76

Краят на Путин

преди 10 години

Със снощното си изказване, Путин обрече Русите в Източна Украйна на заколение. Нещата ще се развият като в Одеса - страшно много жертви на хора, повярвали в матушка Русия и жертвуващи живота си за тази идея. Той не става за обединител на народа си. Сталин изпрати офицери в Испанската гражданска война, които по-късно бяха едни от най-добрите пълководци. Сталин разгроми Финландия и спаси Ленинград. Путин е много далече от него. Подозирам, че скоро ще го сменят, Руснаците не прощават на безсилните.

75

Анонимен

преди 10 години

Няма по-гнусни типове от предателите.

74

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен (91)А дано, човече, да даде Бог всичко това да се случи по-скоро. Бих се подписал и аз под такова изказване (коментар).

73

Анонимен

преди 10 години

До БобиА тука ще ми идват кадидат терористи и ходжи финансирани и обучени от Саудитска Арабия и Катар.Без съд и присъда-метър жп релса и на дъното на язовир Кърджали.Въобще не знаете какво е радикалния ислям.

72

до Румбо

преди 10 години

Правилно -В демокрацията САЩ не можеш да развиваш никаква политическа дейност различна от Юдеомасонсата клика задкулисие управляващо там.

71

Анонимен

преди 10 години

До до свидетеляДаже кажи нещо срещу юдите и ще те изкарат антисемит ,фашист и какво ли не ,и ще те осъдят в скапаната Германия-в същност по Канцлерактъа тя ще е васална на задокеанските ЮДИ до 2099 год.

70

Румбо

преди 10 години

Русия и САЩ са във война!Не го ли разбирате?САЩ се бори да запази световното си господство,Русия-за оцеляване и укрепване!И в двете държави демокрацията е силно накърнена!Разликата е,че в Русия властта се държи от един човек и неговото обкръжение,а в САЩ президентът е само представителна фигура,реално управлява могъщото евре.йско лоби.Ако си мислите,че в САЩ може безпрепятствено да развивате всякаква политическа дейност-в голяма заблуда сте!

69

Обичаен

преди 10 години

Диктаторът-злодей (но некадърен и като такъв) очевидно губи почва под краката си. Става интересно, ако ли не тъжно за руснаците, освен ако не им харесва да ги управляват и разни като Абрамович да живеят на гърба н а обикновените хора, при това - с какви заслуги? Поздрави от Амстердам и Виена.

68

rumen221

преди 10 години

Какви преговори???- Нали властта им в Киев трябваше да разоръжи фашистите майдановци?!? Ако преговорите и споразуменията продължават както до сега, докато почнат новите преговори, фашистите-майдановци и частната армия на ЦРУ, камък върху камък няма да оставят- Съгласно предишните споразумения - Колко разоръжени есессовци-"майдановци" има (от 6 000-те), които свалиха с оръжие ЗАКОННАТА ВЛАСТ в Киев...???Очевидно фашистите превзели с преврат властта в Украйна!!!.

67

eu uberalles

преди 10 години

Да благодарим на Владимир Владимирович, че успява да държи руснаците под контрол, че иначе ще се изпотрепят, като при Елцин. И един въпрос: Наистина ли Путин променя законите в Русия? Защото това го е нямало и в царско време. Мисля, че там има някаква ''Дума'', макар и за парлама.

66

иван

преди 10 години

В Америка затова което е подписал путин направо убиват и асфалтират или в гуантанамо

65

Анонимен

преди 10 години

Predlagam vseki koito dava info koi protest e platen, da prilaga i fakturite

64

Неволен

преди 10 години

До АнонименАнонимния, що такава злоба бе човек? Та нали на българи пишеш? Що такава защита на Руския диктатор-злодей? От къде тази енергия? Че и отрицателна при това. Малко като че ли прекалявате. Успокойте топката, ние сме Европейски съюз, майдана за който мечтаете не би донесъл нищо добро на повечето българи. Така ли ви учат да пишете? Вклене, ти ли си бе? Ало Форума, вие защо позволявате подобни писания, изпълнени с омраза?

63

Анонимен

преди 10 години

От къде ги преписваш тези глупости, бе ***? Законите са относно ПРОПАГАНДИРАНЕ НА ФАШИЗМА И УЧАСТИЕ В ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ. Какво лошо има в това? Затакова, аз лично не бих ги съдила на затвор, а на смърт.

62

Неволен

преди 10 години

До СпонгиТочно така. Без да се обиждат почитателите на Путин - в крайна сметка на сила хубост не става. Трябва со кротце, со благо... и со малко кютек. Но този подход е непонятен очевидно за путина. ... но кой съм аз за да давам съвети, нали? Приемете този коментар само за лично мнение, ребята.

61

Неволен (свидетел)

преди 10 години

Ха, не им завиждам на руснаците - че то не можеш един обикновен протест да организираш! А си го организирал, а са дошли кагебейците под формата на скрити протестиращи и са спретнали една лека провокацийка, предизвикващи масови безредици. И после..... Обаче, имам предчувствието, а то рядко ме лъже, че хората няма дълго да търпят да ги унижават с подобни закони и отношение. Освен ако не им харесва, разбира се.... което е друг въпрос, само да не се опитват да ни налагат и на нас подобни практики.

60

Анонимен

преди 10 години

Протестите в Русия са платени от американското посолство. Бяха ги снимали имаше ги в тубата как протестиращи с фишове за глоби се редят пред посолството да им ги осребряват - глобата беше към 10 долара. После Путин дигна глобата на около 250 евро (в Европа за участие в неразрешен протест глобата е 2 хил евро) и протестите рязко намаляха а НПО-тата и амрериканците надодоха голям вой за нарушаване на човешките права в Русия.

59

Анонимен

преди 10 години

След като видяхме на какво е способен запада в Украйна, е въпрос на национален приоритет на всяка държава да се защити от майдан. Само сороса реве, щото така се прецакват неговите западни идоли, които не могат да приложат подмолната си подривна дейност в държави като Русия.

58

Анонимен

преди 10 години

А чул ли как го потушиха протестите в Лондон, и южна Франция. В Лондон имаш убити от полицията. Във Франция на протестите срещу гей браковете биха дори деца които с родителите бяха излезли да защитават правото си да има майка и баща, но полиция ги би, зщото децата още на са хова, а гейовете са хора и техните права в европа стоят по високо от прават на децата.

57

Гуантанамо

преди 10 години

Гуантанамо!