30

meh

преди 10 години

Нека да не се заяждаме за глупави статии с глупави коментари. Ако някой мисли, че не е вярна статията може просто да изкаже мнение, а не да нагрубява и осмива. Знам, че и аз прекалих в някои от предишните си коментари, но не мога да стоя и да гледам как няколко човека обиждат толкова много народ за нещо, което е толкова дребнаво като кой от къде е и какъв е. Останете си със здраве дори и господата и дамите, които казват, че провинцията не струва. Ще се радвам ако поне някой промени мнението си:)

29

meh

преди 10 години

Искам и да се извиня, за думите си на хората от София, които не са така озлобени към хората от останалата част от България и също така не споделят мнението на, може би, съгражданите им в тези коментари. Знам, че има добри софиянци. Истината е, че има простаци и ***, както в София така и в провинцията, но има и добри и разбрани хора независимо дали са родом от село или град. Никой не си избира къде ще се роди, но избира какъв иска да бъде и какъв ще стане.

28

meh

преди 10 години

П.С. Приятна вечер, хора! :)

27

meh 3

преди 10 години

А относно това, че "селяните", които между другото са в пъти по-възпитани и културни от "гражданите", взимали работата на децата и внуците на оня изкуфял "кореняк", както са "прости и необразовани" можем да си представим колко "умни и образовани" са те. meh А ако някой "свръх интелигентен" не разбира, какво казвам ще преведа като за него: "Селяните" превъзхождат "гражданите" и за това получават позициите, за които кандидатстват! ХА! Приемете го! Вие сте и ще си останете посредствени!

26

meh 2

преди 10 години

И хората от Силистра са мъдри. Колонизират градове и държави, а не са като "столичани" да си се завират в *** си дупки в селата около града, които обаче се водят София (пълен цирк) и да хулят фактите, които не могат да преглътнат от гордост и в същото време да нямат с какво да се похвалят освен с ограничеността си, защото провинцията е държавата! Без провинцията скапаната София не може да просъществува повече от месец.

25

meh

преди 10 години

16 ***!!! Със сигурност през 2011 Силистра са били 50 000. Аз даже си спомням, че бяха 150 000 даже май към милион и половина отиваха... Обаче Португалия е супер яка, имат банани, портокали и Крисяно Роналдо и всички решиха да отидат там и сега ще гледат и финала на ШЛ между отбори от другата супер яка държава дето през 2-3 години фалира като третата яка държава - Гърция.

24

Анонимен

преди 10 години

До ДОКТОРА С 14 елемента, нали? И аз ги правех. Какви времена бяха, а?

23

да, ама,

преди 10 години

До един българинте гледаха кацането на Луната, после гледаха и разходката с всъдехода. Добре, че имаше добро прохождение на УКВ, та и аз успях да видя някои кадри. А наш'та тЪлЪвизия си беше глътнала езика, ни гък, ни мък. Сякаш беше глътнала нещо накриво.

22

ДОКТОРА

преди 10 години

До Софиянец-коренякПриятелю, нещо си сбъркал годините.Ако веднага с пускането на ТВ си имал телевизор, то годината е 1959. Ние си купихме два ТВ, през 1961/Орион/ и 1962г/Опера-3/, но не бяхме от първите. А след 1966г. аз правех на приятелите антени за сръбската.

21

Анонимен

преди 10 години

До ?!?Бедата ни приятелю е, че чакаме все политиците да ни "оправят" И те си ни "оправят".

20

?!?

преди 10 години

Защо не си стоим там? Защо не си стоят всички по родните места? Ами защото корумпираните ни политици знаят София, та София, да се налапат с пари. Сега хем малките населени места обезлюдяват, хем София е претъпкана. И вместо да разстрел за тях, се караме кой селянин, кой не знам какво си.

19

Дунавски нацист

преди 10 години

Какво спорите кой кога е гледал пръв телевизия в България! Всеки може да си е купил телевизор от чужбина ама това с какво го прави по-напред като не сме имали излъчване от Бг. В Русе поне са ходили на кино, още много преди някой другаде в България да знае какво е филмово излъчване. Много преди телевизията. А цветните кадри на Вермахта на Русенския площад от 40-те?Да имало е вече цветни камери в Германия макар и голям лукс!Кой какво се пъне че бил гледал пръв телевизия в България през 58-***?!

18

Анонимен

преди 10 години

До СсА защо не си стоите в Силистра, като е толкова хубаво?

17

Българин

преди 10 години

Софиянец-кореняк, очевидно е, че си под средното ниво на интелигентност. Когато хората като теб завършат жизнения си път, тогава България ще тръгне нагоре ;)

16

Сс

преди 10 години

До АнонименСпоко ние отдавна се измитаме в Букурещ , хем е по близо хем е 100 години напред от София.

15

Анонимен

преди 10 години

Ей, това селяните сте много жалки! Чудите се с какви глупости да се хвалите, че сте европейци! Преди време бургазлий се хвалеха с един нашарен с графити автобус!

14

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 14Браво силистренецо! Дано всички силистренци в София те послушат и се изметат от Столицата ни!

13

Ф.С.В

преди 10 години

Бях преди време в Португалия - срещнах един българин емигрант- от 10г живее там родом бил от Силистра-- Питах го - Няма ли да се връщаш в Силистра? - няма да забравя погледът му - Обхвана го страх ,ужас се четеше в очите му - Само ми каза - Ти луд ли си ? -тук имам всичко - храна дрехи работа - После като проверих за Силистра се оказа че за 2 г са избягали от Силистра 20 000 души при население за 2011г--50 000 души сега са 30 000 - Так че бягайте чужбина -София няма да ви даде нищо

12

Русенец но 14

преди 10 години

Да, цивилизацията е възникнала и се е развивала около водните басейни. Съгласен съм с всичко казано от теб. Човек, израснал до много вода няма да си завре главата в София, ако и столица да е това.:)

11

Анонимен

преди 10 години

Остава да кажете че баща му на педрото лично е носил с кофа вълните!