83

Анонимен

преди 10 години

до 89Сетила са Мара да са побара...

82

Анонимен

преди 10 години

До ШопСус!

81

Анонимен

преди 10 години

ЕТО НА!Сега вече се показаха истинските причини за конфликта в Украйна. НАТО иска да съсредоточи повече ВОЙСКИ заради именно този конфликт, който те самите създадоха. Причините са ясни - РУСИЯ! Нейното богатство, нейните суровини, нейните природни източници на богатство.Ах ви, гадняри мръсни, показахте си рогата, нали? Добричките и миличките НАТО-вци, най-после ви видяхме, гадни долни ***!

80

Ханс Пръдлер

преди 10 години

Задължително трябва да помолим Русия да разположи бази в България, че единствено те биха ни помогнали ако решат да ни демократизират по Украински сценарий. Американското правителство дава луди пари за да свали всяко неудобно за тях правителство на чужда суверенна държава независимо как е избрано и дошло на власт. Просто след като спре да обслужва американските интереси те го свалят по един или друг начин. Нашето правителство е типичен пример за случващото се по цял свят.

79

владетеля

преди 10 години

ТЕЗИ ОТ НАТО НЯМАТ РАБОТА ВЪВ ИЗТОЧНА ЕВРОПА.ТЕ СЪЗДАВАТ ТАЗИ ЛОША СИТУАЦИЯ ВЪВ УКРАЙНА И ДА СЕ МАХАТ ОТТУК.

78

Stivy

преди 10 години

Само ядрено оръжие ще спре Путин.

77

Tina

преди 10 години

Въобще и не си помисляйте.

76

Лоша работа

преди 10 години

До АнонименБази на НАТО в България отдавна има. И навремето местните си мислеха, че ще правят търговия покрай тях, но се оказа, че те имали навик да си носят и тоалетна хартия отвън...

75

Анонимен

преди 10 години

Гледам че и БГ-фашетата на Боко Тиквата и на Рамадан Кунев са окупирали форума и ще се задавят в антируската си злъч. Ако пък вземат да пропикият и газ, може да станем енергийно независими и най-накрая да се диверсифицираме от тая омразна Русия.

74

Лора

преди 10 години

Изчетах коментарите,някои са за ЕС,някои са за Русия.Не знам честно за кого съм.Купуваме си вносни-чесън от Китай,домати,праскови,ягоди от Гърция и Турция,краставици от Испания и т.н.Имаме златна земя,едно време поне изнасяхме болгарский перец,а сега изнасяме в цял свят само болгарский к***рец-от Сидни до Италия.Мой познат работи в Бг в една немска фирма и сглобява контакти по 0.03ст.единия.Иначе идвали чужди инвеститори.Ще идват,като им работим за жълти стотинки.Даааа,европейци,но гладни!

73

Анонимен

преди 10 години

Сус! Чиба!

72

ТHE Патриот

преди 10 години

нотовският окупатор ВЪН!

71

111

преди 10 години

Честито ни хапльовци! Познайте от три пъти в България коя членка на НАТО ще разположи най- много армия. Ще хрантутим пак османците и ще им подгъзуваме. Честито ни ново робство!

70

Кубрат

преди 10 години

от където руснак и турчин са минали там трева не никне....

69

Шоп

преди 10 години

Докато мъдрувате, Путин си плете кошницата, досега трябваше да сте му свили сърмите.

68

демократ

преди 10 години

Задължително трябва да има бази на НАТО в България.ЧЕ!След Украйна може да сме ние парчето земя на руските апетити.

67

Анонимен

преди 10 години

77 за съжаление антикомунистическите клишета не са клишета. Защо най - големите комунисти станаха най - големите бизнесмени? Защото са най - кадърни? Опитни може би? За да станеш голям капиталист или ти трябват много сериозни идеи и работа, или трябва да си сериозен мошенник. Аз богати хора в България със сериозни идеи не познавам. Познавам хора с краден начален капитал и с връзки. Така че запази си клишетата за клишетата за себе си. Вече сме ги чували.

66

ДО 70

преди 10 години

Когато" бяхме" според теб в ръцете на руснаците бяхме 9 милиона, а като попаднахме в ръцете на американците станахме 6.5 милиона. Нищо пак можем да станем 9 милиона но с бежанците които ни пращат, и тогава българите ще сме малцинство в" България" и българския език няма да е официален, и джамиите ще са повече от църквите.

65

St. John Red

преди 10 години

До РеферендумчоА какво ще кажеш за един тупаник без реферндум? България вън от НАТО и изправена, а не наведена в ЕС (иначе по-добре да напуснем и тази сбирщина).А за всички онези работещи против народа... вендета до 9-то коляно.....

64

Анонимен

преди 10 години

До #74 Tiq anti komunisticheski klisheta gi slushame veche 25 godini ako ne i poveche... Tiq zapadni mechti i basni gi slushame i tqh tolkova godini. Tochno zaradi bokluci kato tebe koito ne si gledat svoqta kultura i sledvat nechiq druga sme na tova dereje... NARODNI PREDATELI!!! Pisna mi ot kato tebe koito mi jiveqt v nqkakvi sunishta i mi plqmpat za *ranata Evropa deto na men ni frankofonite ni anglosaksoncite sa mi nikakvi i sus signornost ne mi mislqt dobroto. SAMO RUSIA!