33

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОх да ви ожали човек софиянците какви сте стреснати :)

32

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 20 :Ами що не вземете да си размените апартаментите в София за нивите в провинцията и да населите България ?

31

supernova®

преди 10 години

Не ви ли стигнаха 6 дни празници да отпуснете малко тия свити душички, сънародници?По мои наблюдения от преди една година София ми се видя схлупена, задушена от прахоляк и безлюдна. Смятам да отложа следващото посещение за след поне десет години!

30

Симеон

преди 10 години

Прекрасно е в София през почивните дни.

29

силвия

преди 10 години

Идат труженичките от Южното черноморие!Туряйте ферджетата!

28

Анонимен

преди 10 години

Защо никой не иска да посети софия в почивните дни. Това ли е най- отвратителния град за живеене и посещение.

27

Анонимен

преди 10 години

Администраторите на този сайт се изживяват като Господ.Трият ли трият всичко което не им харесва.Особено коментарите за провинциалистите защото те самите са от "новите софиянци".Но това е цензура, другари и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

26

анонимен

преди 10 години

Е то само софиянци пътуват и тези истинските и тези, младите от провинцията работещи и живеещи в София! Ние селяните от провинцията не пътуваме, защото:1. Заплатите са ни средно 300 - 400 лева2. Имаме си достатъчно селскостопанска работа + редовната, защото няма да оцелеем, ако не изкараме нещо от градините3. Гледаме със завист и превили гръб по нивите, как софиянци префучават по магистрала Е 79

25

сашо

преди 10 години

Дано не летят буркани по пътищата.

24

АРМАНДО

преди 10 години

НАРИЧА СЕ-ГОЛЯМОТО НАСИРЪНЕ

23

Неутрал

преди 10 години

Едно жокерче ще ви спусна така празнично..... Вместо да висите и да пишете глупости вземете вложете тази енергия и направете нещо с което да си подобрите жизнения стандарт ;) та следващите празници вместо във форумите ви пожелавам да сте на почивка ... Макар и в някое село ;)

22

Неутрал

преди 10 години

Само едно не ви разбирам. Как всички който са пътували по празниците ги определяте като селяни? Това че нямате възможност , време и финанси да заминете и да си починете някъде не е повод да злобееете. Защото нищо не ви е даром тук като сте от София и идват хора нахъсани и ви взимат работните места а вие се вайкате какви софиянци сте. Та продължавайте , злобейте си по форумите ... Много ще постигнете ;)

21

мнение

преди 10 години

Аз бих перефразирал заглавието на статията така: "Празниците приключват, ред е на голямото плюене по форумите на тема София-провинция, кореняци-селяни и т.н."

20

до 27

преди 10 години

какво каза?! коментарът ти е пълен с грешки и се чете трудно. панелният дивак не твърди, че трябва да си стоиш в софия през почивните дни, а че само през почивните дни в софия става за живеене. прави каквото си поискаш, с децата си или без. бъдете и мултикултурни и отворени, щом това ви радва. боже, колко много *** има по форумите!

19

Анонимен

преди 10 години

До optimistПо-добре е, отколкото да издоиш кравата на къра и после да оревеш България, че ще дойдеш в СОФИЯ, за да го излееш пред нар с-ние, щото прекупвачите ти го купували по еди-колко си стотинки.

18

жител на софия

преди 10 години

Отвратен съм от армията панелни и мизерни мишоци, за които единствената утеха по такъв тип почивни дни почват да плюят срещу сънародниците си, кой от къде бил , кой от къде идвал. Роден съм тук, родителите ми са родени тук, децата ми, но в почивни дни обичаме да скитаме и страната и в чужбина. И някой си панелен дивак дивак да твърди ,че в почивни дни трябва да си стоиш в София ,абе хора сега светът е отворен, мултикултурен. Отворете стегнатите си души най-накрая и вие.

17

optimist

преди 10 години

до 31 - Е как, друго си е да отидеш на мол или да се разходиш по мрамора на йендекато :)

16

optimist

преди 10 години

Бензинец - 50 лв, нови чистачки - 20 лв, - да карам по Южна дъга без нито една друга кола около мен - безценно!

15

Анонимен

преди 10 години

Mnogo mi haresva kogato se spori na tema:Sofiq - provinciq,bih iskal i az da se gordeq che sum sofianec,no za alost sum si ot provinciqta! :(

14

Симо

преди 10 години

Еми това е съдбата на София за съжаление.Аз съм от провинцията и си живея и работя тук.Но бях студент в студентски град преди 20 год. и осъзнах,че не съм чак такъв селянин на фона на останалите концентрирани в този град.Идея си нямате на какво съм се нагледал.И тогава се почна - 90% от тези останаха в София в този период, сега не знам как е, но предполагам че повечето пак остават. В малкия ми роден град има само стари висшисти и по изпаднали такива, които не са капацитет ...