48

Анонимен

преди 10 години

До Свинскигрух грух грух грух

47

Анонимен

преди 10 години

До black sea.А кой бомбардира цивилни в България-САЩ. Трябваше да изгорим живи пилотите които но бомбардираха ,а не да ги хрантутим.За назидание.Ама всички българи са страхливци.Ах да ви види Капитан Петко .

46

Анонимен

преди 10 години

До АнонименООо Blackwater-тия наемници убиваха цивилни в Ирак ,и когото го хванат от тях бръзваха го за кола и го влачат докъто се остърже -правилно правят хората-за кучето кучешка смърт.И аз ако пипна такъв дето за пари е дошъл да ме стреля ще го рева жив на парчета и ще го пращам в Америка по пощата на семейството му.

45

без дъх

преди 10 години

До Анонимен 49Пиши ги бегали тези 20 американски граждани...ако е вярно!

44

Анонимен

преди 10 години

визита директора ЦРУ Бреннана в Киев мог стать тот факт, что под Донецком пропали около 20 американских граждан, предположительно, сотрудников частной военной компании Greystone (бывшая Blackwater).

43

до русофобите

преди 10 години

Ае русофобите, ако обичате да прочетете какаво става с вашите приятели в УКР : "САЩ отказаха да приемат телата на 13 убити в УКР шпиони на ЦРУ " има го на руски и английски :vz.ru/news/2014/5/7/685681.html eutimes.net/2014/05/us-refuses-to-take-back-13-dead-cia-spies-killed-in-ukraine

42

Танев

преди 10 години

Ето това е народ, това е нация, това е страна ! Велика Русия ! Обединени, сплотени и силни духом руснаците си остават най-здравата нация в нашия регион !Бих искал и при нас така да се съберат 10 000 души заедно и да изпеят "Шумете дебри и балкани .." ама де ги... всеки си гледа бизнесчето, интересчето ...

41

Ех

преди 10 години

До СвинскиПо името ти личи че се угояваш само!Почети малко и се образоваи!

40

Свински

преди 10 години

Русия е като стара баба на която и се е върнал мензисаЖивотът им мина с вярата че са военна сила и сега сами си вярват за да бе се окаже че са живели в заблудаЧорапи на главите и налокенки ли е супер екипировката ? Аз като карам сноуборд съм по добре екипиран .Както наще баби харесват БСП от носталгия

39

blaск sea

преди 10 години

До # 42 БобиЕ понеже стана дума за стратегия Умнико то тогава да не се чудиш ако до дни спре да работи руската руската ти VISA или MASTERCARD и ще трябва да използуваш алтернативни начини за получаване трохите от червените ти помешчици. Това e положението мой! Понимайш?

38

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРегисрирали са се по интернет.Как ще се регистрират на място?

37

<7495

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълНе бълвай глупости:Акта за капитулация на Германия е подписан на 07.05.; Влиза в сила на 08. 05 в 23.01мин средноевропейско време.Хайде сега сметни не става ли 9-ти май по руско време.Не пропагандатае виновна, а такива като теб, които не знаят, но се опитват да натрапят мнението си

36

дядо Йоцо

преди 10 години

От отговорите на въпроса на # 35 се вижда че доста хора не са наясно с историята ама дават мнение. Абе те да не мислят че Путин е президент на САЩ та така настървено да плюят американците?

35

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТъпак си ти, регистрацията е на място, как ще се регистрираш ако не си там? Уви, тук е тъпашката държава, и то благодарение на такива убафци като тебе...

34

до 36

преди 10 години

Единственият *** тук си ти. Браво на Ростов, идеята е много позитивна. Нещастни русофоби, тези неща в Русия ще продължават за тяхно удоволствие, от вас никой не се интересува.

33

Анонимен

преди 10 години

Само в Русия за флаш моб хората се регистрират... Ако се регистрирам и не отида, брои ли се за присъствие? :))) Тъпашка държава, ей!

32

black sea.

преди 10 години

Въпрос:Кой нападна Финландия и анексира Литва, Латвия и Естония a заедно c нацистка Германия си подели Полша?отговор c + : СССРотговор c - : САЩЗа затруднилите се: провери в Гугъл!

31

Анонимен

преди 10 години

znatci edein kazak kato liusne schamar na edin gei deset padat olko nego

30

Амуджамджикхендин

преди 10 години

Мносо лошо бият тия донски казаци.

29

Анонимен

преди 10 години

До 26Vsyshtnoat kapitulaciata na Germania e podpisana na 7-i za da byde izpylnena na 8-i i da za tova che Stalin se zasegnal milia e viarno :)