179

Всичко е обяснено

преди 10 години

тук youtube/watch?v=7_PmJF0xAik&list=UUFwlsIXRvtTsO_LH-rVy6Sg&hd=1 подготвя мащабен геноцид, Одеса е само прелюдията. Вкарани са славяноговорещи бивши "активисти" от Сирия.Всичко (световната война) е трябвало да стратира от Крим . Европа се бори това да не стане, защото иска да живее.Сега Одеса е стартовата позиция там искат да сложат база на нато чрез румънски контингент (вече е предвижен) и територията да се присъедини към Румъния. Италианците са предложили да влязат за да осуетят плана.

178

турчин

преди 10 години

ДО 249-С простия българин не искам да споря.НА БЪЛГАРИНА МУ ЛИПСВАТ МНОГО РАБОТИ.ИНДИАНЕЦ,ДРУГО ОБЕСНЕНИЕ НЯМА.

177

Оная

преди 10 години

Почувствах тотално надупената ни държава, когато чух нашия военен духов оркестър да изпълнява "Амейзинг грейс", която си е една американска почти народна песен. Тогава разбрах в какво колониално положение сме. Просто си сменихме един господар с друг и за никаква демокрация и независимост не може да става дума. С руснаците поне имаме много по-дълбоки връзки като НАЦИЯ, без да се налага да губим идентичността си. Егати жалката колония сме така, свирейки чужди национални песни на официални държавни паради. И като добавим тоя тотален *** Плевнята, който пръв гърди женски пърчи на Русия..., но

176

АК47

преди 10 години

До Турчин Само ЕДИН СУ24 на руските ВВС от 300 км парализира системата ИДЖИС на американския разрушител Доналд Кук и безнаказано симулира 12 атаки върху кораба и янките напълниха памперсите и подаддоха 27 рапорта за напускане "поради заплаха за живота".Пак в Черно море американския кораб Керън бе изтикан след провокация от руски кораби в буквалния смисъл.И янките добре знаят какво означава Периметър-по тяхному е Ръката на мъртвеца, защо ли?

175

Анонимен

преди 10 години

Хваща го страх *** от мощта на Европа и САЩ. *** се яко и почна да мирише.

174

бореца

преди 10 години

Чета ви коментарите и се заливам от смях!След изказването на Путин всички борси тръгнаха нагоре ами четете другите неща и мислете с главите си! При цялата тази олелия някои направиха много пари,рублата падна в бюджета на Русия влязоха допълнителни едни 400 млрд. рубли от по ниският курс сега рублата се вдига и срещу рубли си купуваш долари или евро на по ниска цена така че някой спечели сами помислете кой!А югоизтока Русия пак ще си го прибере ама без война! Мислете! Мислете поне малко!

173

timofei

преди 10 години

До Анонименхора с акъл!

172

ER_Dr

преди 10 години

Божкеее, като чуя за "пътна карта" на ОССЕ и почвам да мисля за консерви, газ, запас от цигари.

171

Турчин

преди 10 години

Пак го казвам,Русия няма никакви шансове срещу НАТО.

170

Анонимен

преди 10 години

"Донецка народна република" - Каква е тази ГЛУПОСТ ?

169

nevolen

преди 10 години

един Болен;*** и защита е все едно *** азбука

168

Ka

преди 10 години

Путин: вервайте ми! То аз нали Ви казах, че в Крим няма Руски военни, нали? И беше така - нямаше. После обаче ги похвалих и наградих.

167

Ястреб**

преди 10 години

"Още повече, че този процес се подклажда не само отвътре, но и отвън - от Русия!" Няма такава жестока подигравка с птичия ми интелект, на каквато ме подлага милата ми *** Василева от отдела за медийна пропаганда на краваристанското ЦРУ! Американците казват, че от 2004 година насам са изхарчили над 5 милиарда $ за "демократизирането" на Украйна, страната гъмжи от оперативци на ЦРУ/ФБР, наемници от частни армии като Грейстоне, Кзи и т.н. Знаем, че сме проЗти, но ... не чак толкова де!

166

българин

преди 10 години

Само Волен,Путин и Атака!

165

до

преди 10 години

нормалните:не се занимавайте с прочистените от ум "русофобчета";те мразят 1-защото е модерно,2-защото са комплексари,3-защото са неудачници по природа,4-защото не знаят,че има нещо такова,което не се вижда и не се яде,но е най-достойното за една личност-доброта и съпричастност към чуждите беди,5-за всичките техни собствени провали винаги са виновни други;те нямат самооценка,затова всякакви доводи са безсмислени;те не мислят,те крещят и козируват пред по-силните крясъци;с една дума-***!

164

Анонимен

преди 10 години

Опитват се да вкарат Русия във война жидомасоните, но Путин пак ще ги надиграе както в Крим!

163

Мда

преди 10 години

Ясно е какво е нужно, за да има диалог: военнопрестъпниците Турчинов и Аваков веднага да бъдат изправени пред международен съд и съдени заради престъпните заповеди, които са издавали за стрелба срещу народа в Украйна. Цялото измислено 'правителство' и 'парламент' незабавно се махат и се предприема разследване срещу тях заради дейността им от 21.02 насам. Забрана за 'Десен сектор', а лидерите им, както и техни членове, участвали в зверския палеж в Одеса, веднага да бъдат арестувани и съдени.

162

Adam1966

преди 10 години

Щом за Войските на РФ 300 км. са нищо , те спокойно могат да учасвуват във Формула 1 , да ги питам тогава тия от Ферари и Маккларън какво ще правят !

161

Неволен

преди 10 години

Путине, Путине, кой ли ти вярва вече, Путине!

160

Анонимен

преди 10 години

нали голям го вадиха руските *** - но САЩ и ЕС да продажат и усилят санкциите докато се *т тези нещастници