17

rumen221

преди 10 години

Проблема са двойните евростандартиОбама, Меркел, Путин, Оланд и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават интересите на нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Д. Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ., предаде РойтерсЗначи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУ!!!- ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ МОРАЛ!!!.

16

Алекси

преди 10 години

Много забавно ще стане, когато в Шотландия се проведе референдум за отделяне от UK! Как ще се държи Лондон! Защото ги гледаме десетилетия как се държат с бели хора в Северна Ирландия! Или какви ще ги реди Оланд, ако Корсика поиска да мине към Италия или да стане независима? Или някоя "задморска територия" - Френска Гвиана, някой от Антилските острови или Таити решат, че ще са по-добре като самостоятелни държави? Лицемери - колониалисти, потомци на пирати!

15

тия заблудените

преди 10 години

''Британският печат: Източна Украйна пред гражданска война"Гардиън": Оланд смята, че над Украйна е надвиснал хаос''Просто журналистите им са като учените им, разкриващи загадки на Вселената. Например проучване от 100 човека как за човечеството е валидно, че това което се случва с Великата Британия е валидно за целият свят. А може би и според учените им - и за Вселената. Великобритания - център на вселената според тях, слабоумниците.А във всъшност не виждат по-далеч от смога на Лондон.

14

ЛГТхукГТГП

преди 10 години

САЩ вече 25 год. се фашизират, станаха империя на злото за цялата история на тази цивилизация, с ЕС като унизителна *** (де Гол, Митеран, Кол и др. се обръщат в гроба си) , затова САЩ трябва да бъдат унищожени на всяка цена.

13

Анонимен

преди 10 години

Ако група неонацисти обикалят с автомати и палки, какво да направят жителите в града? Да стоят и да чакат. Защо се правят барикади - не искат войски и въоръжени платени "доброволци" на Тимошенко да "въвеждат ред" в града им. Неонацистите мразят руснаците, те извършват ГЕНОЦИТ върху тях в момента. Прочетете малко история, за да видите от къде са корените на Бандеровци.

12

Война...

преди 10 години

Не ми е ясно колко хора трябва да загинат, колко хеликоптера трябва да свалят и колко снаряди трябва да се изтрелят за да се разбере, че в Украйна се заформя пълномащабна гражданска война с неясни, но трагични последици...

11

Пламен

преди 10 години

Ужас!!! Толкова много комунисти и русофили в България!! Само, че техните деца и внуци учат и работят във фашистка Америка, а не в братска Русия!! Лично моя милост съм русофил и уважавам Русия само, че до 1917 г.!!!! Не знам още как съществуваме като държава и народ с толкова много простотия и долнотия!!!!!

10

UFSY

преди 10 години

Много кофти за хунтата в Киев, настъпиха яко мотиката, когато опълчение ти са ветерани от Афганистан, армията ти не желае да стреля срещу свои... хунтата използва шпиц командите на фашагите от Десен сектор, и Грейстоун.Браво на жителите на териториите на Краматорск, Славянск и т.н. Браво и поклон пред жертвите на хунтата! Т

9

жеко

преди 10 години

всичко в украина се координира от западните политици, за тях или украина ще е тяхна или ничия и ще доведе страната само до дългогодишни военни действия както е в близкия изток, десен сектор са същите тези фанатици като исламистите, промити са им мозъците с фашистко-нацистка идеология

8

Анонимен

преди 10 години

До До Анонимен 4Нееднократно видяхме "мирните жени и баби" как ловко свалят хеликоптери,стрелят с гранатомети и управляват току що пленени БТР-и.Тов разбира се са клипове снимани в Голивуд,нали?

7

Ан

преди 10 години

Още една съсипана държава след намесата на запада.... На САЩ и трябват войни за да съществува. След втрората световна война само те не спряха да воюват. То не беше Виетнам, то не беше Ирак, вилняха и в Сърбия, Авганистан, искаха ама не могат да ударят Иран, после почнаха да плащат на терористи да им вършат делата (Сирия ), сега и в Украйна ... И винаги казват ние носим мир. Къде е този мир? Кога ще се спрете ?

6

Анонимен

преди 10 години

Има видеозаписи, на които ясно се вижда, че сградата в Одеса се пали отвътре.

5

Анонимен

преди 10 години

Калашников...Калашников,бум...бум...бум...бум!

4

Анонимен

преди 10 години

Касапите от Киев прилагат най-висшите ценности на САЩ и ЕС , палят и убиват мирни граждани в Източна Украйна!!

3

Анонимен

преди 10 години

Ако путлеро-нашистите си изтеглят въоръжените терористи и диверсанти от Украйна,Мирът ще настъпи след 24 часа...

2

Анонимен

преди 10 години

Гражданската война е ФАКТ.Вчера гледах как самолет стреля по блокпост на самоотбраната.Как една армия не може да превземе един град...А ако падне, ще се натресат на по голяма самоотбрана и по силна, тази на Донецк.

1

жеко

преди 10 години

какво на ръба, следете малко украински и руски новинарски сайтове, украинските войски стрелят срещу мирни жители, по целата юго-източна част има провокации и нападения от отряди без маркировка срещу населението, хората не правят опълчения от хубаво