179

Галя

преди 10 години

Като се разследва да не се скрият резултатите пак и фа последва мълчание и забрав от ЕС страна

178

Анонимен

преди 10 години

Катрин дето уреждаше снайперисти да убиват мирни граждани в Киев.Абе Бог ще ви съди вас.

177

Анонимен

преди 10 години

аабе тази *** английска, какво се е загрижила подир байрама, гнида англосаксонска

176

симо

преди 10 години

До KiretoКиро, като не гласуваш ще го накривиш на някой убиец и в най добрия случай крадец.Гласувайте ***, щото като не гласувате, гласувате против родината.

175

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен дето знаел кои са убийцине е сигурно това, което си мислиш, че знаеш. Истината може да се окаже друга.

174

запитване

преди 10 години

До Анонимен дето не дал съгласие на госпожа АштънКой си ти, че нещо не се виждаш добре

173

ме

преди 10 години

До Анонимен 103Глупак! Най-после трябва да разбереш,че хората не мислят като теб! никой не "цъка" как му дойде!Не знам на колко си години, но ако се роден след 1989 е разбираемо защо си толкова ***!

172

ме

преди 10 години

До Анонимен 44Единствената правилна реформа е ЗАКРИВАНЕ на този съюз.

171

Анонимен

преди 10 години

Тази политическа деятелка,представляваща ЕС се опитва да заблуди общественото мнение,като твърди,че ЕС ще "разследва"ГЕНОЦИДА,извършен не само в Одеса.Тази баронеса или каквато иска да е,е марионетка в ръцете на управляващите в САЩ и пръста си няма да мръдне,за да бъдат наказани истинските виновници,които тя хжодеше и поздравяваше и подкрепяше пом.държ.секретар на САЩ,когато тя пък се гавреше с украинския народ.

170

Анонимен

преди 10 години

"Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Катрин Аштън" Аз не си спомням да съм я избирал тая да ме представлява по които и да е въпроси, пред когото и да е! Ако някой от вас лично е дал генерално пълномощно на тая, то това е друг въпрос. Откровени престъпници, лъжци и двуличници не могат да бъдат Мои представители при никакви обстоятелства! Много държа на това!

169

Shark

преди 10 години

Лицемерка! Какво независимо раследване ***, кой ще е тоя независим от вас и от САЩ дето ще го направи??!! И ще изнесе ли истинските факти!! Разбира се че не, идеята е да обвините Русия, но знаете че това не е вярно, затова приказвате и не правите нищо!! Знаете прекрасно кой е виновен, и това са САЩ и вие - американските ***. Ама много ми се ще Русия да ви спре Северен поток, да видите как ще клекнете, и ти и баба Меркел!!!

168

Анонимен

преди 10 години

Четирите животни на Антихрист(евреина,***, хидроинженера и пожарникаря) са малка част от голяма фауната на джунглата от наследниците на римския император Нерон-гонител и убиец на християни. Днес животните гонят младите хора(емигранти) и убиват стари чрез ниски заплати.Често използват и войни с цел масово унищожение и прикриване на истината.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ И ПРОДАЙТЕ СВОЯ ГЛАС,А ВЗАМЯНА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ АНАТЕМА И ВЕЧНИ МЪКИ В ДЖУНГЛАТА.

167

врачка

преди 10 години

УУУУ тоя вампир пак се появи и няма отърване от него!

166

Александър Станински

преди 10 години

До Анонимен Не е пръднал тая английска кокошка- изакала се е. По евроатлантически!

165

alexander.rangelov.3

преди 10 години

Kakvo ima tolkova za razledvane ...Ashtun da zvunne na Obama i gotovo ....! I decata znaiat koi naliva pari za bezredicite v Ukraina !

164

Венелин

преди 10 години

ЕС трябва да се вземе в ръце и да излезе от игричката на САЩ, ако иска да съществува! Приятели, съюзници - празни приказки... САЩ са пред фалит и за да се спасят удрят по ЕС предизвиквайки кризата в Украйна. Те и до гражданска война ще го докарат, за Украйна, народа там и човешките права не им пука. Една война на границите на ЕС ще закрепи долара, пък и оръжие ще продават (те друго за продаване нямат). Конфликта с Русия ще съсипе икономиката на Европа. Направили са си сметката...

163

Анонимен

преди 10 години

belousrv, приятелю всички знаем кой извърши този геноцид в родният ти град !!! Това са Десен сектор , убийците от майдана в Киев, подкрепяни от САЩ и ЕС!!! С вас сме в този тежък момент и ви подкрепяме!!

162

Анонимен

преди 10 години

"Как ли да гласувам на евро-изборите след този геноцид и цинизъм на ЕС?!Ще нарисувам нацистка свастика на бюлетината, ще я заплюя и пусна в урната на евро-атлантическите ценности от трети род."Така трябва да постъпи всеки уважаващ себе си българин на изборите на 25 май!! Няма да участваме в геноцида организиран от ЕС в Украйна!!

161

Анонимен

преди 10 години

До belousrvНикой няма да ви покани за членство в ЕС. Вие трябва да поискате. Такива са правилата.Ужасно е това, което се случва във вашата страна. Истината не е още ясна. Ние сме лъгани дълго време и не вярваме особено на крясъците, защото в такива случаи има чудовищна манипулация и дезинформация от заинтересованите.

160

Анонимен

преди 10 години

"Разследване"- това ли е новото определение на "замитане на следи" на нацисти от"десния сектор"?