33

БКП

преди 10 години

До Майорски--32 ;Колко ще платим за изграждането на Южен поток. Колко ще печелим и от кога.Каква собственост ще притежаваме от него?Кои фирми ще го строят?

32

БКП

преди 10 години

До Анонимен--36 ;Пази боже Русия да те освободи.Навремето ЕКЗАРХ АНТИМ им казва; Освободихте ни НО ОТ ВАС КОЙ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ?

31

БКП

преди 10 години

До Анонимен--24 ;Русофилите ВИНАГИ СА БИЛИ ПРЕДАТЕЛИ. Когато става СЪЕДИНЕНИЕТО Русия не го признаи свика втора Цариградска конференция на която поиска Б--я пак да бъде РАЗДЕЛЕНА.Европа и показа СРЕДЕН ПРЪСТ. Русофилите пък написаха писмо на СУЛТАНА и поискаха да ни обяви война и окупира ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ.На това ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР --КЯМИЛ ПАША им каза--СРАМУВАМ СЕ ЗА ВАС БЪЛГАРИ.Всичките ни ЗЛИНИ са дошли от РУСИЯ и РУСОФИЛИТЕ.Цялата ни история е пълна с ПРЕДАТЕЛСТВАТА ИМ. ОСТАВКА

30

Анонимен

преди 10 години

ЕРП-тата дължат на държавна компания сумата X, a компанията им дължи сумата X+Y. ЕРП-тата трябва първо да се издължат на държавата, а после да си търсят правата пред зоркия поглед на Темида. А тя вижда, но не бърза, и все ще изчака до мандат на друго правителство, за да плаща то лихви и неустойки.За ситуацията е виновен президентът Плевнелиев, защото си говори с ЕРП-та и то във Виена.Орешарски е министър-председател.Станишев е лидер на социалистите в Европа.България е освободена от страха,

29

Анонимен

преди 10 години

Таско Ерменков, Явор Куюмджиев, Николай Малинов и Страхил Стоилов са патриоти, защото много обичат Русия. И разбират от енергетика.Голям русофил е човек, който получава медал от Путин. Още по-голям русофил е този, който сам си купува медала и сам си го дава.Който не е русофил е русофоб.

28

Анонимен

преди 10 години

Руският газ е скъп, но е сладък и мирише хубаво. За разлика от обикновения газ, който сами си произвеждаме.По-добре е да диверсифицираме възможностите на Русия да подава газа по две тръби, защото така тя ще може да поддържа добра цена и спрямо България, и спрямо Украйна.Против сме по отношение на общ газов Европейски съюз, защото в преки преговори с Русия договаряме по-висока цена на газа отколкото повечето от останалите държави членки.

27

Анонимен

преди 10 години

"Южен поток" е морски, дори когато върви по сушата.Европейското право започва на два-три километра в нашата суша. Това е така, защото не можем да направим компресорна станция в морето.Украинците са фашисти, които горят хора, а руснаците са предимно Достоевски и Толстой, и само освобождават.Западът е виновен за кризата в Украйна, защото не чете достатъчно Достоевски, а непрекъснато подмамва украинците с по-добрия си живот.

26

хо

преди 10 години

Ми като не щем руски газ през Южен поток да се откажем от газта и да оставим руснаците да си го построят сами ....Да си платят масрафа , а ние да ги гледаме в г..а за рожкови..Все нещо ни е криво май...На италиянците им е нужен, а на нас не!Досуш като АЕЦ!?!

25

овчар

преди 10 години

Всички отритнати от всякъде са се събрали в реформаторския блок. Давам им живот до изборите.

24

майорсски

преди 10 години

ето зададох един смислен въпрос и всички във форума се умислиха ....никой вече нищо не пише....виждате ли..не е необходимо да повтаряме глупостите на политиците ....можели сте и да мислите !

23

Майорски

преди 10 години

Южен поток е полезен за българия и българската икономика ....нека един от вас ми даде една правдоподобна/логическа причина защо да не го строим ....ние така или иначе сме зависми от Руския газ ...със или без Южен поток.....С Юожен поток сме даже по независими (ор Украйна и румъния)....а даже някой страни ще станат зависими от нас ... освен печалба за България друго не виждам..

22

Анонимен

преди 10 години

До К-2какво находище бе там е хранилище !

21

Ралф Бънди

преди 10 години

А бе Бънди само срамиш рода - И Хитлер са го обичали сред народа защото водел Германия напред.

20

Х

преди 10 години

Кунева затвори блоковете на АЕЦ Козлодуй сега иска да ни лиши и от газ.Връща ни към първобитния строй.

19

Бънди

преди 10 години

Някои бъркат понятията. Диктатура е когато малцинството налага на мнозинството. Яж само щастливи кокошки, отглеждай прави краставици. Няма да тричате кучета, но датчаните може да китове, щото такава е традицията. ЕС е диктаторска организация, а Мъдан Пънев е просто техния слуга, един от многото. Не знам за каква диктатура в Руияв говорите. Путин дърпа Русия напред и хората го обичат.

18

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо Северен поток е хубав ,а Южен не е.Между двата проекта няма абсолютно никаква разлика.И стига сте пищяли,че човек ще си помисли ,че това е проект само между нас и Русия а не е европейски проект лНие не представляваме никакъв интирес за Русия като консумотор и като нищо ще ни заобиколят.Вярно с някой и друг милиард ще се оскъпи проекта но Русия муха я ухапала.

17

От ЮАР

преди 10 години

Южен поток няма да има. Въобще.

16

Анонимен

преди 10 години

Следете изказванията на деформаторите, ако са против нещо, значи е свързано с националния интерес, ако твърдят нещо, значи е точно обратното. Все пак неслучайно *** и другарката Пръмова са в редиците им.

15

стига

преди 10 години

"Демократите" ги видяхме какво направиха с родината ни.Сега се преименуваха на РБ е пак искат да яхнат българина.Няма да стане.Спрете се, българина прогледна, което е много, ама много радващо.

14

рамадан куневпръмов

преди 10 години

Този политически Франкенщайн (жив мъртвец демек) с име Реаниматорски Блок по същество е един лабораторен продукт и най-лошото е, че даже лабораторията не е българска. Откъде - накъде файтон омръзнали до болка физиономии менторстват по медиите така, сякаш имат нещо повече от жалките 2-3% обществена подкрепа (прогноза - Пръмовица няма да я огрее за европейската копанка) ? Не разбраха ли, че вече НЯМА кой да гласува за подобна сбирщина от *** ?