16

Анонимен

преди 10 години

Селяни прости,нямате 2 лева иначе много разбирате от туризъм и икономика.*** на заплата ще обесняват кой какъв бил.

15

solaris

преди 10 години

Най-интересното в случая е че ако отида и си платя директно хотел по черноморието ( няма да го направя от Варна съм ),цената е с 50% по-скъпа,отколкото ако си резервирам същия хотел чрез Английски тур оператор,логика 0 !2-ро предпочитам да отида в Гърция или Турция,където обслужването е на невероятно ниво,нещо което тук е мираж и за 100 години напред,а цените са равни,България е страна където само да си харчиш парите,но не и да работиш.

14

анонимен

преди 10 години

Милите хотелиери! И украинци няма да имате това лято, а българите, които гледате с презрение, отдавна вече са кът по морето! Така, че време е и вие да почувствате кризата!

13

Румънец

преди 10 години

Понеже 99% идваме с коли,тази година по великден решихме да посетим южното черноморие за-да избегнем вандалското вдигане на коли на златни пясаци от страна на алчни и ненаситни за пари бандити. През м.Април и Май алеите не са претоварени и вдигането на коли е безмислено,но това може да се обясни на хора с мозък в главата.

12

Анонимен

преди 10 години

Родните *** нададоха вой че хотели те ми са празни, ще не питате бялата златка къде почива и що не е във вашите куптори?

11

Peshonizer

преди 10 години

"Точно тези кожодери който ги наричаш движат икономиката на БГ"Така я движат, че още малко ако я задвижат и ще вземем да влезем в Г-8, вместо Русия или Китай. Сега слушай внимателно - туризма е възможно най-смахнатият отрасъл, на който можеш да разчиташ да ти движи икономиката. Затова никоя силна страна не разчита на туризъм и не го брои за нищо. Иначе Китай, САЩ, Русия, Германия и Англия щяха да са целите в курорти...Още стройте, още разчитайте на туризъм. Мишки...

10

optimist

преди 10 години

до 8 - Звучи много хубаво, но за огромно съжаление не е така.

9

Анонимен

преди 10 години

До до елемаг, с изключение на млечните продукти, всичко останало е внос

8

Елемаг

преди 10 години

Кое движи бе смешници?Алкохола фалшив без бандероли,двойно счетоводство с два касови апарата,заплати по 500 лв ,от които половината са по програми за заетостта,тоест държавата се набутва,нечукане по касови апарати,мутренските хотели и на червените олигарси дори не са включени в енергопреносната мрежа да плащат ток по сметки!!!Да продължавам ли?Български били доматите и мезетата ..мухахаха със шотландско и бразилско месо!!!

7

до елемаг

преди 10 години

Идея си нямаш колко си ***.сега ще ти опиша накратко какво печели българия от туризъм.1. Всяка салата има домати,краставици,чушки, сирене,кашкавал- Родно производство.2. Основното- месо пилешко или свинско.3.Сирена,кашкавали,мезета,салами,айрани,ракии,бири,сладки-все български.Това са хиляди производители и транспортни фирми които изхранват туристите.Отделно наеми на заведения,стотици хиляи заети в обслужването на туристите......и ти викаш че нищо не виждал българина от туризма !!!!

6

Анонимен

преди 10 години

До Елемаг, ще фалират, то сега и руснаците като недойдат, на кой ще разчитат, на немците и англичаните, които извън пакета пари не дават

5

Елемаг

преди 10 години

Фалирвайте кожодери!!!Обикновенният българин нищо не разбира от вашите печлби и хазната!!!Логично е да си заминавате!!Освободете брегът от присъствието и бетона си!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Миналата година пак майските празници бях 5дни на Слънчев бряг, тогава времето беше слънчево и имаше хора по плажа Бях свидетел на грозна гледка как нашите гларуси искаха 25лева на румънско семейство за чадър, те казаха че ще стоят един час, последва голям скандал и румънците си тръгнаха

3

optimist

преди 10 години

По-малко ли? Че да не би да са идвали някакви? Всички караме към Гърция, вярно че е една идея по-скъпо, но качеството е с пет идеи нагоре.

2

Анонимен

преди 10 години

Ами то и Румънците се усетиха, че нашите кожодери искат само да лапкат В Гърция по плажната ивица платен паркинг е почти непознато, плажове големи чисти не е презастроено, за 3-5евро ползваш чадър два шезлонга и напитки по желание които влизат в цената Изобщо чувстваш се човек

1

pytina

преди 10 години

Skoro vsichki tez tyristi shte pochivat iztzialo na ryskoto chernomorie. ODESA, VARNA I BURGAS skoro triabva da sa ryski, zashtoto v tezi gradove givee I rysko maltzinstvo. Mnozinstvoto na pochivka v GYLAG.