45

читател

преди 10 години

Ислямизмът - ракът на 21 век.

44

Анонимен

преди 10 години

Това е битката в Сирия-между цивилизацията и средновековието.

43

Анонимен

преди 10 години

Образование,знание,наука,изкуство,култура-това ни го предлагат милионите живяли някога хора изградили с делата си, живот подир живот нашата цивилизация.Може да е крайно,но по-добре 3 милиарда хора по-малко,отколкото на тези средновековни изчадия адови да се даде шанс да съсипват дацата на хората.

42

Анонимен

преди 10 години

Я, на тези опорните точки са същите като на тези нашите от ПП "Юруш".:)

41

муспи

преди 10 години

Той нищо не може да предложи, защото не вижда че всичкото зло идва от евреите, а Християнството им е единствения противник. Наистина, то е Бога.82691

40

@45

преди 10 години

ОК, какво предлагаш тогава?

39

Анонимен

преди 10 години

Всяка религия изправя мъже срещу мъже и поставя жените в подчинено положение.Имамът от Пазарджик дето го осъдиха каза,че мъжете са над жените ,защото мъжете имат повече мускули.Това,което трябва да се случи на тази циволизация е мъжете да се научите да контролирате тестостерона си.Иначе след Третата Световна Война няма да има жив човек на този свят дори и третополови.

38

cecko2497

преди 10 години

Това ислямистите са едни и съща чума насякъде по земята. Като почнеш от Азия, разни станци, енци и анци, чеченци, араби, всякаква друга близкоизточна ***, *** в Африка......всичките са един дол дренки *** смръдливи........

37

муспи

преди 10 години

Евреите провеждат геноцид на бялата раса заради Христос. Най умразно им е православието, затова разбиха Сърбия, пуснаха й необогатен уран, провеждат геноцид в Русия и България, сега уреждат братоубийствена война в Украйна. Христос им е казал - вашия баща е дявола и вършите похотите му. Какво общо с тях, още повече че се провира убеждението че стария завет е написан след Новия. Що се отнася до исляма, той е създаден от евреите за да обедини арабите срещу християните.

36

Анонимен

преди 10 години

Като във всяка религия в Библията,особено Стария завет, са зададени светогледа и нормите на общността.Във второзаконие ,например, се подчертава,че всеки ,който е убил съзнателно заслужава смърт,но и ако жената не е девица преди брака,трябва да се пребие до смърт с камъни.Почти еднакви са текстовете във всички свещени книги за жалост.

35

Християнин

преди 10 години

Ха, ти изкара Християнството най-големият човекоядец на света! :)Чел съм Библията и части от талмуда, за корана не ми остава нито време, нито желание.Ето ти една еврейска пословица, която да си запишеш на сърцето:"Народ, който не почита миналото си, няма бъдеще!"Огледай се - не виждаш ли какво правят евреи и мюсюлмани срещу Християнството(най-големият враг на човечеството, според теб)?Не разбираш ли, че Християнството вече е не само религия, а кауза, чрез която да оцелеем?

34

До 38

преди 10 години

Явно не си чел библиятa. Стaрия зaвет,който всъщност е еврейскaтa торa, е пълен с кръв и нaсилие. В името нa християнството през последните 2000 години сa избити стотици милиони.Рaзликa между тези 3 религии имa сaмо в някои детaйли. И трите сa еднaкво нaсилнически.

33

Анонимен

преди 10 години

Жените са виновни след като са доволни да ги обрязват,обяздват и третират като впрегатни животни и *** за разплод.

32

Християнин

преди 10 години

До 37Я се опитай да обясниш това на мюсюлманите и евреите!Как мислиш - ще се откажат ли, като някои от нас, Християните, един ден от религията си, в името на доброто на човечеството?Когато някой говори срещу религиите, разбирай Християнството!Другите религии са абонирани за вечна справедливост...

31

Анонимен

преди 10 години

И християнството и ислямa произлизaт от юдaизмa. Тези 3 религии сa нaй голямото зло, което е сполитaло човечеството. В името им сa зaтрити повече хорa отколкото всички болести нa земятa.

30

До 33

преди 10 години

Някой друг е надрусан тук. И то надрусан с начинът на мислене на човек, за когото важи дефиницията "щастлив от това, че е хем простичък, хем глупав, хем невъзпитан".Затова оттеглям предложението си да попиташ и други българи, които са живели там известно време и са информирани. Недей да питаш, недей да се интересуваш. достатъчен ти е твоят начин на мислене - истината за теб е това, което ти се струва вярно. А каква е реалността - това за теб няма значение.

29

Анонимен

преди 10 години

И после защо розовци не искали забулените ислямисти? Ей ви на защо- никой не ги иска никъде, а няколко платени драскача ме убеждават, че сме зли, защото не ги искаме. Днес в Нигерия, утре ипо други места, най-вече ЕС

28

Анонимен

преди 10 години

Пак евтини илюминатски циркчета!

27

До 30

преди 10 години

А бе ти да не си някое надрусано негърче бре ?

26

Анонимен

преди 10 години

Ааааа вече знаем. Русия и Путин са виновни