156

Еди Койси

преди 10 години

Украинската криза, кризата във взаимоотношенията Русия - САЩ, Русия - ЕС, ЕС - Русия курса на долара и турската лира както и финала на шампионската лига но не и на последно място на колко ракии ще e българина до голяма степен ще дадат отражение на тези избори, коментира социологът на Агенция Мадиана Кольо Колев пред bTV.

155

103

преди 10 години

До МихаилКъде е лявата вълна във Франция и Унгария ли ?

154

11111

преди 10 години

До RedaktorАко под никой разбираш ***, малограмотните простаци и изкуфелите пенсионери

153

Анонимен

преди 10 години

Америка благодари за стотиците изгодни договори за тях,които подписаха бълг. политици.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕТИРИТЕ ЖИВОТНИ НА АНТИХРИСТ-евреина(Станишко),хидроинженера(Доган),***(Костов) и пожарникаря-мутра-шериф,чалгар,закрилник на силиконки,летящ политик,магистрален шут и циркаджия.ЧЕТИРИМАТА са наследници на римския император НЕРОН-гонител и убиец на християни.Те също гонят милиони млади българи(емигранти) и убиват хората чрез кражби в сферата на здравеопазването и икономиката.

152

Гошо

преди 10 години

Бачо Кольо, всички социологични агенции дават преднина от 0,8 до 2% за ГЕРБ, сал ти едничък сочиш такава за БСП! С какво те примамиха социалистите, та ти като Матросов им защитаваш рейтинга! Дори Райчев и бай Кънчо Стойчев смутено си мълчат! Брей,много си нагъл и лъжеш бетер ***! На 1 май носи ли байрака с *** и сърпа или стискаше червената роза?!

151

анонимен

преди 10 години

Моника краде, а теб Станишев искаш да те изберем за евродепутат! Нагъл си, мързелив си, един ден трудов стаж нямаш, освен като депутат и политик! И всеки ден ни тровиш с присъствието си!

150

анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС непрекъснато гърмят: Пеевски, Бисеров, Моника със Станишев, сега началника на кабинета Орешарски - Дивизиева! Крадци и мошеници богатеят нагло на гърба на народа и продължава да ни управлява това престъпно правителство, и все ГЕРБ им е в устата! Хора, излезте и гласувайте против тези наглеци!

149

аз

преди 10 години

След още няколко години ще бъдат по 10 места на студент в университетите.Да сте живи и здрави другарите да си живеете в държавата.

148

Georgi

преди 10 години

До #169Misleh, che *** kato teb koito simpatiziraha na Selo Bankq se bqha oteglili ot serioznata politika... Sram i pozor e da ima nqkoi koito da simpatizira na vtoriq nai golqm durjaven kradec sled Kostov... Ako GERB zemat vlast otnovo veche naistina shte se otchaqm ot Balgaria totalno zashtoto tova simvolizira, che v nashata durjava debilite nadvishavat inteligentnite hora.

147

БЕЗФЕС

преди 10 години

СТАНИ-ФЕС така се *** за няколко месеца ,че не зная кой разумен човек би му гласувал доверие.Всеки глас за БСП е хилядарка в сметката на Моника. Е,те червените бабички винаги ще си драскат по форумите.Гонят опорните точки,НО вие,разумни Българи,дето повече от половин век жадувахте свободата и достойнството си, не правете компромиси с бъдещето ни.Заклевам Ви ,Не посягайте към бюлетината на убийците на дедите ни.Червената *** от убийци,крадци и лъжци трябва да си отива.ЗАВИНАГИ !

146

Анонимен

преди 10 години

До Redaktor, nikoi ne iska bsp na vlast, GERB, GERB I SAMO GERB

145

Анонимен

преди 10 години

Колъо Колев на едни избори беше сбъркал само с 20 %.Колко ли има да ни натрапват платените му изцепки до изборите?

144

работещ

преди 10 години

Моника Йосифова за 7 год.е спечелила над 23 млн.лв.А за последната една година печалбата е набъбнала драстично. Кутевчетата ще коментират ли този факт?

143

дърт комуниз

преди 10 години

Другари.Трябва да спечелим изборите.Очакват ни 20 млд евро за присвояване.

142

УЖАС!

преди 10 години

Станишко е сключил споразумение с мешерето за осигурени *** гласове.Всичко това е с влиянието на "енергетика"-бат Сали. БЪЛГАРИ, МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ? НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОБИДЕНИ ДЕЦА,ЗАЩОТО ШАМАРИТЕ ПАК ЩЕ СА ЗА НАС.

141

Победа

преди 10 години

БСП ще е първа политическа сила.

140

Емил Петров

преди 10 години

Не паритет, а безкомпромисна победа на социалистите-това ще се случи на евроизборите.

139

бай Иван

преди 10 години

Треторазрядните политици и техните партии,които "работиха" само за своето благоденствие да им бием един голям шут по задните бузки.Да дадем шанс на новите партии,които не са клонинги на досегашните...Не искам внуците ми да живеят в ъгъла на Европа...

138

Redaktor

преди 10 години

Никой не иска ГЕРБ на власт, така че на предстоящите избори те ще са губещи.

137

Михаил

преди 10 години

В Европейския съюз в момента има лява вълна, така че БСП ще са на гребена на вълната.