13

st

преди 10 години

До Анонимен Отговарям ти на въпроса защо ЕС не даде 300 милиарда на бг-то и после да ги опрости както в гърция,бг-то не е приело еврото като парична единица ето затова,и не се натискат да го приемат в бг-то защото знаят какъв народец обитава тази земя да не са толквоа глупави още един хрантутник да гледат и да го издържат със заеми,ама и да се случи гърците лапат ама и на хората дават а тук ако стане така пак само политиците ви ще лапат защото вие революция не можете да правите само хора играете

12

$$$$$

преди 10 години

И ние можем като тях ама не дават,има доклад на международни финансови институции ,16 държави от ЕС/Гърция, Испания,Португалия и др/излизат от кризата но къде е уловката се пита.Дълга се увелича и с бързи темпове достигат до дълга на Сащ.Кредиторите са банки и сдружения/МВФ,БРС и др/ който държат и производството в тези страни.Казват че няма робство да ама не ,икономическо което ти определя как да живееш. Ще кажете защо в Бг. не искат да ни заробят така ,тук нямаме нищо освен природа и хора .

11

Българин

преди 10 години

Никакво опрощаване за "византийците". Да си връщат каквото са взели и да се мъчат да се оправят.

10

ano

преди 10 години

Евро държавите излизат от кризата, а нас най много да ни изхвърлят заради платените руски мекеренца

9

До 7

преди 10 години

Политиците ни не сa пaднaли от мaрс. Те сa предстaвителнa извaдкa нa нaродa и нямa кaк дa сa рaзлични.

8

Внимание!

преди 10 години

Вече се появиха нелогични минуси. Значи, някое от тролчетата се задейства!

7

До 4

преди 10 години

Защото винаги сред управляващите ни се намират достатъчен брой мухльовци, които срещу комисиони и други облаги пропускат възможностите да облагодетелстват народа ни, но не изпускат нито една възможност да го обременят с още финансови тегоби, от които някой друг печели.Помниш ли как направиха ненужния разход от 1 милиард, за "да изкупят книжата" по външния ни дълг? Наши икономисти чрез статии доказаха, че от това печели единствено банка, в която има интереси един от синовете на Сакскобурготски?

6

vesko02

преди 10 години

Всеки изпада в криза ,само ние никога не излизаме.

5

У нас е наопаки

преди 10 години

От икономическа криза се излиза, като се прилагат принципите на дясната вътрешна политика.У нас обаче, всичко през последните 70 години е изкривено. Дори десните ГЕРБери не направиха нужното. Затягане на коланите имаше само за хорицата с обикновени заплати и пенсии. Онези, чиито доходи се изчисляват в милиони, в повечето случаи крият това и внасят в хазната или малко, или нищо. "Десният" Симеон Дянков с непочтени похвати принуди не единици, а стотици хиляди дребни и средни бизнеси да фалират.

4

Анонимен

преди 10 години

Ако ЕС опрощават дълговете на Гърция, защо и България не изтегли повече заеми за заплати и пенсии и после ЕС да ги опростят?!

3

анонимен

преди 10 години

Как няма да излезе от спасителната си програма, като там никога не е имало комунизъм! В Португалия си нямат Станишев, Орешарски, Местан, Доган, Бисеров, Манолова, Миков, Бареков, Сидеров, все отявлени айдуци!

2

Анонимен

преди 10 години

Деде то хубаво данъците ама за да вземеш от някого пари първо трябва да му ги дадеш.

1

дядо

преди 10 години

данъци му е майката,още и още и още,а зомбираната тълпа да стяга коланите още и още и още