437

Репичка

преди 10 години

На тоя *** са му напълнили пак банковата сметка с долари, да ни обработва да се съгласим да надупчим България за шистов газ и да разбием цялата екосистема и подпочвени води а той да забегне при щерка му в Америка да си развява байрака! Що си мръсен , долен и продажен ..Гадно, долно животно си ти Борисов и някой ден ще страдаш да знаеш!

436

1878

преди 10 години

Махнети го тоя и не го показвайте ,от вчера му гледаме охранената мутра! Не разваляйте на хората този светъл празничен ден!

435

банкеръ

преди 10 години

Загубите на Росатом трябва да бъдат покрити от някъде.Вие спряхте Белене,реакторите отлежават някъде в Русия.Интересно ми е колко ще Ви бавят ***.Когато става дума за такива пари,няма братски народи.То и Луканов преговаряше за газта ама си плати дяволъците.

434

Гошко

преди 10 години

Боко, ами обърни се към САЩ да ни изпращат втечнен природен газ на половин цена. тогава ще ти призная,че мислиш с главата си , а не с някой си друг орган на тялото. И друго: Благодарение на твоите непремислени изказвания ,ще стопиш електората на ГЕРБ наполовина точно пред изборите. Като не знаеш да говориш и не премисляш какво казваш, млъкни бе човек! Излагаш и партията , и себе си! Млъкнете с Цачева и К.Велчев поне две седмици!

433

Газпром

преди 10 години

ами ти братко Бойко заедно със сестра Борислава какво и на каква цена продавахте толкова години на братския си народ..... и колко откраднахте от него.....само си бичиш кайвето и алъш-вериша с оня *** Местан ама се бараш противник на ДПС...предател долен

432

жоро

преди 10 години

до като има такива *** като тоя винаги ще ни е скьп газа

431

Васо

преди 10 години

Най се кефя на обърнатите палци. Значи съм настъпил по мазола платените драскачи. А Одисей е много прав, ама нали се сещате. че такъв огромен пазар дето пазарната икономика не е баш пазарна се управлява от държавните мъже и олигарсите им. Пък ние не можем да предложим стока от изключителна важност дето и други я предлагат на ниски цени. Времето на редките метали и уранодобива ни умря. Но си стои това богатство под земята. Доще време като стане кът по света пак да ни залюбват. Може и малко зорлем

430

АБВ

преди 10 години

Путин е и умен стратег за разлика от нашиот тиквоний първи и най-вече велики!

429

Анонимен

преди 10 години

Днес тройната коалиция от *** е в бойна готовност,но съвсем не в кондиция.Не е нормално да подкрепяш като *** вместо своето чуждото.Като гледам пълната убеденост на безродниците, си мисля с облекчение, че не съм от тях.Истинска радост е, че повечето българи мислят по този начин и ще го покажат на изборите.Нашето бъдеще е в Европа.Колкото и грозно да обиждате Борисов, българите го харесват,вярват му и му прощават грешките.На "безгрешните управляващи" никой не вярва.Аут са.Успех за ГЕРБ!

428

Васо

преди 10 години

".... ако го подпишат, пада арбитражът, умишлено водят делото към загуба и ще го плати НЕК, отбеляза лидерът на ГЕРБ." А ти бре, що премълчаваш своята вина. Руснаците ни съдят за произведено и неплатено оборудване. А то се произведе доде ти беше на власт. Ама днес ще строим, утре няма да строим и така, и не събра кураж да спреш производството на това оборудване.

427

Анонимен

преди 10 години

До 111Холандия 371 $ 2,2 млрд куб.България 501 $ 2.9 млрд куб.Какво не ти е ясно?

426

Анонимен

преди 10 години

Само дето тая България не е братска, а турско-***. Такива са и цените съответно.

425

история

преди 10 години

По времето на ссср не сме изнасяли собствена продукция на свободния западен пазар!Опита се Трайчо костов да не даде на русия за стотинки, а на запад за долари осъдиха го в москва и тук го обесиха!А пък камо ли да препродаваме съветски нефт РЕЕКСПОРТ.

424

111

преди 10 години

ЦЕНАТА НА ГАЗА Е ТАКАВА, ЗАЩОТО ИКОНОМИКАТА И ПРОИЗВДСВОТО НИ СА ТАКИВА, ЧЕ КОНСУМИРАМЕ МАЛКО СУРОВИНА, КАТО СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ. КОЙТО ПРАВИ ОБОРОТ ПОЛУЧАВА И ОТСТЪПКИ, ДРУГОТО Е ДЕМАГОГИЯ И ТО ОТ НИСКО КАЧЕСТВО КАТО ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ.

423

Анонимен

преди 10 години

БСП - партията на социално слабите,не се интересува от това,че Русия ни продава най-скъпия газ.Нейните депутати са милионери и бедността на електората не ги касае.Пък и да не забравяме,че са наследници на човека,дето искаше да ни прави 16-та република на СССР.Това са *** -алчни,нагли,крадливи,злобни,страхливи,отмъстителни.Манипулират и правят преврати,без да им мигне окото.Измамата от миналите избори обаче няма да се повтори,макар че ДС ги зарежда постоянно.Победата е сигурна за ГЕРБ!:)

422

Анонимен

преди 10 години

България 501 $ (2.9 млрд куб.)Босна и Херцеговина 515 $ (0.3)Полша 525 $ (10.3 мрд куб)Великобритания 313$ (7.7 млрд куб.)Холандия 371 $ (2.2 мрд куб)Франция 393 $ (9 млрд куб)И тн омразен западС една дума зависимите само от рф плащат повече, по-малко зависимите от путин ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО!!!

421

Русия

преди 10 години

Господин, Борисов! Отдавна вече Русия не е братска държава. Русия не е Европейския Съюз, който дава 80% от цената на магистралите , които построхме. Русия е БизнесКорпорацията , която иска най-висока цена за руския газ от българския "братски" народ. Руснаците не искат да пият българско вино и да консумират български зеленчуци, защото френското вино по- им харесва и за тях има по-ниски мита, като за турските зеленчуци. Русия си иска 20-те млрд за Белене и Българите ще има много да плащаме.

420

Анонимен

преди 10 години

Ами като ви е скъпа газта, поискайте от братска Европа да ви достави по-евтина! Ако съм на Путин, още ще я увелича за България, за да се научат разни поплювковци с 4-годишен мандат да не подскачат като пудели когато не ги питат!

419

Анонимен

преди 10 години

До милениум"Господин, Борисов!Стига демагогии.Отдавна вече Русия не е братска държава, благодарение на "демокрацията" в БГ.Ние сме американски *** и не си знаем интереса."Bravo za toia komentar, ruska podlogo.

418

Братушките

преди 10 години

А от ,,братска'' Русия вместо инвестиции и помощ получаваме ,,братски'' съвети и напътствия и добри пожелания как да си платим най-скъпо продавания газ. Много им дреме на руските капиталисти колко братски е българския славянски народ. Важно е Българите да плащат най-висока цена за руския газ и да извадят 20 млрд. за Белене. Пък ако не могат да плащат ще им спретнем един украинско-кримски сценарий и това е. Всяка нощ ще вдигаме бг изтребителите , докато се скапат и си купят нови Мигове.