291

Сашко Черния

преди 10 години

До АнонименДаи, Боже!

290

Анонимен

преди 10 години

Всичко в Одеса е било планирано от Десен сектор и официалните власти със съдеиствието на милицията.Тези от десен сектор са сложили георгиевски ленти, но на ръката са имали червена лнта за да се разпознават.Било планирано клане,всичко го има в ютуб

289

Димитър Делийски

преди 10 години

Господа "журналисти" и коментатори, погледнете поне в Кратката българска енциклопедия: ОДЕСА Е РУСКИ ГРАД, НАПРАВЕН ОТ РУСНАЦИ НА ПРАЗНО МЯСТО. Одеса е откърмила Пушкин, Мицкевич, Чинтулов, Ботев, Стамболов. По онова време не е имало Украйна дори на карта, а МАЛОРУСИЯ. Захари Зограф умира с мечната си да иде в Малорусия да се изучи на Европейско художество, защото никой нормален човек не е и помислял, че Малорусия и Русия са извън Европа, това само проамериканските си го мислят, защото т

288

Анонимен

преди 10 години

Този го чака съдбата на Чаушеску

287

Анонимен

преди 10 години

Лъжеш г-н Яйценюк (не Яценюк), насилието в Украйна е част от проваления план на САЩ за унищожение на Русия.

286

Анонимен

преди 10 години

Що ли си мисля, че някои почнаха да играят на Руска рулетка, без да познават правилата. И изгубиха.Украйна ТРЯБВА да остане независим член на организация, свързваща Славяните, Християните, ако щете Белите!!!Иначе сме на изчезване... Ако решим и демографския проблем - ще добре!

285

морски

преди 10 години

А България подкрепя *** убийци от Одеса.....!!!!!!!

284

Анонимен

преди 10 години

Български русофоб - що е то?Това е индивид на по-нискоеволюционно ниво. Това коетому липсва са морални категории.На пръв поглед нормален човек.Но само на пръв. Когато трябвада се ориентира в ситуация катотази в Украйна той неминуемосе проваля. Същото се наблюдаваи с Народния съд след ВСВ в България.Клиенти са били в голямата си частподобни индивиди. Имало е и грешкиразбира се - покрай сухото гори и мокрото.

283

Bulgatani

преди 10 години

Внимателно, българи! Не е трябва да вика "куфар, гара,Русия!" , защото в Русия сега живеят повече от 300 хиляди българи. Помислете за судбата им, моля!

282

Bulgatani

преди 10 години

До иво. 337 Къде сте видел комунистите, приятел? Може би в мавзолей? Наистина, те са неверници, защото те са мъртви.

281

k_g_angelov

преди 10 години

По-внимателно с това "Куфар, гарата, Русия". Както беше нейде отбелязано, при такава една препоръка, Крим взе че отиде в Русия и с куфара, и с гарата:)

280

пропагандата

преди 10 години

как може русия да иска да унищожи украяйна?все едно иска да унищожи част от себе си

279

Анонимен

преди 10 години

Този трябва да бъде обесен на сред площада....

278

bbg

преди 10 години

И нима руснаците вътре се самозапалиха? Изгориха ги живи "майданоци" т.е. командиривани в Одеса членове на "десен сектор" пред погледите на невеземащите мерки местни милиции.

277

Bulgatani

преди 10 години

Всички хора, които са загинали в огъня и убити от "десния сектор" в Одеса са жители НА ГРАДА ОДЕСА! Няма руснаци от Русия! Вие можете ли да го разбират или не? Тези мъченици са били погребани днес в Одеса, разбирате ли? В Одеса, но не в Русия или Приднестровие!

276

бачо

преди 10 години

украинци и руснаци могат да се псуват и замерват с *** но нямая да воюват.убиват наемниците

275

ицо

преди 10 години

Преди малко гледах интервю на италиански наемник който воюва на страна на хунтата, по Алфа ТВ.Нека ми обясни някой, редно ли е това?

274

иво

преди 10 години

Ми затова е написано за да е на разположение на широката общественост)))) копирай го разбира се...

273

кони

преди 10 години

Братче, това е толкова грамотно, че ще си го копирам и с твое позволение ще го пействам тук там.

272

киро

преди 10 години

Ами човекът чете и в час с новините, за разлика от теб.