41

Еничар Волен

преди 10 години

Тъпите сидерасти вместо да изпадат в телешки възторг от поредната безсмислена комисия на Сидероглу, да му събират средства за охрана, защото като изпадне от парламента ще усети народната любов! Иначе самия той е за комисия, но разбира се коалиционните му партньори от БСП и ДПС ще го закрилят поне докато им е нужен!

40

ужас

преди 10 години

Плевло си е президентът карикатура няма какво да говориме . .

39

ужас

преди 10 години

Ужасно подмолна мишка с ужасно зависмо поведение .

38

пипилота

преди 10 години

Махнете това герберско подчинено мекотело Плевло , стига вече мишкарси работи .

37

националист

преди 10 години

Поздравления за доброто предложение направено от Атака! Време е ирландската пастирка на Дондуков 2 да и лъснат престъпленията пред всички!

36

ИСТ

преди 10 години

Подсъдими е следствени от Атака ще разследват президента. Ега ти парламента. БСП подчинена от Атака. И дупе дават само да са на власт.

35

Biser

преди 10 години

Време беше да се задействат по случая,това е направо престъпна безотговорност,защо не искат да разследват това петно Плевнелиев?!

34

Анонимен

преди 10 години

друга работа нямат ли?

33

лекар-пенсионер

преди 10 години

Драги ми 39 , колегата историк-анализатор е много прав като нарича БСП и ДПС престъпни партии. След 1944 г. БКП-БСП са избили над 200 000 души невинни хора. Хранили са прасетата в Белене с човешки трупове. ДПС избиха над 20 души на гара Буново в атентат даже в купе за майки с деца. Ако на това не му казвате престъпни партии значи просто България няма шанс.

32

Анонимен

преди 10 години

Драги сънародници как ще станем нормална Държава с ненормални хора, които подкрепят престъпни партии като ГЕРБ и ДПС.

31

историк-анализатор

преди 10 години

Драги сънародници как ще станем нормална Държава с ненормални хора, които подкрепят престъпни партии като БСП и ДПС. Навсякъде в Источна Европа осъдиха и изгониха от властта бившите комунистически партии, а у нас гласуват за наследниците на сатрапите и тъгуват по овчаря Т.Живков. Нашата Родина е обречена на комунизъм-социализъм.

30

Анонимен

преди 10 години

"Временна анкетна комисия ще проучи дейността на електроразпределителните дружества и концесионерите за добив на природни богатства, както и нерегламентираните им контакти с представители на държавата и с лица, свързани с политически партии."Концесията на златните ни находища най-много ме интересува. Плевнята е толкова незначителен, че е въпрос на време сам да изгърми и да се разкрие.

29

хх

преди 10 години

Все по-често чуваме, че времето, когато се издаваше поетичният сборник "Априлски сърца", посветен на Априлския пленум, на който Тодор Живков реже главата на Вълко Червенков и взема партийната власт в свои ръце, е било велико време. Днешното - хайде към гробищата. Аргументите са, че капитализмът ни не струвал, а хората били бедни. Така е. Но е така, защото оставихме да строят капитализма същите, които не успяха да построят и социализма. Вината е наша, но не смеем да признаем, защото сме страхливци и лицемери.

28

Анонимен

преди 10 години

"От опозицията против: Някой се опитва да насочи прожектора към президента"Ами изискванията са президента да си вписва в програмата всички посещения, а той мълча седмици наред, даже изпълнителния директор на EVN отрече категорично подобна среща да се е състояла въпреки снимковите доказателства и всичкото това покрай драмата с лицензиите. После изведнъж признаха с половин уста... КАК ОЧАКВАТЕ ДА НЕ НАПРАВЯТ ПРОВЕРКА ПО СЛУЧАЯ БЕ?

27

Анонимен

преди 10 години

Плевньо го мислехме за безопасна игла, а той се оказа изключително вреден. Мръсните му игри вредят много на България!

26

Анонимен

преди 10 години

Да му свалят имунитета и да го съдят, долна марионетка на Тиквата и герб!

25

Анонимен

преди 10 години

Източи държавата този ***, заедно с Боко направиха десетки схеми. Оставка!

24

Анонимен

преди 10 години

Скоро ще бъдат доказани злоупотребите на тази мутра с женска душа! Затвор!

23

Анонимен

преди 10 години

*** трябва да бъде съден и най-малкото да бъде свален от президентския пост!

22

Евродепутат

преди 10 години

Троловете на мутреса Моника са в паника, че губят изборите и плюят с пяна на устата. Спокойно тролчета след изборите Станишко и Моника си заминават в Брюксел където имат къща и офис на стойност над 3 000 000 евро. А за вас ще има по една картичка от Европарламента.