67

Наблюдател

преди 10 години

От такива политици има Европа нужда, които да спрят емиграцията от страните на "злото" и да възстановят смелото говорене относно раси и религии. Иначе те просто ще ни унищожат , преди да ни претопят.

66

Анонимен

преди 10 години

И този *** цоца от глупостта на хората. Виновен е този дето дава баницата. Да се пазим от сидерогл, а англичаните да решат как ще се оправят с този ***.

65

топ идиот

преди 10 години

Страни от Западна Европа,са заплаха за ЕС,защото под егидата на законодателството на Брюксел,нахлуха в страните от Варшавския договор със своите банки,корпорации,монополи,търговски вериги,концесионери и ги превърнаха в икономически пустини и донори на робски труд.Само,че нашите продажници активно мълчат по този въпрос.Това показва,че този съюз е немисли.Такъв може да има само между страни,с приблизително еднакъв икономически статус,т.е между самите страни от бившия Варшавски договор + Югославия.

64

Анонимен

преди 10 години

Англия и подлогата и, турция винаги са били врагове на БЪЛГАРИЯ.Нямаме работа в един съюз с тях.

63

Анонимен

преди 10 години

Фараж? ами Фараж е френска фамилия :)) не мога да разбера как човек с френски корени е ръководител на псевдопатриотична партия в Англия ? :) И мой прятели чисти британци не могат да ми го обяснят :))))))) Същия като нашищ Сидер Углу ....българин пък руснак ..въри ги разбирай :)

62

Анонимен

преди 10 години

Anglia - mqsto,nakazano ot Boga.

Този Фарадж много му знае балалайката. Големи ги вади. Може ли умника да обясни защо преди години неговият сънародник Майкъл (някой си) се сби в българския бар и счупи главата на българския барман? И защо след получената присъда същият този Майкъл рева две години подред, че искал да се върне в родното му ЮК и да го освободят. Защо английският *** Фарадж не обясни за издевателствата на неговите сънародници по света, ами плюе търсещите работа гладни българи и румънци?

60

Анонимен

преди 10 години

това си е чисто извратена пропаганда срещу източна европа, а тоя фараж е неграмотен и нелицеприятен, но прокарва старата максима, че един геноцид срещу източно европейците, които не трябва да се считат за хора или загуба, оправдава агресивна и грабителска политика

59

муспи

преди 10 години

Нарекъл исляма зло и то обвиняват в расизъм - значи исляма е расова религия, както юдаизма племенна.

58

Анонимен

преди 10 години

този фашизоиден расист Фарадж приятел на лъжливите продажници от НФСБ (национален фонд за спасение на Бойко) много ме дразни и точно затова ще гласувам за Волен Сидеров и Атака

57

Dublin

преди 10 години

...ami vurnete gi kum ruskata sfera na vlianie...zasto se natiskate I za Ukraina...a??

56

Анонимен

преди 10 години

До 1111 Да заколиш войник в собствения му град.... просто без коментар. И той като волен действа като гледам.

55

Анонимен

преди 10 години

Е ПА НИЕ ЗАТОВА ВЛЕЗНАХМЕ У СЪЮЗО,ДА МУ РАЗКАТАЕМ МАЙКАТА.ТЕ ЧЕ НИ КАЖАТ ЩО ЩЕ ПРАЙМ.

54

Анонимен

преди 10 години

А тия дето ви колят , не са ли заплаха !Някой си убиват при вас и децата ,че не са научили наизуст една книга . Всякакви извратенаци с *** имате в Лондон !

53

Анонимен

преди 10 години

Стискам палци Фураж да спечели изборите, вариантите след като дойде на власт са два:1. Не изпълнява никое от обещанията си, става обект на подигравки и безславно изчезва от страниците на историята2. Изпълнява всичките си закани и ЕС бие шута на великобритания

52

1111

преди 10 години

А *** в Лондон не са. Съществото Фарадж очевидно е изперкало.

51

Анонимен

преди 10 години

Е сигурно ще се издигне с това мото !

50

Анонимен

преди 10 години

На колко години е този ?Изминаха 26 години от както им ходим по гайдата , да се разоръжим и да си разбием промишлеността , благодарение , че си поставиха *** , да си лъжат народа

49

Chetatel

преди 10 години

dnes.bg/eu/2014/04/30/evroskeptichniiat-politik-naidjyl-faraj-niama-da-se-kandidatira-za-deputat.224129

48

Анонимен

преди 10 години

Този е английската версия на нашия Болен.