41

Ъ-ъ-ъ !

преди 10 години

До 46 : А сега,като дръгливо прозападно магаре,с което всеки от запад се подиграва и го яха,както си иска,много добре ли се чувстваш?Такива като тебе безмозъчни продажници и във Вселенския съюз да ги приемат,ще си останат дръгливи магарета,за товарене.

40

Анонимен

преди 10 години

Скандално е Съветският гражданин Станишев да ни прави Троянски кон на Путин.

39

Анонимен

преди 10 години

Моника много прилича на Тимошенко на младини. В момента Тимошенко е изперкала шматка, склонна към масови убийства. Нещо като Станишев. Ако Моника не е станала такава, скоро ще стане. И ще се съберат две *** със склонност към масови убийства заедно. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

38

Еди Койси

преди 10 години

на снимката виждате станишев пред иконата на свети Сергей.

37

шопето

преди 10 години

Станишев е нелегитимен. Няма право да се обажда. Има право на раирани одежди.

36

Анонимен

преди 10 години

Как само се наслаждава на това, което вижда.И колко голямо е удоволствието от това,че е успял да надхитри няколко наивни пенсионери,че ще им повиши пенсиите с 3-5 лева.Тази наглост е нищо в сравнение с манипулациите,дето правят години наред,за да се превърне социалистическата върхушка от парламента в милионерска върхушка.Разруха и корупция в продължение на целия преход.Дължим я изцяло на БСП и коалиционните им партньори през този период.Всички са се облагодетелствали.Съд и затвор ще има за тях.

35

Eди коиси

преди 10 години

Червеният лидер е категоричен, че иска страната ни да продължи да затъва. Много добре знам как българите си броят всяка стотинка ако все пак я имат. Знам и как правителството на Орешарски може и успява да лъжи хората, и знам, че правителството не прави нищо за тях . Затова ние трябва да дадем шанс на Пламен , а това можем да направим и като гласуваме с двете ръце на предстоящите евро ***, подчерта Станишев.

34

ЗА Б-Я КАТО ЗА Г-Я!

преди 10 години

ХИЧ НЕ МИ Е ПРИЯТЕН П .... , АМА НА 100% Е ВЯРНО:"Ако искат да накажат Русия, защо не спрат Северен поток? Защо ние трябва да плащаме заради чужди конфликти?

33

Анонимен

преди 10 години

Скандално е да подписваш договор в противоречие с европейското законодателство, при положение че си бил изрично предупреден предварително.Но от комунуидна *** , освен да засмърди , друго не можеш да очакваш

32

Гост

преди 10 години

*** и ***

31

Анонимен

преди 10 години

Скандален си ти,г-н Станишев.Взе властта с манипулацията в Костинброд и преврата по ТВ7. Награди осичката Мая за измамата с търгаша Бареков,като й даде зам.председателско място в парламента,дето продължава да се проявява като махленска клюкарка.Уличиха жена ти Моника Хохегер в конфликт на интереси.Много кадърна се оказа тя.Набързо спечели 23 милиона.Увеличихте си заплатите в парламента, взехте милиарди заеми,които бързате да "усвоите".Хвалби и кражби безкрай.Изборите ще ви изненадат.Ама много.:)

30

АНОНИМЕН

преди 10 години

Скандално е решението на *** да те роди ,и още по скандално да дойдеш от майната си да решаваш бъдещето на децата ни .Да те избират глупаците за Брюксел и хич не се връщай.

29

Samo minavam

преди 10 години

Прав си братле и по лошо,безродное ,наследник на кокошкаршко-мандраджииска фамилия,която още води геноцид над България.

28

55

преди 10 години

"Ей,че си хубав бе !!!"

27

този.....

преди 10 години

този плондер е пълен с пръдня. Както говори постоянно за Борисов така се пробва да се *** за решенията на ЕС. Да направим ние народа така че, червените *** да нямат достъп към европейските проблеми защото те ще ги създават.Да гласуваме против комунизма

26

П.Петров

преди 10 години

И по какъв начин гарантирането на монопола на Газпром в България ще направи икономиката ни по-устойчива на еднолични решения ?Трябва да сме свързани както към Русия така и към Азербайджан, Катар и Ирак, тогава може да сме спокойни, че никой няма да ни изнудва за цената на горивата!

25

Анонимен

преди 10 години

Тоя е супер пич кога и да го застрелят все ще е късно.Пък и няма да е голяма загуба

24

Анонимен

преди 10 години

Gleda I ne vqrva na o4ite si !!!!!

23

Анонимен

преди 10 години

Oniq dqvoli gore na sever pol6a i germaniq iskat te da sa energien centyr a nie na oig da duxame supata ne use6tate li?

22

Анонимен

преди 10 години

Boko vlast pove4e nqmada vidi mnogo se gyzi na USA toq tikvenik