5

Анонимен

преди 10 години

До анонимния 5 от 1Не знам колко *** съм аз, но ти явно дори не можеш да четеш. Никъде не съм споменал, че ме интересува дали е здравно осигурена, в случая важното е, че хората са си свършили работата, а МУНЧОВЦИТЕ искали да водят дело. А простотията ти може само да ме накара да пожелая някои неща на ТВОЯТА майка. Моята не я мисли!до 4 - че съм по-умен от теб, можеш да си сигурен.

4

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен5, ти четеш ли бе "Изследване със скенер на целия гръбнак ", това е скенер бе умник, този скенер е 10 пъти по-скъп от снимка и ти ще го плащаш, а синовете сега заслужават да ги съдят за клевета, а тъпите *** наистина дават гласност само на селянията и простотията, за съжаление такъв ни е народа, включая и ти

3

Анонимен

преди 10 години

Айде малко по хамерикански да са съдим!

2

до 1

преди 10 години

Лелката е била и здравноНЕосигурена.Мунчовците-синове не са имали по 10 лв.да плащат на майка си здр.осигуровки.НО.......държавата е виновна.

1

Анонимен

преди 10 години

Значи, направен е СКЕНЕР, а мунчовците (синовете) щели да съдят болницата за небрежност понеже нямало рентгенова снимка?!!! То, че те са простаци, това става ясно, но защо им давате изобщо гласност на простотията?