11

Ташунко сапа

преди 10 години

Не е вярно! Бойко каза :Икономиката затъва бавно! А вие за растеж приказвате. Щом великия син на великата мечка не е на власт не може да има растеж.Без магистрали и спортни зали няма икономика.Тез кметове предатели са виновни.Всичките са от ГЕРБ пък разписали разрешителнитета да може Орешарски да се хвали че страната върви напред и без Бойко отпред.Не бива тъй Митко Николов и мамин Ваньо - първо се мисли за партията после за провинциялните ви градчета.

10

Анонимен

преди 10 години

тия *** дето ги строят по морето само руснаци могат да ги купуват

9

Анонимен

преди 10 години

По брой започнати жилища статистиката е следната:Бургас - 98Пловдив - 87Стара Загора - 42Варна - 40София-град - 35

8

Анонимен

преди 10 години

то и сега има сграден фонд не за 7 а за 17 милиона,а перпективите са да станем 5 милиона,половината ***. та за кого се строи,не разбрах ,за *** ли или за извънземните

7

Анонимен

преди 10 години

Когато се излезе наистина от кризата и в Бургаския залив акостират по 70-100 кораба на денонощие тогава и тези жилища ще бъдат малко.В годините на развития социализъм този брой кораби беше обичайно зрелище както и че бял влизаш да се изкъпеш излизаш черен.Бургас даваше хляб и поминък на десетки населени места разпределен от мъдрата ръка на БКП.Сега е пазарна икономика и ако част от товара остава,обработва и изпраща обратно това са нови терминали,обработващи предприятия и заводи.Или още жители.

6

гай баньо

преди 10 години

До Анонимен3Ма верно ли бе?!Аз пък се чудя какви са тия надути цифри за Варна и Бургас и особено за Варна.Толкова варналии избягаха на Мелмак и Криптон...чудна работа...

5

Анонимен

преди 10 години

Бля,Бля,Днес.бг.Ама вие открихте америка ей,аз си мислех че в село Курпура се строи най много ех тези области имат много да наваксат:)))))) и особено Софето:))))))

4

жеко

преди 10 години

като спрат руснаците да купуват ще спре и строителството по черноморието и ще почнат да си прехвърлят панелки като 90те

3

Анонимен

преди 10 години

Аз се чудя какви са тези надути цифри за Пловдив и кой иска да живее там? Имат един пловдивски панаир, една Марица и дотам. Хиляди пловдивчанци избягаха в София, Варна и Бургас, а са преди тях в строенето. Чудна работа.

2

социолог

преди 10 години

Наистина Станишко е прав. На тези избори битката е между злото / БКП-БСП-ДС / и доброто / ГЕРБ / за България. За него това са само думи , защото той с мутреса Моника си имат къща и офис в Брюксел и след изборите се махат от България. Само Б. Борисов постъпва честно с избирателите. Апропо всички прогнози за изборите са ГЕРБ над 10 % повече от БСП-ДС.

1

Анонимен

преди 10 години

И какво от това - там се перат и най-много паре!