Световна Война. Злото сторено от червената армия все още не е наказано и затова днес света е отново пред прага на война. Нищо чудно, че в деня на Европа военнолюбците в москва вкарват танкове и ракети в центъра на столицата си за да задоволяват своя нагон да леят кръв.

103

Анонимен

преди 10 години

До 148 политологЗА БЛИЗО 4 ГОДИНИ ТАКА ИЗВЕДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ БЛАТОТО,ЧЕ ВИ ОСТАНАХА САМО ХВАЛБИТЕ НА ГОЛ *** ПО ФОРУМИТЕ!!!БИВА ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ***!!!ПРАВА Е ПРИКАЗКАТА "КАКВОТО Е...ЛО,ТАКОВА ИЗЛЯЗЛО"!!!

102

Анонимен

преди 10 години

Пийте си водката, карайте си Москвича, сечете си дървата в Коми, живейте си в соц. панелките, пейте за танкистите, умирайте на 50 от алкохолизъм и не ме занимавайте с глупости. Аз искам да съм в Европа, а не в Сибир и сега имаме този исторически шанс. Нека са живи и здрави и руснаци, и немци, и французи, и унгарци, и нека никога повече да не воюват. Но това е възможно НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА 9 МАЙ, а на падането на Берлинската стена и Европейския Съюз. Защото войната в Европа свърши през 1989 г.

101

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б.Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .

100

1878

преди 10 години

Срамно е нагло да се преиначават събитията!Днес е девети май - ден на победата на Съветската армия над фашистка Германия.Това е така ,защото тази европа, която се пъне да празнува днес се намеси заедно със САЩ когато войната беше изнесена отСъветската армия тогава хитрата лисица чърчил се намеси за разпределянето на баницата. Това е - другото са евтини номера и спекулации! между другото парадът на Червения площад- красота и възхищение!

99

Анти ЕС

преди 10 години

Един руснак написал днес във форума на Русия: "Горката Русия, на всички помага в трудни моменти и накрая всички я изкарват виновна." Прав е човекът....като се замисля, какво и е трябвало да помага не неблагодарните българи. Остави ги още 5 века под турско, да ги колят и бесят фесовете!

98

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 131Абе вие хора имате ли поне средно образование? Макар че образованието не е задължително да върви с интелект... Нашите възрожденци, разбирай хората, дали живота си за свободата на България, го наричат "робство". Кой точно си ти и какво си направил за България, че да даваш исторически квалификации? Съвсем да не говорим, че дори и да не е робство по американския "демократичен" модел, основната разлика е, че *** не са се водели собственост на конкретен турчин.

97

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

EС - европейската *** днес нямаше да съществува, ако не беше Червената Армия. Майн Фюрер се снима пред Айфеловата кула, а Холанд и Белгия бяха на колене. Скандинавците и те видяха зор. Полските продажни пизди го отнесоха най-големия - и от фюрера и от Сталин. Затова тия католически психопати днес са най-голямото зло в Европа.