89

bobo

преди 10 години

След това грандиозно авиошоу,което видяхме на 6-ти май някой вярвали му на този *** министъра на отбраната!!! Пълни нещастници!! На калпав космонафт,космоса му крив!!!

88

Анонимен

преди 10 години

Първо НАТО няма да се намеси в конфликта и второ ако ние отидем можем само да пазим банята и тоалетната.Като ги видях вчера как ходеха като чобани тия нещастници за нищо не стават.Никога България не е имала толкова малобройна и некадърна армия.Ако тия наемници могат да се нарекът армия.А пък техниката е допотопна,за ракети и военни технологии не са чували.

87

Военното

преди 10 години

Манолов Майов - Найденов , най-некадърния министър на отбраната от много години насам.

86

Да ви светна:

преди 10 години

НАТО , изобщо не разчита на дъртите генерали в България , учили в СССР , нито на платените пъдари в българската армия!

85

Само се молете

преди 10 години

да не завали за някоя операция, че няма как да си изпълните задълженията, некадърници смрадливи! Днес, след този позор, който някой искаше да мине за парад, поне един генерал да беше се гръмнал от срам, ама не, ще изтърве чевермето

84

Анонимен

преди 10 години

Значи да разбираме гсин министъре, че ако имаше планирана операция на НАТО в държава, която не е член на НАТО и също така е суверенна, както всеки ден ни се обяснявате, то излазя, че ще има и българско участие.На практика горните писания са едно празнодумие.

83

хуz

преди 10 години

Обикновен червен ***.

82

един българин

преди 10 години

Защо всичко трябва да се свързва с Украйна и Русия?Защо няма никаква информация за военния парад?Само четем за Украйна и за Русия.

81

Анонимен

преди 10 години

то имаме една АРМИЯ пази боже ! ЗА какво да харчим толкова много пари за оръжие. Ако ще и хиляда танка и хиляда самолета да ни дадат, нищо няма да свършим. Спомнете си войната 1967 г.между израел и египет, когато израелската армия направи на пух и прах египетските танкове,защото египетската армия беше неадекватна на бойното поле. КАК ТАЗИ БЪЛГАРСКА АРМИЯ МОЖЕ ДА ОПАЗИ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД КАТО ТУРЦИЯ ИМА НА ГРАНИЦАТА СИ НЯКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДНА ВОЙСКА. А Б С У Р Д !

80

Очевидец

преди 10 години

НАвремето Русия ни подаряваше самолети зенитноракетни комплекси танкове след това част от бойната техника започна да се произвежда и у нас. А днес какво стана: нарязахме си самолетите ракетите ЗРК ги унищожиха, не следвало БГ да има ЗРК от тези дето можеха да се монтират бойни ядрени глави щото видите ли сме били в НАТО. Съсипаха ни оръжейната индустрия и сега ни казват да се въоражаваме . КАК? ами като купуваме 3-та ръка Ф-16 изстребители и бойна техника от САЩ за да върви тяхната индустрия

79

***

преди 10 години

Анексирайте им азбуката на тези ***! Да пишат и говорят на монголски!

78

***

преди 10 години

Рашка да ни върне териториите на Волжка България!!! РЕФЕРЕНДУМ!!!

77

Шустакович

преди 10 години

Заявлението на министъра значи само едно: Новите ни задокеански приятели са планирали влизане на НАТО в Украйна и търсят кой да пуснат за пушечно месо срещу нашите освободители!

76

Волк

преди 10 години

До дядо гошо...според местните опълченци има наемници!!! и от БГ

75

Волк

преди 10 години

.... само гледайте тоз НаТо Расмусен да няма някое микрофонче(обожава да записва)...че виж е изложил в пресата някое пикантно разговорче...дали да има участие на български военнослужещи в Украйна!!!А и скоро ... предполагам че ще порицае България...за дето не е съгласна за санкции против Русия!

74

Парадиращ

преди 10 години

А, мислех да помоля колегата Путин да пусне някое самолетче, от ония дето патрулират над Крим, ама били от пето поколение /невидими/ така че нищо нямаше да видите ;-(

73

Парадиращ

преди 10 години

Скъпи сънародници, имам удоволствието да ви представя най-грандиозния "парад", който сте имали честта да наблюдавате от няколко, мммммм колко ли бяха години насам. Ама лошото време ме/ви прецака, дето излязохте / а вие що излизате в това лошо време / да се наслаждавате? То верно, че гей парадите са по-пищни, ама к'во да се прави? А, не беше лошо парадчето, само дето забравих да пусна и едно блокче мажоретки... Нищо, следващия път. Ваш признателен ... /е, познавате ме, аз ви честитя Новата Година

72

Анонимен

преди 10 години

какви ти американци ще ни оборудват? събудете се... 1.5 от БВП на страната ни ще е за това... не за надбавк към пенсиите и за децата ни...просто да не изглеждаме плачевно редом с НАТО.

71

Жопето

преди 10 години

То само това остава - да се намесваме в кризата в Украйна...

70

Алианц

преди 10 години

ой посочи, че понякога това става с риск за живота и здравето на военнослужещите заради остарялата техника, с които разполагат. По думите му, именно заради това модернизацията и превъоръжаването на Българската армия означават не удовлетворяване на капризи, а условие за създаване на адекватни отбранителни способности. - американците да ни оборудват безплатнтно, нали сме съюзници