9

anny2

преди 10 години

И престанете да говорите само за колата,момичето е почина това не е майтап.

8

Анонимен

преди 10 години

тая фиеста на снимката струва 2 бона, кви 40000??? А като се е самоубила поне да беше взела някой депутат или тия от паяка! плюс това колата е кюстендилска и не се знае дали е на самоубилата се!

7

kalin72

преди 10 години

Форд Фиеста - 40К лева??? Ти нормален ли си? Новия модел е под 30К лева, а този на снимката е на 10 години и е не повече от 5К лева.И номер 17 е много прав - набутали се хората в града и си мислят, че живеят, щом имат панелка или тухличка с 4 стени, ЛЕД телевизор и колица....а земите и селата ни пустеят. Шото сме толкова умни, че ни мързи да работим за себе си. Нека ни, това заслужаваме.

6

Анонимен

преди 10 години

Пустеят красивите земи на България. Земи за които проляха кръвта си нашите деди. Всеки се натъпкал в бетонена панелка на големия град, омагьосан от манията за нещо което всъщност, Нямало работа, бил уволнен. Ами създай си работа сам и няма да си уволнен

5

до -15

преди 10 години

До Анонимен 15Да бе, той Робинзон Крузо най вероятно е оцелял в живота защото е имал комфорта и удобствата,Къде ви е мозъка? Обществото ни е душевно болно, незаслужило Божия дар наречен - живот.

4

Заповядайте!

преди 10 години

Програма за изтребване на българския народ е в пълна сила! - Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.

3

Поживял

преди 10 години

Хора, животът няма цена! Не се отказвайте от него, само защото в определен период ви се е сторило, че няма смисъл да се живее.Един български филм има чудесно заглавие:"Светът е голям и спасение ДЕБНЕ отвсякъде".Позволете на спасението да ви намери и да ви сграбчи здраво.

2

Анонимен

преди 10 години

видяла е че и вдигат колата

1

с.

преди 10 години

Батка,да се бъзикаш с нещастието и трагедията на хората е доста тъпо и да ти кажа тия работи се връщат кофти!