7

антифеминист

преди 7 години

До 7 - Реалността! Жените може много неща да искат, но по начина който ги искат, никога няма да ги получат. За да бъдат уважавани, трябва да го заслужават. Съществуват единствено за да раждат, а не да се бъркат в мъжките дела. И, да! Светът където мъжете допуснаха феминизма ще се срине. Ислямският свят с бързи темпове завзема територии, защото е имунизиран срещу феминизъм. Жена там гъкнала за равноправие умира веднага. При нас за нечовешките условия на живот са си виновни самите жени.

6

Реалността

преди 8 години

Да, света ще се срине, защото жените искат да бъдат уважавани...Проблемът идва от останалите комплексирани мъже, които не могат да признаят че някоя жена е по - добра от тях в много отношения. Да си емоционално зависима не е признак за получаване на подкрепа. Призивът е да бъде помогнато на тези жени, които живеят в нечовешки условия, само защото са от даден пол. Заради егото на някои - други трябва да бъдат малтретирани.Не е ли недопустимо в 21 век така брутално да се нарушават човешките права?

5

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера какво толкова лошо и обидно има в това една жена да ражда и гледа деца и да се грижи за семейния уют?

4

Наш човек

преди 10 години

в трудови войски, или миньорки - немислимо нали! Феминистките искат от мъжките роли само сладкото - командаджийскте професии, политиката биднеса и т.н . А кой ще ражда тогава - тия като правило не искат да раждат, камо ли по много за да оцелее например нашата нация. А мъжете не могат да раждат, природата се е погрижила за разделение на труда между половете, и ако мъжете загиват на война или при трудови злополуки, те имат и някои мънички привилегии,като тази да не се месят много в домакинството

3

Наш човек

преди 10 години

Феминизмът, като много други мерзости за съсипване на стария морал е изобретен в либералните САЩ. Войнстващия феминизъм там ги е превърнал в матриархат, от който се учат всички феминистки на света за своите номера срещу мъжете. И какво постигнаха - разрушиха семейството, опитват се да превърнат мъжете в метросексуални ***, които да командуват. Но не могат да вървят срещу природата - какво биха казали тезе феминистки насила да ги вкарат в армията например, както в Израел? Или си ги представете

2

ABTOP

преди 10 години

СъвревменнтаЕТО, ТАКА СЕ ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ С КИРИЛИЦА!

1

Анонимен

преди 10 години

Не знам за каква еманципация се говори, майка ми работи, готви, чисти, оправя. Баща ми пръста си не мърда вкъщи, въпреки че вече е пенсионер.Каквото и мома да съм взел вкъщи, не бутва нищо, освен със скандал.Далеч съм от мисълта, че не трябва да помага вкъщи мъжа, ама айде да е 50/50.А иначе вяла кълки цял ден, аз нося 90% от парите, но вкъщи няма кой нищо да бутне.Да ти ... еманципацията.