5

Анонимен

преди 9 години

Utre 6te e denqt na leviq mud na mujete,a na drugiqt na desniqt takuv! I 6te Imame dosta po4ivni dni subrani na edno!

4

до простотия

преди 9 години

*** ти верно си написал простотия...Междузвездни войни е класика отвъд всякакви разграничения по народност. А твоята простотия си е типично българска...ние като си имаме истински герои -к'во? Някой да знае за тях освен една шепа от останалите все още адекватни българи?? Аман от пишман патриоти в интернет..

3

Смахнати

преди 9 години

Хората не са глупави, просто някой добър женски човек трябва да ги насочи, защото нарочно ги объркват и агресират, честно казано има жени ,които са толкова зверски злобни, че карат мъжът на някоя принцеса да й крещи вкъщи, от известно време, откакто влезе в публичното пространство, това е извратено и означава ,че тези жени нямат поведение на принцеси ,затова искат да наблюдават как някой бива измъчван

2

Анонимен

преди 9 години

До простотияСухар!!!Важното е да има поводи за празнуване. То и Първи Май е американски "празник" ама го честваш, нали?.

1

простотия

преди 9 години

Така е, когато нямаш реални герои да им отдадеш почит и отбележиш приноса им за народа ти се радваш на парцалени кукли и измислени ***,които са празни от към съдържание!Простотия американска че и ден им отбелязват.