8

Рали1

преди 10 години

Само борба с не знайно какво и четене на документи. Ами то по документи всичко е изрядно-за справка всичките 25 години не е намерено нарушение НИКАКВО!Защитете производителите с договори за изкупуване на продукцията им. Къде са ни пазарите от преди и защо ги изгубихме? Развитие някакво на консевната промишленост ще има ли ?

7

...

преди 10 години

ne sam 4ela za tezi temi ni6to dosega

6

Анонимен

преди 10 години

Една от първите ИМЕНУВАНИ акции на Цветанов беше "лапачите" касаеща "контрабандата"на зеленчуци през Кулата.Тези тръгнаха по стъпките на Цуцу.Не че ме бОли К..ра за хората които изкарват по някой лев да изхранват семействата си нона следващите избори си мисля че Борисов е по-малкото зло. И съжалявам че на парламентарните гласувах за Станишев. Предполагах че и тези ще правят глупостите на Боко когато липсва коректора Кобург.Гласувам за Тиквата.

5

Х

преди 10 години

Назначаваме наши хора да се обогатят от подкупи.

4

Анонимен

преди 10 години

Супер шрифт, Днес

3

Кажи честно

преди 10 години

Няколко ведомства ще борят нерегламентирания внос - демек никой няма да го бори. Гарантирано от червените ни другари.

2

Мина

преди 10 години

Каква група пак ще създават, аман от разни групи които ще получават само заплати и рушвети. А само трябва правила които да се спазват. Нека ЕС да подпомага българското производството както го прави с другите страни, така ще можем да си купуваме българска стока на цена равна на вносната. Нашите Евроизбраници какво правят в ЕП , само получават големи заплати, а защита нямат нашите производители.

1

АЗ

преди 10 години

Браво .Време е да направим комунистите милионери милиардери.